A hátsó féktárcsák és betétek cseréje után szorult a fék. A kézifék és az üzemi fék rendben van, a dugattyú mégsem ment vissza a helyére eléggé. Pontosabban vissza lehetett tekerni simán, és épp ezért volt meglepetés, hogy mégsem működik megfelelően. Mint kiderült, valamiért szorulnak a dugattyúk, a további tekergetés nehézkessé vált, viszont egy kis kenőanyag segített, most nem szorul már meg, jól működik. Az egyik porvédő már megsérült, szakadt, így azt mindenképp cserélni kell, így emiatt is most épp féknyereg felújító készletre vadászunk, segítenék én is vadászatban, csak nem tudom pontosan melyik lenne jó, illetve milyet kell keresni.
Alvázszámom: JT153ZEB100050162, így vagy Sumitomo, vagy Akebono, inkább előbbi lesz, csak ennek nem tudom mekkora a dugattyú átmérője, az Akebono 35, ha minden igaz, (a Lucaas Girling a 38-as), amit még találtam az 30mm-es, persze mi a f***nak odaírni, hogy az milyen fékrendszerhez jó, úgyis tudja mindenki, azzal születik.
A Toyodiy szerint a dugattyú cikkszáma: 47701-12050, de ezzel se jutottam előrébb.
Persze megoldják valahogy nélkülem is, de kíváncsi vagyok én is a dolgokra.
Zoli.

KE11 Sedan