És a fentiekhez felénk kapcsolódnak az L200-ak, a Beetle-k, Tuareg-ek ML-ek és az egyéb "trendi" autókák. Jaaa, az 5-ös
Bele
Minden
Wackot -ról ne is beszéljünk. És a zsigányoknál is ez a menő.
Autószerelő haversrác mesélte, hogy jók ezek, csak pölö a VAG gruppe TDI-i eszik a vezérműtengelyt ugyanúgy, mint a 30d, 40d. Wehhehe...

megbírják!
A nagy kocsikkal kapcsolatban meg egyszer sikerült beszólnom az egyik barátom expasijának, aki épp akkor vette a második 5-ös Touring-ját (természetesen a legtutibb full-full, nagy benzinmotorral, de belerakatta az LPG-t... MUHAHA!) és mondott egy olyat hogy az én autóm egy semmi, ilyet 20-at is tudna venni, de minek, mert az csak egy pöcsköszörű, stb. stb.
barátom meg nézett rám, hogy kezd-e már lilulni a fejem, mert akkor inkább menjünk arrébb. csendesen annyit szóltam a tagnak:
- Nem tudom, hallottál-e már Freud-ról? Tudod, az a pszichológus/pszicháter ürge. Nna. Neki van egy világszerte elfogadott tézise a férfiak méretmániájával kapcsolatban, miszerint azért veszik körbe nagy tárgyakkal, hogy valamely testi fogyatékosságukat ( itt lefele néztem, értsd: méret) ellensúlyozzák.
Hát... kissé lett csak lila a tag, és mivel a főtér egyetlen kávézójának a teraszán történt ez a kis affér, és mivel sok pukkadozó ember volt körülöttünk (kicsi a város), jobbnak látta eloldalogni. Azóta nem köszön. Érthetetlen. pedig csak egy filozófiai tézist akartam vele megosztani. vagy rosszat szóltam??