Nagyon örülök, hogy nem merült ki a klubunk pár hónap után. Jönnek az újabb és újabb CCH fanok, csináljuk szűntelenül a találkozókat, jó a hangulat, jó a társaság, sokat autózunk, van matricánk, pólónk, szórólapunk,.... Ráadásul nem egy klubtól hallottam már, hogy irígykednek, milyen jó csapatot hoztunk össze! Nem csak a szánkat jártatjuk, hanem valóban segítünk egymásnak!
Ehhez minden aktív tagunk közrejátszott és mindenki büszke lehet magára! Köszönöm!
Tudom furán hangzik a Topic címe első látásra. Tátra???
Hogy mi is várna ránk? Első téli találkozója a klubnak. Gyönyörű tájak, országutak, konvojozás, (fűtés)
Mutassuk meg külföldön, hogy mekkorák is vagyunk.
Nem kell annyira megijedni. Számolgattam. És úgy gondolom olyan 400km maximum a cél eléréséig. Most tavasszal volt egy nap amikor kedvem szottyant egyet elmenni e hegyekig. Szóltam a szomszédomnak, a pénztárcám is úgy akarta, aztán elindultunk du. 2kor. Igaz az éjszakai órákban, de haza is értünk. azthiszem 600km körül tettünk meg és voltunk jó magasan is. Tehát olyan másfél tankot mondanék a benyára. Autópálya matrica egész olcsó. És van 1 napos is!!! Ha nem megyünk a megszokott 120-130-al, akkor még spórolhatunk is a fogyasztáson.
Norbi felajánlotta, hogy mehetnek vele többen a Versoval és így össze lehet dobni a benzint. Persze én örülnék ha minél több autóval mennénk, de ha valaki nagyon le lesz égve, ez is megoldható.
De ugye itt már nem sátorozhatunk
Még 1 fontos dolog. Ha leesik a hó, tudom a klub nagyrésze igencsak jól vezet, de mégis sokkal jobban oda kell majd egymásra figyelnünk. Meg kell álni a konvojban való ökörködést. Biztos találunk majd nagyob placcot, parkolót, ahol fényképezehtünk, videózhatunk a kézizésekről és hátsókerekezésről!
Téligumi mondjuk kötelező és akinek hólánca is van az előnyben
Ide tényleg össze kéne szednünk sok Walki-Talkit!
Lehet picit sokat írtam és kicsit sokmindenre oda kell figyelni, de szerintem nem kell megijedni.
Összesítve? Ugyanolyan találkozó mint az eddigiek (jó hangulat, társaság, sok autó) plusz még egy fél tank.
Arra gondoltam most várjunk egy kicsivel többet két nagyobb tali közt. Pontosabban két hónapot! Addig minitalik ezerrel. Úgy hallottam tegnap már meg is volt az első.
A dátum még fogjuk rá variálható. Én erre gondoltam. Ha mindneki feljegyzi magának nem lesz baj.
Manjünk minél többen! Érezzük jól magunkat.
Zoli segíts. Fáradt vagyok. Eeste vezettem. Nem tudtam olyan frappánsan megírni, mint ahogy te szoktad. Írj pár olyan kedvcsináló sort
Nos akiben megmozdult valami írjon! Kinek hogy tetszik? Csináljuk vagy se? Vagy ne legyen téli találkozó, várjunk tavaszig?
Véleményeket kérek! Ha megcsináljuk, már lenne előre pár ember aki biztosra mondta.