197100-2900
Tehát nem jó hozzá

Köszi szépen, hogy utánanéztél. Kár, hogy nem jó.Toytib írta:Most néztem meg annak a DENSO számát ami a tiéden van
197100-2900
Tehát nem jó hozzá
Nekem is ledes a műszerfalam, de nagyon nem szeretem. ALig látszik épp csak ki lehet venni a fordszámmérőt meg a sebességmutatót.Layosh írta:ÖÖÖÖ meséljed csak nekem ezeket a LED eket, hogy milyen fénnyel és hogy is világítanak? Mert az én műszerfalamban alig ég egy két izzó. Najó az részben sajna panelhiba még nem tom mit kezdek vele :S De amit lehet izzót cserélek majd. csak az érdekelne, hogy a LED eknek milyen fénye lessz.

Lyani írta:Most néztem meg annak a DENSO
Nekem is ledes a műszerfalam, de nagyon nem szeretem. ALig látszik épp csak ki lehet venni a fordszámmérőt meg a sebességmutatót.![]()
Én nem alakítanám át aledesre, ha gyári állapotú lenne.
De persze meg lehetne csinálni rendesen is ledekkel, csak akkor olyan fényerejű és szórású ledeket kell beleépíteni.
De ez csak az én véleményem.

Én nem foglalkoznék vele. Mindent ki kell cserélni, még az ECU-t is. Nem jók a pedálok, a váltómehanika, a belső műanyag borítás, ha jól tudom még a féltengelyek is másfajták.Layosh írta:Hmmm asszem írom ide.
Konkrétan Tibcsihez lenne egy kérdésem
Lehet, hogy tudnék ócsóér szerezni ótómata váltót. Tibcsi kb menynire húzós ezekben a csere, und minden gond nélkül megoldható e?
Mert amiben benne van a váltó az tök ugyanaz mint enyém. 1,3 LB Cory.
Meg esetleg még melyiké passzol bele?
Köszi előre is a helpet.
Az 1500-as alapjárat hidegen tökéletes.sprintike írta:Sziasztok
Olvastam a forum elején az alapjáratos dolgokat.Kérdésem az lenne,hogy mennyinek kéne lennie.A vas 1.3 Ee90 benzin,injektoros.Hidegen normális az 1500?Gondolom annyira nem.Hol lehet ezt állítani.A sima alapjáratot már lejjebb vettem 1200-ról 900 körülire de nemtom hol lehet állítani az automata szivatót.
Köszi a helpet1!!!

Toytib írta:Az 1500-as alapjárat hidegen tökéletes.sprintike írta:Sziasztok
Olvastam a forum elején az alapjáratos dolgokat.Kérdésem az lenne,hogy mennyinek kéne lennie.A vas 1.3 Ee90 benzin,injektoros.Hidegen normális az 1500?Gondolom annyira nem.Hol lehet ezt állítani.A sima alapjáratot már lejjebb vettem 1200-ról 900 körülire de nemtom hol lehet állítani az automata szivatót.
Köszi a helpet1!!!
A hideg alapjáratot a hűtővíz állítja egy pici termosztát segítségével.

Ezek szerint jeladós. Oké, akkor most már csak az érdekelne, hogy a lendkerék szíjtárcsába kell-e valami okosságot beleeszkábálni (mágnes pl.) vagy nem reed-relés a jeladó? A másik kérdésem az lenne, hogy a műszerpanelen melyik a +12V, meg a jelkábel-páros?Toytib írta:Szerintem építs egy jeladót a főtengely szíjtárcsájára.DBandesz írta:Toytib!
Küldtem neked PM-et fordulatszámmérő bekötéssel kapcsolatban. Tudtál-e valami okosságot nézni a témában?
Ez a legegyszerűbb megoldás.