Kit nyomtunk le lámpától lámpáig
- RWD
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1981
- Autód típusa (és generációja): Starlet
- Autód felszereltségi jelölése: STD
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (3 ajtós)
Engem lenyomott ma egy CALIBRA :DDDDDDDDDDDDDDD
Beállt mellém pirosnál, nagy zene, ronda felni, racsing tanksapka, koppány hátul.Na mondom, tuti bekapod a horgot gyökér
.Elkezdtem elõre mászni lassan a pirosnál, rotyogott az 1.2 mint az ökör (épp nincs fent az egyetlen létezõ dob a rendszeren).ZÖLD! Tyúáááááááá kitûzött a repedtfazék calibra én meg halálra röhögtem magam az autóban, miközben félreérthetetlenül mutogattam a távolodó, kb 90 lovas vadállat opelre.Hatalmas volt
Haveri körben majd biztos újságolja, "höhö félgázon lenyomtam ma egy arcoskodó mustangot"

Beállt mellém pirosnál, nagy zene, ronda felni, racsing tanksapka, koppány hátul.Na mondom, tuti bekapod a horgot gyökér
Haveri körben majd biztos újságolja, "höhö félgázon lenyomtam ma egy arcoskodó mustangot"
1981 - Toyota Starlet KP62
1983 - Toyota Corolla AE86
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

csak keményen... bemoziztam a story-tRWD írta:Engem lenyomott ma egy CALIBRA :DDDDDDDDDDDDDDD
Beállt mellém pirosnál, nagy zene, ronda felni, racsing tanksapka, koppány hátul.Na mondom, tuti bekapod a horgot gyökér.Elkezdtem elõre mászni lassan a pirosnál, rotyogott az 1.2 mint az ökör (épp nincs fent az egyetlen létezõ dob a rendszeren).ZÖLD! Tyúáááááááá kitûzött a repedtfazék calibra én meg halálra röhögtem magam az autóban, miközben félreérthetetlenül mutogattam a távolodó, kb 90 lovas vadállat opelre.Hatalmas volt
![]()
![]()
![]()
![]()
Haveri körben majd biztos újságolja, "höhö félgázon lenyomtam ma egy arcoskodó mustangot"![]()
![]()
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
- RWD
- Fanatikus fórumozó

WTF is "bemoziztam"?bubidisc írta:csak keményen... bemoziztam a story-tRWD írta:Engem lenyomott ma egy CALIBRA :DDDDDDDDDDDDDDD
Beállt mellém pirosnál, nagy zene, ronda felni, racsing tanksapka, koppány hátul.Na mondom, tuti bekapod a horgot gyökér.Elkezdtem elõre mászni lassan a pirosnál, rotyogott az 1.2 mint az ökör (épp nincs fent az egyetlen létezõ dob a rendszeren).ZÖLD! Tyúáááááááá kitûzött a repedtfazék calibra én meg halálra röhögtem magam az autóban, miközben félreérthetetlenül mutogattam a távolodó, kb 90 lovas vadállat opelre.Hatalmas volt
![]()
![]()
![]()
![]()
Haveri körben majd biztos újságolja, "höhö félgázon lenyomtam ma egy arcoskodó mustangot"![]()
![]()
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Ehh Ehh! Bemoziztam és kész!RWD írta:Elõször én is erre gondoltam, de nem lepõdnék meg, ha más lenne.Ismerve jóakarómat, Bubit, és a mai szlengetbirka007 írta:Talán láttam magam elõtt?! Szvsz.RWD írta: WTF is "bemoziztam"?![]()
(vitz)
Nem fogom magyarázni mert besértõdtem!
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
- RWD
- Fanatikus fórumozó

bubidisc írta:Ehh Ehh! Bemoziztam és kész!RWD írta:Elõször én is erre gondoltam, de nem lepõdnék meg, ha más lenne.Ismerve jóakarómat, Bubit, és a mai szlengetbirka007 írta: Talán láttam magam elõtt?! Szvsz.![]()
(vitz)
Nem fogom magyarázni mert besértõdtem!
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1985
- Autód típusa (és generációja): Corolla E8
- Autód felszereltségi jelölése: GT
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
Engem annyiszor megtalálnak az ilyen szarjancsik...megáll mellém, ugye kifordított csuklóval kormány tetejét fogva átnéz, túráztat...én meg észre sem veszem...minek álljak le ilyen kotvány bontószökevény foshalmokkal
Én veszélyeztessem magam meg a jogsimat meg az autómat? Ugyan már
Meg had' legyen egy jó napjuk, hogy údálányomtááááák a driftgééépet....

1985 - Toyota Corolla AE86 GT - SR20DET BlackTop //// Trackday beater
2006 - KTM 640 LC4 Supermoto ///

2006 - KTM 640 LC4 Supermoto ///
- RWD
- Fanatikus fórumozó

Azaz, bár az én esetemben jómagam voltam a "kezdeményezõ" fél[Walaki]D`Lair írta:Engem annyiszor megtalálnak az ilyen szarjancsik...megáll mellém, ugye kifordított csuklóval kormány tetejét fogva átnéz, túráztat...én meg észre sem veszem...minek álljak le ilyen kotvány bontószökevény foshalmokkalÉn veszélyeztessem magam meg a jogsimat meg az autómat? Ugyan már
Meg had' legyen egy jó napjuk, hogy údálányomtááááák a driftgééépet....
![]()
- dieselsuxx
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
Engem ma lenyomott egy bömös z4. Fiatal anyuka gyerekkel. Megelõzõtt záróvonalon. Aztán a forgalom úgy hozta, hogy kis elõrelátással és sávváltással megint én voltam elöl. Na akkor bezzeg kanyarodó sávban padlózott egyet. De minek?? Hát most ez kell az egójának, hogy a 300+ LE-vel lenyomjon 75 LE-t, amikor nem is próbáltam gyorsulni, mert minek? Hát milyen boyraccser lesz abból a szerencsétlen gyerekbõl, ha már az anyatejjel is ezt kapja?
A másik meg, hogyha tényleg nem engedem elõzni akkor beállok a két sáv közé és õ hatalmasat koppan a korláton. Eszméletlen idióták vannak az utakon.
Másik kedvenc esetem pár héttel ezelõtt történt: Mercedes SLK egy szõke nõvel. Városon belül. Az egyeneseken gyorshajtva nyilván megelõzött, én meg kanyarban / körforgalomban vissza. Mind ezt háromszor megismételtük. Ki engedte meg, hogy ekkora egójuk legyen a mai
-knak? 
A másik meg, hogyha tényleg nem engedem elõzni akkor beállok a két sáv közé és õ hatalmasat koppan a korláton. Eszméletlen idióták vannak az utakon.
Másik kedvenc esetem pár héttel ezelõtt történt: Mercedes SLK egy szõke nõvel. Városon belül. Az egyeneseken gyorshajtva nyilván megelõzött, én meg kanyarban / körforgalomban vissza. Mind ezt háromszor megismételtük. Ki engedte meg, hogy ekkora egójuk legyen a mai
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Hú! Fúj! Nõgyûlölõ! Hím soviniszta!dieselsuxx írta:Engem ma lenyomott egy bömös z4. Fiatal anyuka gyerekkel. Megelõzõtt záróvonalon. Aztán a forgalom úgy hozta, hogy kis elõrelátással és sávváltással megint én voltam elöl. Na akkor bezzeg kanyarodó sávban padlózott egyet. De minek?? Hát most ez kell az egójának, hogy a 300+ LE-vel lenyomjon 75 LE-t, amikor nem is próbáltam gyorsulni, mert minek? Hát milyen boyraccser lesz abból a szerencsétlen gyerekbõl, ha már az anyatejjel is ezt kapja?
Másik kedvenc esetem pár héttel ezelõtt történt: Mercedes SLK egy szõke nõvel. Városon belül. Az egyeneseken gyorshajtva nyilván megelõzött, én meg kanyarban / körforgalomban vissza. Mind ezt háromszor megismételtük. Ki engedte meg, hogy ekkora egójuk legyen a mai-knak?
Z4-es story: hûvösvölgyi sugárút kifele menet pár totyogót lendületbõl elõznék. Erre a sorban egy Z4-es rakéta észbe kap mire Én már mellette vagyok. Csak nem vette számításba, hogy az elötte tornyosuló autó a sorban nem fog hirtelen sugárvillám upécé sebességre kapcsolni. Így hamar elfogyott a hely az erõfitogtatásra. Nem tudott hosszú kihúzatással, biiiiiiiiii..öhöm..biiiiiiiiiii..öhöm.. biiiiiiii elhúzni elõttem. 1 hét múlva meséltem a BMW-s haveromnak a story-t. Halkan utalva, hogy a touring e 34-et e11 corolla kombira kéne cserélnie. Persze, hogy nem fogja de Én sem veszek BMW-t, hogy a közúton vagy a ringen megalázzanak a corollák.
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
- dieselsuxx
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
Na akkor most gyorsan hozok ellenpéldát is, hogy tisztára mossam magam: Bnõm 1.0-ás Micrájával alázott nagyképû BMW-st, szintén elõrelátással és nem lóerõvel. Csak bámultam, amikor 2 sáv torkollott egy másik útba. A BMW megállt, bnõm pedig becsusszant két kocsi közé és így szitkozódva visszaelõzte a bömöstbubidisc írta: Hú! Fúj! Nõgyûlölõ! Hím soviniszta!![]()
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Szép mentés: Bnõmdieselsuxx írta:Na akkor most gyorsan hozok ellenpéldát is, hogy tisztára mossam magam: Bnõm 1.0-ás Micrájával alázott nagyképû BMW-st, szintén elõrelátással és nem lóerõvel. Csak bámultam, amikor 2 sáv torkollott egy másik útba. A BMW megállt, bnõm pedig becsusszant két kocsi közé és így szitkozódva visszaelõzte a bömöstbubidisc írta: Hú! Fúj! Nõgyûlölõ! Hím soviniszta!![]()
![]()
Ismertem egy embert aki tisztelte a Nõket.
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó