E9 - (1987-1992)

Karosszéria variánsok, motorfajták, egyéb típusok. Toyotainkról szakmai beszélgetések, tudnivalók, érdekességek...
Pampi
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: Pampi »

steve írta:Anzsi,Pampi!

Fölajánlom,hogy legközelebbi minitali alkalmával kivesszük az enyémből a gyertyákat és megnézzük,hogy a tiétekben hogy viselkednek.
Egy próbát megér.:)
Húúúú hát az nagyon jó lenne. Szivesen kipróbálnám!!! De nem lene nagy gond ez neked, hogy ki be vesszük a gyertyáidat????
steve
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: steve »

Már miért lenne gond?Kb 2 perc alatt kikapjuk és ugyanannyi vissza.Sajnos én május elsején is dolgozok reggel 7-től este 7-ig.Nem tudom,hogy ti mikorra értek a lurdy házhoz,de lehet,hogy olyan fél 8 körül én is ki tudnék nézni.Ha ott leszek,akkor ott kipróbálhatjuk!
AE92 Gt-i
Pampi
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Okésokés,köszi. Hááááát, hogy nemtudom, hogy meddig leszünk hol, de rádcsörizünk! :wink:
steve
Visszajáró
Visszajáró

Pampi írta:Okésokés,köszi. Hááááát, hogy nemtudom, hogy meddig leszünk hol, de rádcsörizünk! :wink:
Valószínű,hogy a holnap nem fog összejönni.:(
Ma délután viszont ráérek.Ha gondolod,és nem túl késő összefuthatnánk megint a pólus parkolójában.Ez természetesen a többiekre is vonatkozik!
AE92 Gt-i
Pampi
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Nem lett volna rossz, de már későn olvastam a fórumot.... Na mind1, hát akkor majd legközelebb! Azért megy még a gép a mostani gyertyával is! :D Azért köszi szépen!
anzsel
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: anzsel »

Steve az ötlet nekem is tettszik a gyertyakkal... AKkor a legközelebbi talalkan mikor te is ott leszel megcsinálhatjuk. De tényleg csak akkor ha nem gond neked.
AE92 gti ( 4A-GE)
steve
Visszajáró
Visszajáró

anzsel írta:Steve az ötlet nekem is tettszik a gyertyakkal... AKkor a legközelebbi talalkan mikor te is ott leszel megcsinálhatjuk. De tényleg csak akkor ha nem gond neked.
Persze,hogy nem gond.Nekem nagyon szépen kisimította a motor járását főleg 3000 körül.
AE92 Gt-i
steve
Visszajáró
Visszajáró

Segítséget szeretnék kérni!
Tegnap leszedtem a leömlőt takaró lemezt,és kiderült,hogy az egyik ágon kb.3 cm hosszan van egy repedés.:( Beindítottam,és szemre nem látszik,hogy kifújna,bár lehet,hogy magas fordulaton menet közben ereszt.Ha van valaki aki ért hozzá meg tudná nekem mondani,hogy ez megvátoztatja-e,és ha igen miben az autó viselkedését?Illetve hogy ez egy egyszerű heggesztéssel tökéletesen helyrehozható-e?
AE92 Gt-i
anzsel
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Telesitményben siman el tudom képzelni hogy van hatasa. Mindenkeppen helyrehozható hegesztéssel... NEkünk Matyussal ez mindennapi probléma. Vagy 5 ször mentünk már mert itt ott kifujt. HA eljössz ide a 17 kerbe a proexhoz akkor szerintem faszan meg viszonylag olcson meg tudják csinálni. Szinte már törzsvendégek vagyunk ott és en ugy is akarok menni oda hogy visszavágassam a kipumat.
AE92 gti ( 4A-GE)
steve
Visszajáró
Visszajáró

Köszi!

Lehet,hogy holnap du. elmegyek.Neked mikor jó?Hogy van a nyitvatartásuk?
AE92 Gt-i
anzsel
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Nekem a csütörtök délután jó. Azt hiszem kb 17-18-ig vannak nyitva, de adok egy számot mert elötte mindenképpen egyeztessél velük idöpontot.
Elég sokan járnak hozzajuk.

PROEX:(061)-256-7590
AE92 gti ( 4A-GE)
steve
Visszajáró
Visszajáró

anzsel írta:Nekem a csütörtök délután jó. Azt hiszem kb 17-18-ig vannak nyitva, de adok egy számot mert elötte mindenképpen egyeztessél velük idöpontot.
Elég sokan járnak hozzajuk.

PROEX:(061)-256-7590
Nekem is a csütörtök délután lett volna a jó,csak sajnos úgy elhúzódtak a teendőim,hogy ez a heggesztés a jövő hétre marad.:(
AE92 Gt-i
anzsel
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

semmi gond. A számomat tudod gondolom.. Csorogj ram es akkor elmegyunk meg megbeszeljuk
AE92 gti ( 4A-GE)
DBandesz
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: DBandesz »

sprintike írta:Sziasztok.
Én a fent említett tipus,eddig boldog tulajdonosa vagyok.
Rövid story:
Volt egy 98-as 1.2 clióm amit körbe törtek.Kb:4xtört amib?l egyszer voltam én a hibás.A kis clió hiteles volt és raktam is bele gazdagon km-t.(1,5év alatt 100000km).Szóval jobbnak láttam,hogy kiszáljak bel?le.Így is tettem.
Aztán kocsi nélkül maradtam.Gyorsan kellett szerválnom egyet.Egy jópár hét keresgélés után már nagyon televolt a tököm a szarabbnál-szarabb kocsikkal.Többnyire hondákat nézegettem.Szerettem volna egy ötajtóst civicet.(92'körülit)A legtöbb kopogott(motor) és szét volt hulva a kasztnija.
Annyira kivoltam már,hogy bementem egy palotai keresked?be ahol megláttam a kis jappánt.Hát nem volt túl bizalomgerjeszt?.A hátsóajtón házilag készített javítások díszelegtek.Az "evo"szett összevissza állt ami még így is jól eltakarta az alatta dolgozó rozsdát.(mint kés?bb kiderült a két hátsó ív meghalt).Az els? szélvéd? sarkán is a házi javítások látszódtak.Az els? sárvéd? hézagai 0,5cm-2,5ig terjedtek:-).A motor jónak tünt.A féltengely kopogott és kopog most is.De elhoztam!!
Azóta túl vagyok kb20000km-en és semmi említésre méltó probléma nem volt vele.Cseréltem olajat,vezérm?szíjat.(A volt tulajtól megtudtam,hogy 180000 környékén elszakadt:-(.)

Jelen:gittelgetek,festegetek amit tudok csinálom rajta mert januárban m?szaki.Nem rég cseréltem ki a m?szerfal nem ég? izzóit.Beállítottam a hézagokat amennyire tudtam.....

Szóval ennyi.
Ajánlom mindenkinek.Az enyém az 1.3-as 12szelepes 2ee motoros.Lehet,hogy gyalázásnak t?nik de kiváncsiságból 2x is megnéztem a végét.Tud valaki mondani egy olyan autótípust ami 15 évesen 260000km-el motorgenerál nélkül képes 5700-as fordulaton akasztani az órát(180)És még messze van a piros mez? :roll:
Hááát... én tudok. A régi autónk, egy '91-es Sunny kombi tudta ezt. 1.6 90LE, porlasztós volt. 4500-nál nyitott a második torok, 6600-nál volt a piros mez? kezdete, de 7600-ig gyönyör?en el lehetett forgatni!!!! Most unokatesómék birtokolják, éppen tegnap voltak nálunk, és nem bírtam ki, elkértem. Jelentem, 320000 km-el a hátterében még mindig tudja!
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: sprintike »

De az 15Lóval és 300ccm-vel nagyobb :wink:
De azért szép teljesítmény tőle :!:
Válasz küldése