Köszönöm az infókat.Természetesen a Gti-rõl van szó.Mostmár csak az van.
A kuplung szerkezetet 2 hónapja kicseréltettem.Azóta cseréltem benne kuplungmunkahengert is mert pocit folyt a pedálnál.Mostmár yo az is.Csak gondoltam,hogy nem árt egy váltóolajcsere sem.Bár most felmerült bennem a kérdés,hogy amikor a kuplungomat cserélték elméletileg kellett volna azt is cserélni nem?Bár azok után hogy mik voltak nem biztos,hogy ez miatt nem cserélném le
Teljesen véletlen nincs benne a rajza a 4age manualba?
sprintike írta:Köszönöm az infókat.Természetesen a Gti-rõl van szó.Mostmár csak az van.
A kuplung szerkezetet 2 hónapja kicseréltettem.Azóta cseréltem benne kuplungmunkahengert is mert pocit folyt a pedálnál.Mostmár yo az is.Csak gondoltam,hogy nem árt egy váltóolajcsere sem.Bár most felmerült bennem a kérdés,hogy amikor a kuplungomat cserélték elméletileg kellett volna azt is cserélni nem?Bár azok után hogy mik voltak nem biztos,hogy ez miatt nem cserélném le
Teljesen véletlen nincs benne a rajza a 4age manualba?
Nincs, az csak a motor. Kuplungcserenel nem feltetlen cserelnek olajat is, ket kulon egyseg.
Nincs, az csak a motor. Kuplungcserenel nem feltetlen cserelnek olajat is, ket kulon egyseg.[/quote]
Aham.Köszi.Akkor tervbe veszem a cserét.
Nemtom ami nekem van meg és a hacsis oldalról szedtem asszem abban minden van.Elektronikai része,ajtók-kasztni,váltó,motor stb.stb...(asszem ezt megnézem mert tuti benne lesz)Remélem megtalálom,mert nem kevés oldal [/quote]
XJS írta:Nincs, az csak a motor. Kuplungcserenel nem feltetlen cserelnek olajat is, ket kulon egyseg.
Aham.Köszi.Akkor tervbe veszem a cserét.
Nemtom ami nekem van meg és a hacsis oldalról szedtem asszem abban minden van.Elektronikai része,ajtók-kasztni,váltó,motor stb.stb...(asszem ezt megnézem mert tuti benne lesz)Remélem megtalálom,mert nem kevés oldal
Ne a 4age manualban keresd, kuldtem PM-et. Ami kell az a manual transaxle, MT-01 oldaltol.
Kuplung cserénél nincs megbontva a váltó, így nem kell leengedni az olajat. Mindenképp cseréld le. Ártani nem ártasz vele!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Pacsker írta:Kuplung cserénél nincs megbontva a váltó, így nem kell leengedni az olajat. Mindenképp cseréld le. Ártani nem ártasz vele!
Azért akarom.Rontani nem ronthat Max finomabban kapcsolgat majd.Valszeg még nem vol benne cserélve elnézve a légszûrõ állapotát is:evil:
Azóta megtáltosodott a gép.Sokkal jobban megy.Biztos az olajcsere is jót tett neki de a szûrõ......csoda hogy azon még átjutott a levegõ.Szerintem nem is ott ment be Biztos valahol falsot szívott
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pacsker 2009 ápr. 08, 02:01 pm-kor.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
birka007 írta:E11-hez vagy annak hasonszõrû kollégáihoz volt olyan kényelmi funkció, hogy egyet pöccintesz az indexkarra és az villog hármat? Sávváltó segédlet vagy valami ilyesmi.
Már akartam kérdezni......
Nem tudom milyennek kéne lennie a servónak de valahogy az enyémtõl nem vagyok hasra esve.Kb olyan mint ha nem is lenne.
Mi lehet ilyenkor a gáz?