Húúúú hát az nagyon jó lenne. Szivesen kipróbálnám!!! De nem lene nagy gond ez neked, hogy ki be vesszük a gyertyáidat????steve írta:Anzsi,Pampi!
Fölajánlom,hogy legközelebbi minitali alkalmával kivesszük az enyémből a gyertyákat és megnézzük,hogy a tiétekben hogy viselkednek.
Egy próbát megér.
E9 - (1987-1992)
- steve
- Visszajáró

Segítséget szeretnék kérni!
Tegnap leszedtem a leömlőt takaró lemezt,és kiderült,hogy az egyik ágon kb.3 cm hosszan van egy repedés.
Beindítottam,és szemre nem látszik,hogy kifújna,bár lehet,hogy magas fordulaton menet közben ereszt.Ha van valaki aki ért hozzá meg tudná nekem mondani,hogy ez megvátoztatja-e,és ha igen miben az autó viselkedését?Illetve hogy ez egy egyszerű heggesztéssel tökéletesen helyrehozható-e?
Tegnap leszedtem a leömlőt takaró lemezt,és kiderült,hogy az egyik ágon kb.3 cm hosszan van egy repedés.
AE92 Gt-i
- anzsel
- Visszajáró

- Kapcsolat:
Telesitményben siman el tudom képzelni hogy van hatasa. Mindenkeppen helyrehozható hegesztéssel... NEkünk Matyussal ez mindennapi probléma. Vagy 5 ször mentünk már mert itt ott kifujt. HA eljössz ide a 17 kerbe a proexhoz akkor szerintem faszan meg viszonylag olcson meg tudják csinálni. Szinte már törzsvendégek vagyunk ott és en ugy is akarok menni oda hogy visszavágassam a kipumat.
AE92 gti ( 4A-GE)
- steve
- Visszajáró

Nekem is a csütörtök délután lett volna a jó,csak sajnos úgy elhúzódtak a teendőim,hogy ez a heggesztés a jövő hétre marad.anzsel írta:Nekem a csütörtök délután jó. Azt hiszem kb 17-18-ig vannak nyitva, de adok egy számot mert elötte mindenképpen egyeztessél velük idöpontot.
Elég sokan járnak hozzajuk.
PROEX:(061)-256-7590
AE92 Gt-i
- DBandesz
- Fanatikus fórumozó

Hááát... én tudok. A régi autónk, egy '91-es Sunny kombi tudta ezt. 1.6 90LE, porlasztós volt. 4500-nál nyitott a második torok, 6600-nál volt a piros mez? kezdete, de 7600-ig gyönyör?en el lehetett forgatni!!!! Most unokatesómék birtokolják, éppen tegnap voltak nálunk, és nem bírtam ki, elkértem. Jelentem, 320000 km-el a hátterében még mindig tudja!sprintike írta:Sziasztok.
Én a fent említett tipus,eddig boldog tulajdonosa vagyok.
Rövid story:
Volt egy 98-as 1.2 clióm amit körbe törtek.Kb:4xtört amib?l egyszer voltam én a hibás.A kis clió hiteles volt és raktam is bele gazdagon km-t.(1,5év alatt 100000km).Szóval jobbnak láttam,hogy kiszáljak bel?le.Így is tettem.
Aztán kocsi nélkül maradtam.Gyorsan kellett szerválnom egyet.Egy jópár hét keresgélés után már nagyon televolt a tököm a szarabbnál-szarabb kocsikkal.Többnyire hondákat nézegettem.Szerettem volna egy ötajtóst civicet.(92'körülit)A legtöbb kopogott(motor) és szét volt hulva a kasztnija.
Annyira kivoltam már,hogy bementem egy palotai keresked?be ahol megláttam a kis jappánt.Hát nem volt túl bizalomgerjeszt?.A hátsóajtón házilag készített javítások díszelegtek.Az "evo"szett összevissza állt ami még így is jól eltakarta az alatta dolgozó rozsdát.(mint kés?bb kiderült a két hátsó ív meghalt).Az els? szélvéd? sarkán is a házi javítások látszódtak.Az els? sárvéd? hézagai 0,5cm-2,5ig terjedtek:-).A motor jónak tünt.A féltengely kopogott és kopog most is.De elhoztam!!
Azóta túl vagyok kb20000km-en és semmi említésre méltó probléma nem volt vele.Cseréltem olajat,vezérm?szíjat.(A volt tulajtól megtudtam,hogy 180000 környékén elszakadt:-(.)
Jelen:gittelgetek,festegetek amit tudok csinálom rajta mert januárban m?szaki.Nem rég cseréltem ki a m?szerfal nem ég? izzóit.Beállítottam a hézagokat amennyire tudtam.....
Szóval ennyi.
Ajánlom mindenkinek.Az enyém az 1.3-as 12szelepes 2ee motoros.Lehet,hogy gyalázásnak t?nik de kiváncsiságból 2x is megnéztem a végét.Tud valaki mondani egy olyan autótípust ami 15 évesen 260000km-el motorgenerál nélkül képes 5700-as fordulaton akasztani az órát(180)És még messze van a piros mez?