Pedig csak 1.3-as! Azért a széles gumák is dobnak rá egy lapáttal, nem?
Na mind1, de legalább lépeget...

Bohi írta:Én valahogy mostanában alig tudom 8,5-9 alá vinni...![]()

Hát igen! Ez van, de mindent a látványért...kis_andras írta:Bohi írta:Én valahogy mostanában alig tudom 8,5-9 alá vinni...![]()
off autó, de 1.3mjet punto 165/70r14 helyett kapott 195/50r15öt és több mint egy litert jelent... régen 3-9-4.2 közt, most csak 5fölött, van, hogy 5.5....

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Azt, hogy kinek, azt nem tudom, de azt igen, hogy Tibi klub-társunk (toytib) építette be! Gondolom, ha lesz egy kis ideje, megosztja velünk az élményeit, mert hogy már meghajtotta 1-2szer, azt le merem fogadni...DBandesz írta:Kinek van 4E-FTE motor a kocsijában? Mindent tudni akarok róla!!!

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

HúúúúúúúúúPacsker írta:Egyik kedves márkatársunk autójába került bele. Bencének hívják. Egy 3. generációs Starlet tulajdonosa. Az autó külsejét nem részletezném.Tele matricával, horpadással. Igazi bontószökevény. De meg is értem, mivel előbb legyen rendben az autó műszakilag, majd utána adunk a külsőre.
Most kezdődik a külső projekt.
Az országban ez az egyedüli ilyen motorral szerelt autó, de Európában sincs jóval több![]()
Japánból rendelte.
Be van építve, láttam....Felnyitod a motorháztetőt és az intercooler kacsint vissza rád, miközben bátran mutogatja melkasán az óriási turbo feliratot.
Úgy hogy még nincs teljesen beállítva (mivel egy kapcsoló nincs berakva, aminek a japán belpiacon a két állása ennyit jellentett : high boost, low boost![]()
vááááááááááááááááááááá
most 0,2-0,3 baron dolgozik a turból. FOLYAMATOSAN KIS FORDULATRÓL. A high boost megegyezik a 0,6-0,7 es töltéssel.
Nost, hogy így butább is volt, igaz 3 személlyel voltam, de csúnyábban alázott, mint egy 200 lovas német autó. Uannyi nyomaték, mint nekünk 6600-tól, csak eki mindez szinte 2000-től végig!!. Az autó szétkönnyítve (versenyzik vele) és brutál futóművel.
Iszonyat állat brutál méregzsák. És 1.3as!!!AndrewGL már nagyon kíváncsi mit kezd a Silvertoppal... Én is!!!!
na nem mesélek többet. Ha minden igaz majd inkább ő, mivel meginvitáltam a júni elsejei talira. Remélem nem baj?!![]()

Egyik péceli haverom 7évig dolgozott versen szervízben. Van sok autója megépítve, tobbsége japán. Eléggé vágja a dolgokat, vállal átépítéseket, ha gondolod vidd el hozzá és ír egy tervet meg kiszámolja mi mennyi. Elég olcsón tudnak alkatrészeket is kinntről meg neki is van sok. Azt mondta egy 4age-ből simán ki lehet hozni 170-180 lovat, mikor együtt nézegettünk egyet vagy akár még többet egy turbóval.Attila írta: A kis turbóra én is kíváncsi vagyok főleg a beszerzést illetően!
Ki intézte neki, mivel most én is motor cserés projekten dolgozom így minden infó érdekel!