Ghee írta:Bandagoose írta:Pacsker írta:Mint már elõbb írtam, a fûtés "rudazat" piszkálása miatt van. Máshol fogatták fel a házát.
Értelek, nyáron már megpiszkáltam õket, mert rájöttem hogy nem minden stimmelt a finombeállításokkal, de az akkor is rejtély, hogy ha a hõfokszabályzó max. melegre van állítva, akkor hogy jöhet hideg bármelyik szellõzõbõl is??

Nekem a Corolla E11 használatijában három álláshoz írják: "bizonyos modelleken ebben az állásban, fûtés közben a középsõ szellõzõkbõl hideg levegõ áramlik." - ez a három állás a padlóra irányított állás és a szélvédõre+padlóra irányított állás valamint a csak szélvédõre irányított állás.
Csak azért, hogy ne sportolj vele feleslegesen.

Sziasztok!
Dettó ugyanez az E9-emen, pont tegnap írtam egy panasztirádát a projektrészbe, aminek egy része volt a szellõzés. Nekem csak akkor ad meleget a középsõ rostélyokból, ha "fejrenyíl" üzemmódba állítom a szellõzést. No, akkor is csak abban az esetben, ha nem zárom el a középsõ rostélyt. Ha ugyanis elzárom, akkor szépen alattomban szivárogtatja ki magából a sarkvidéki levegõt. Jönnek itt nekem az autógyárak a huzatmentes klímával, meg szellõzéssel, na, ezt a Toyota már igen régen tudta.

Csak az a gond, hogy vagy a kormányon vagy váltásnál fagy le a kezem, vagy a mellettem ülõ fog panaszkodni, akárhogy is állítom.
Mindenesetre meg fogom piszkálni azt a rudazatot. Amint lesz idõm...