Pizza party

Főként a már lezajlott találkozókról olvashattok. Kinek hogy tetszett?
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Pizza party

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Köszönöm Andi a vendéglátást és remélem nem okoztunk kellemetlenséget és sok problémát!
Jól éreztük magunkat és jó volt a hangulat is!
A pizzáról meg ne is beszéljünk! :lol: A receptre még mindig vevő vagyok! :wink:

A szomszédok meg remélem megbékélnek a kisebb hangoskodásért!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Tényleg nagyon finom volt!

Az otthoni pizzáról, vagy a mirelitet picit feltuningolt jut eszembe, vagy a sima sajt, meg legfeljebb 2 szalámi van rajta.

De ez amit csináltál? :shock: Tényleg nagyon finom volt és nagyon választékos. Sokkal több feltét vollt rajtuk, mint amit akárhonnan rendelek!
Elismerésem! :)

Köszönöm, hogy ott lehettem. Bocsi, hogy "hamar" éjfél után nem sokkal leléptem, de nem autóval mentem és Biagioék arra mentek. Na meg azért sajnáltam is Kikit, hogy itthon szomorkodik!
Átadtam mindenki üdvözletét neki! Layosh a tied is :)
andoriusz
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: andoriusz »

Sziasztok!

Remélem, mindenki egyben hazaért!

Nagyon köszönöm mindenkinek a részvételt, a sok odafigyelést, a rengeteg segítséget mind a főzésben, mind a pakolásnál! Remélem, egyszer lesz folytatás!

Kiki: Gondoltunk sokat Rád! Pótoljuk Veled legközelebb a tegnap elmaradottakat!

Zoli: Vikit miért dugdostad ennyit??? Haragszom Rád emiatt!

Móni, Réka, Zsófi, Viki: Lehet, kéne egy csajozós buli? :P

Balázsok, Attila, Tomi, Zoli, Matyi, Anzsi, Lali (ugye nem hagytam ki senkit?): köszönöm, hogy itt voltatok, és segítségeteket! Sajnos a hely, talán kicsi volt, de sok jó ember...

és itt szeretném megköszönni.... :)

A pizza egyszerű titka: 1kg finomliszt, 1 kocka friss élesztő, 1 pohár tejföl, kevés tej, sok- sok fűszer.
Elkészítése:
Az élesztőt belemorzsolod a pohár tejfölbe és hozzáadsz egy kis kanál cukrot. Így együtt meleg helyen felfuttatod ( télen a radiátoron 10 perc alatt felfut, ha az élesztő friss) utána összegyúrod a liszttel és a fűszerekkel (majoranna, oregano, fokhagyma por vagy só, vegeta /só helyett/) és annyi tejet (lehet vízzel is) adsz hozzá, amennyivel gyúrhatóvá válik (a folyadékot lassan kell hozzá adagolni) addig gyúrod, míg össze nem áll és (min 1-2 órát, de ha lehet, egy éjszakát) letakarva, hűvös helyen pihenteteted. (Érdemes készítés előtt szobahőmérsékleten tárolni a tésztát, mert úgy könnyebben gyúrható)
A szósz: Paradicsompüré (vagy igazi paradicsomból turmix), oregánó, fokhagyma (igazi), só. Ezt összefőzni és -ízlés szerint- összeturmixolni. Hidegen szabad csak a tésztára rakni. Előtte édemes a tésztát bekenni pl. olivaolajjal.
Feltét: amit akartok. és sok sok sajt!!!
Csak ügyesen! Aztán beszámolót kérek :)

Jó pihenést mindenkinek!
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Pacsker írta:Tényleg nagyon finom volt!

Az otthoni pizzáról, vagy a mirelitet picit feltuningolt jut eszembe, vagy a sima sajt, meg legfeljebb 2 szalámi van rajta.

De ez amit csináltál? :shock: Tényleg nagyon finom volt és nagyon választékos. Sokkal több feltét vollt rajtuk, mint amit akárhonnan rendelek!
Elismerésem! :)

Köszönöm, hogy ott lehettem. Bocsi, hogy "hamar" éjfél után nem sokkal leléptem, de nem autóval mentem és Biagioék arra mentek. Na meg azért sajnáltam is Kikit, hogy itthon szomorkodik!
Átadtam mindenki üdvözletét neki! Layosh a tied is :)
Köszönöm. :wink:
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

Kedves volt egybegyűltek, Pizza partin résztvevő kedves klubtársak és társnők, az ő barátnőik és akik majdnem eljöttek!

Köszönjük a meghívást, éltünk vele s nem csalódtam.

Pamacs: a számokkal már megbékéltem, az 50 az fix. Bár találnál bele egy 1000-s Abarth motort és akkor ez az 50-s kérdés nem nyúzna...

Andi: jó volt az időzítés, Vikim ráért, a többi már történelem. :) Bízom benne, hogy nem ez volt az első és utolsó.

Cindr: egyebet nem tudok mondani, oh-la-la!!
Élőhalott munkatárs tűnt fel vasárnap a Decathlonban, aki fél óránként felfújt egy gumimatracot és eltűnt vele az akciós sátraknál, kérjük azonosítsa magát a műszakvezetőnél.

Matyi: ne feledd amiket mondtam. Örülök, hogy lassan beindul az új honlap, mennek a rakéták! 8)

Kérjük a fényképeket az emilcímre, Cindr, kihagyhatod azokat a képeket :D

Köszi!

Folytatása következik....remélhetőleg.
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

A pizza elfogyott, de marha finom volt (2007.12.08. 19:14)

Pamacs: Nagyon jóóóóóóó volt!!!!! Én legalábbis nagyon jóól éreztem magam!! Köszii Andi a szervezést meg mindent (természetesen azoknak is akik még a háttérbe segédkeztek a pizzában Cimby, Réka Lali a kóóóstolásban :DDD So nagyon ízlet nagyon jóó volt! Olálááááá

Köszönjük a vendéglátást,s ne haragudjatok,hogy olyan korán leléptünk!

Balázs!

Bocs,hogy nem mutattam meg az autót aznap,de nem akartalak lerángatni!

Andi!

Köszi mindent,s a pizzát is mkinek aki tevékenykedett benne!

C-POWER!!!!!

Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz.

Nagyon szépen köszi Andi mindent
Szupi volt a társaság a hangulat a pizza, te is szupi voltál

Szóval nagyon jó volt.

Én is nagyon kifáradtam a végére.
Eljöttem Anzsiékkal egyszerre valami hajnal 1 kor. Erre újpesten tűnt fel, hogy a telóm meg ott maradt. NA irány vissza Szép volt, jó volt

Jó volt, hogy jöttél Pamacs....

Minden csajnak is puszi, szupik voltatok

Na szépet és balesetmentest mindenkinek és mégtöbb hasonló partyt a klubbnak

Országúti Huligán - Fogom a gázt azt benyomom tövig, azé me az életem igen igen rövid...

Pamacs: Jaj Lali megrémít az a sok .... vegyél fel msnre jaroschtamas@hotmail.com
Válasz küldése