Akkor csinálj róla rengeteg képetPacsker írta:Zsámbokon velünk lesz Totya!!!
Olvassátok azt a topicot is!
Oda nem megyek.

CindR írta:HĂ›DEBETEG!
Totya, minden elismerésem, remélem idén még láthatjuk élőben készen.. Az ország legszebb AE92-je lesz. Bár biztos hogy máshol is megnéznék európában...

Csak nehogy eladd.. Következő projekted lehetne az én autóm?Totya írta:CindR írta:HĂ›DEBETEG!
Totya, minden elismerésem, remélem idén még láthatjuk élőben készen.. Az ország legszebb AE92-je lesz. Bár biztos hogy máshol is megnéznék európában...
![]()
![]()
ne mondj ilyeneket mert elpirulok
köszi az elismerést nagyon jó ilyeneket hallani rengeteg munkám van a kicsiben
rem összejön a moci is és akkor tényleg tiszta happy leszek

Hali.Totya írta:szia Tibi találtam 1 celica 4*4 2,0 turbot egész jó áron kérdés be lehet e tenni ennek a kocsinak a mociját az enyémbe ?
esetleg a hajtást is? + a fékek lennének aráadás:D.ha igen akkor vasárnap mennék érte![]()
Azért ezzel vitatkonék.Pacsker írta:írtam mailben a véleményem.
Szerintem nem éri meg. megveszed 50ért, aztán nemtom te akarod berakni vagy sem, ha nem akkor megint legalább ennyi a berakatása. És eszik talán 2-3 decivel kevesebbet, meg érezhetően nem megy jobban.
Fújd színre az ajtót vard meg az üléstÉs gyere talira.
Persze ez csak az én véleményem lehet rosszul tudom. Ha meg rossz a mostani motorod nem montam semmit
Ha mégis megvennéd, arra figyelj oda hogy a tankot, benzinszivattyút és a csöveket is adják oda vele, meg a légszűrőházat és szívócsövet.turkish írta:Hahó!
Nézegettem a hozzászólásokat, de nem igazán tudtam eldönteni, hogy mit tegyek. Lehetőségem van most venni egy injektort hengerfejjel, kábelekkel... /50e. Ft/ Lecseréljem a karburátort?! Mennyit érdemes max. költeni erre az egészre?
Van egyáltalán előnye a karburátornak?