Kit nyomtunk le lámpától lámpáig

CCH tagok, leendő klubtag jelöltek, érdekességek...
Lackó
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 2017
Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
Autód karosszéria variánsa: Crossover

Hozzászólás Szerző: Lackó »

Hát ez súlyos elmebaj....:)
RWD
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 1981
Autód típusa (és generációja): Starlet
Autód felszereltségi jelölése: STD
Autód karosszéria variánsa: Liftback (3 ajtós)

Hozzászólás Szerző: RWD »

Engem lenyomott ma egy CALIBRA :DDDDDDDDDDDDDDD
Beállt mellém pirosnál, nagy zene, ronda felni, racsing tanksapka, koppány hátul.Na mondom, tuti bekapod a horgot gyökér :D .Elkezdtem elõre mászni lassan a pirosnál, rotyogott az 1.2 mint az ökör (épp nincs fent az egyetlen létezõ dob a rendszeren).ZÖLD! Tyúáááááááá kitûzött a repedtfazék calibra én meg halálra röhögtem magam az autóban, miközben félreérthetetlenül mutogattam a távolodó, kb 90 lovas vadállat opelre.Hatalmas volt :D :D :lol: :lol:
Haveri körben majd biztos újságolja, "höhö félgázon lenyomtam ma egy arcoskodó mustangot" :lol: :lol: :lol:
1981 - Toyota Starlet KP62
1983 - Toyota Corolla AE86
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bubi »

RWD írta:Engem lenyomott ma egy CALIBRA :DDDDDDDDDDDDDDD
Beállt mellém pirosnál, nagy zene, ronda felni, racsing tanksapka, koppány hátul.Na mondom, tuti bekapod a horgot gyökér :D .Elkezdtem elõre mászni lassan a pirosnál, rotyogott az 1.2 mint az ökör (épp nincs fent az egyetlen létezõ dob a rendszeren).ZÖLD! Tyúáááááááá kitûzött a repedtfazék calibra én meg halálra röhögtem magam az autóban, miközben félreérthetetlenül mutogattam a távolodó, kb 90 lovas vadállat opelre.Hatalmas volt :D :D :lol: :lol:
Haveri körben majd biztos újságolja, "höhö félgázon lenyomtam ma egy arcoskodó mustangot" :lol: :lol: :lol:
csak keményen... bemoziztam a story-t :lol:
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
RWD
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

bubidisc írta:
RWD írta:Engem lenyomott ma egy CALIBRA :DDDDDDDDDDDDDDD
csak keményen... bemoziztam a story-t :lol:
WTF is "bemoziztam"? :D
Birka
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Birka »

RWD írta: WTF is "bemoziztam"? :D
Talán láttam magam elõtt?! Szvsz. :P
RWD
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

birka007 írta:
Elõször én is erre gondoltam, de nem lepõdnék meg, ha más lenne.Ismerve jóakarómat, Bubit, és a mai szlenget :twisted:
(vitz :) )
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

RWD írta:
birka007 írta:
Elõször én is erre gondoltam, de nem lepõdnék meg, ha más lenne.Ismerve jóakarómat, Bubit, és a mai szlenget :twisted:
Ehh Ehh! Bemoziztam és kész!
Nem fogom magyarázni mert besértõdtem! :wink:
ex bubidisc felhasználó
RWD
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

bubidisc írta:
RWD írta:
birka007 írta: Talán láttam magam elõtt?! Szvsz. :P
Ehh Ehh! Bemoziztam és kész!
Nem fogom magyarázni mert besértõdtem! :wink:
:D
[Walaki]D`Lair
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 1985
Autód típusa (és generációja): Corolla E8
Autód felszereltségi jelölése: GT
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)

Hozzászólás Szerző: [Walaki]D`Lair »

Engem annyiszor megtalálnak az ilyen szarjancsik...megáll mellém, ugye kifordított csuklóval kormány tetejét fogva átnéz, túráztat...én meg észre sem veszem...minek álljak le ilyen kotvány bontószökevény foshalmokkal :D Én veszélyeztessem magam meg a jogsimat meg az autómat? Ugyan már :) Meg had' legyen egy jó napjuk, hogy údálányomtááááák a driftgééépet.... :lol: :lol:
1985 - Toyota Corolla AE86 GT - SR20DET BlackTop //// Trackday beater
2006 - KTM 640 LC4 Supermoto /// :twisted: :twisted: :twisted:
RWD
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

[Walaki]D`Lair írta:Engem annyiszor megtalálnak az ilyen szarjancsik...megáll mellém, ugye kifordított csuklóval kormány tetejét fogva átnéz, túráztat...én meg észre sem veszem...minek álljak le ilyen kotvány bontószökevény foshalmokkal :D Én veszélyeztessem magam meg a jogsimat meg az autómat? Ugyan már :) Meg had' legyen egy jó napjuk, hogy údálányomtááááák a driftgééépet.... :lol: :lol:
Azaz, bár az én esetemben jómagam voltam a "kezdeményezõ" fél :lol: :lol: :lol:
dieselsuxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dieselsuxx »

Engem ma lenyomott egy bömös z4. Fiatal anyuka gyerekkel. Megelõzõtt záróvonalon. Aztán a forgalom úgy hozta, hogy kis elõrelátással és sávváltással megint én voltam elöl. Na akkor bezzeg kanyarodó sávban padlózott egyet. De minek?? Hát most ez kell az egójának, hogy a 300+ LE-vel lenyomjon 75 LE-t, amikor nem is próbáltam gyorsulni, mert minek? Hát milyen boyraccser lesz abból a szerencsétlen gyerekbõl, ha már az anyatejjel is ezt kapja?
A másik meg, hogyha tényleg nem engedem elõzni akkor beállok a két sáv közé és õ hatalmasat koppan a korláton. Eszméletlen idióták vannak az utakon.

Másik kedvenc esetem pár héttel ezelõtt történt: Mercedes SLK egy szõke nõvel. Városon belül. Az egyeneseken gyorshajtva nyilván megelõzött, én meg kanyarban / körforgalomban vissza. Mind ezt háromszor megismételtük. Ki engedte meg, hogy ekkora egójuk legyen a mai :body: -knak? :D
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

dieselsuxx írta:Engem ma lenyomott egy bömös z4. Fiatal anyuka gyerekkel. Megelõzõtt záróvonalon. Aztán a forgalom úgy hozta, hogy kis elõrelátással és sávváltással megint én voltam elöl. Na akkor bezzeg kanyarodó sávban padlózott egyet. De minek?? Hát most ez kell az egójának, hogy a 300+ LE-vel lenyomjon 75 LE-t, amikor nem is próbáltam gyorsulni, mert minek? Hát milyen boyraccser lesz abból a szerencsétlen gyerekbõl, ha már az anyatejjel is ezt kapja?
A másik meg, hogyha tényleg nem engedem elõzni akkor beállok a két sáv közé és õ hatalmasat koppan a korláton. Eszméletlen idióták vannak az utakon.

Másik kedvenc esetem pár héttel ezelõtt történt: Mercedes SLK egy szõke nõvel. Városon belül. Az egyeneseken gyorshajtva nyilván megelõzött, én meg kanyarban / körforgalomban vissza. Mind ezt háromszor megismételtük. Ki engedte meg, hogy ekkora egójuk legyen a mai :body: -knak? :D
Hú! Fúj! Nõgyûlölõ! Hím soviniszta! :wink:

Z4-es story: hûvösvölgyi sugárút kifele menet pár totyogót lendületbõl elõznék. Erre a sorban egy Z4-es rakéta észbe kap mire Én már mellette vagyok. Csak nem vette számításba, hogy az elötte tornyosuló autó a sorban nem fog hirtelen sugárvillám upécé sebességre kapcsolni. Így hamar elfogyott a hely az erõfitogtatásra. Nem tudott hosszú kihúzatással, biiiiiiiiii..öhöm..biiiiiiiiiii..öhöm.. biiiiiiii elhúzni elõttem. 1 hét múlva meséltem a BMW-s haveromnak a story-t. Halkan utalva, hogy a touring e 34-et e11 corolla kombira kéne cserélnie. Persze, hogy nem fogja de Én sem veszek BMW-t, hogy a közúton vagy a ringen megalázzanak a corollák.

:lol: :lol: :lol:
ex bubidisc felhasználó
dieselsuxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dieselsuxx »

bubidisc írta: Hú! Fúj! Nõgyûlölõ! Hím soviniszta! :wink:
Na akkor most gyorsan hozok ellenpéldát is, hogy tisztára mossam magam: Bnõm 1.0-ás Micrájával alázott nagyképû BMW-st, szintén elõrelátással és nem lóerõvel. Csak bámultam, amikor 2 sáv torkollott egy másik útba. A BMW megállt, bnõm pedig becsusszant két kocsi közé és így szitkozódva visszaelõzte a bömöst :lol: :lol:
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

dieselsuxx írta:
bubidisc írta: Hú! Fúj! Nõgyûlölõ! Hím soviniszta! :wink:
Na akkor most gyorsan hozok ellenpéldát is, hogy tisztára mossam magam: Bnõm 1.0-ás Micrájával alázott nagyképû BMW-st, szintén elõrelátással és nem lóerõvel. Csak bámultam, amikor 2 sáv torkollott egy másik útba. A BMW megállt, bnõm pedig becsusszant két kocsi közé és így szitkozódva visszaelõzte a bömöst :lol: :lol:
Szép mentés: Bnõm :wink:
Ismertem egy embert aki tisztelte a Nõket. :lol:
ex bubidisc felhasználó
mozso
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 2006
Autód típusa (és generációja): Corolla E12
Autód felszereltségi jelölése: Luna
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: mozso »

Rozsadomb, feher Lexus IS250 vagy 350 (dupla kipuf oldalankent 2 veggel). Atomra ultetett, fekete felnik (pattogott is rendesen). Hegynek felfele kigyorsitas korforgalombol. Nem tudott otthagyni annak ellenere sem, hogy kiporogtek a kerekeim (azert a sperr sem old meg mindent). Azert jopofa volt.
Válasz küldése