Euroring --- jövő tavasszal!!!

Találkozók, Kirándulások, Összejövetelek, egyéb Rendezvények... Hírek, infok, minden amit tudnod kell
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Euroring --- jövő tavasszal!!!

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

Biztos ismeritek az EuroRinget Örkényben.

http://euroring.hu/euroring.php?lang=hu&page=hirek

Nézzétek meg az áraikat....combos kategória. Ha ráspórolunk szeptemberre (?) kinézhetnénk. Vagy majd egyszer??
Nyomulnánk a saját gépeinkkel. Ha legalább 10-15-n lennénk, biztos megoldhatnánk egy kedvezményes tarifát.

Bőven tervként szerepel, de eljátszhatunk a gondolattal.
Plusz fékbetét garnitura, benzin és pótgumi javallott :twisted: :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zed Kristianz 2007 jún. 12, 12:36 am-kor.
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

22 rudi per nap?????? Há azé ájjon má meg a menet. Nem Kamazzal mennék rajta. Meg még egy garne gumi is hozzájön úgy számolj. Az 50 fokos aszfalt azé má eszi rendesen. És nem hiszem hogy csak egy kört mennék :D
Amúgy jó ötlet de ennyi pénzem soha rá sajnos.
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Azthiszem erről Törteli Tibi tudna mesélni. Ha nem is csak a pályán való gumievésről, hanem még a fék zabálásról is :lol:
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Ha mindenki félretenne annyit, hogy jövő tavasszal elmehetünk (havi 1000 ft?) akkor összejönne, higyjétek el. Ledumálnám velük és biztos lenne egy mennyiségi kedvezmény 20 v. több kocsira. Addig kijárhatnánk nézelődni, pályát tanulni a lelátóról vagy nyílt napokon körbejárni.

Tehát jövő tavasszal (nincs olyan meleg, nem zabálja a gumit, 20 fokos levegőhöz jár egy 25 fokos aszfalt, már jó) egy napos v. legalább egy délutános alkalmat lefoglalunk.
Ezzel cél lesz az elképzelésből és mindneki betervezheti.

MIT SZÓLTOK HOZZÁ, KLUBTÁRSAK?? Csináljuk meg!

Elporladva 2016...
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Zed Kristianz írta:Ha mindenki félretenne annyit, hogy jövő tavasszal elmehetünk (havi 1000 ft?) akkor összejönne, higyjétek el. Ledumálnám velük és biztos lenne egy mennyiségi kedvezmény 20 v. több kocsira. Addig kijárhatnánk nézelődni, pályát tanulni a lelátóról vagy nyílt napokon körbejárni.

Tehát jövő tavasszal (nincs olyan meleg, nem zabálja a gumit, 20 fokos levegőhöz jár egy 25 fokos aszfalt, már jó) egy napos v. legalább egy délutános alkalmat lefoglalunk.
Ezzel cél lesz az elképzelésből és mindneki betervezheti.

MIT SZÓLTOK HOZZÁ, KLUBTÁRSAK?? Csináljuk meg!
Így már sokkal jobban hangzik. Benne vok.
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Ha úgy leszek anyagilag, természetesen én is benne vagyok.
Jó egy kis versenypályázás. Kiélhetjük magunkat. :)
Viszont arra gondolni kell, hogy az autókat igencsak igénybe venné. Nem csak a gumikról és a fékekről beszélnék. Többünk autója szerintem megsínlené, ha mindent beleadnánk vezetői tudásunkból.
Személy szerint nem tudom mennyire tudnám magam visszafogni, hogy ne határon autózzak. Frogatnám a motort, a futóművem sincs szétultetve, felkeményítve, annak se tenne jót. Nem beszélve azokról, akiknek a hűtésük sem tökéletes.
Na mindegy :) Nem is tudom miért írtam ezeket. Sorolhatnám még, de hülyeség. Úgyis elmegyek és úgyis meghajkurászom a picikét :) A nagy felniket, széles gumikat úgyis ki akarom próbálni széles úton nagy sebességnél, h milyen a kanyarstabilitásuk.

Viszont egy másik ötlet. Voltam többször Hungaringen, mind ilyen gyorsulás izébizéken. Már nem nagyon köt le, viszont mostanába a motoros nyltnapokat előnyben részesítem. Ajánlom mindenki figyelmébe!! Hallottam már régebben is, h van autós nyiltnap is, de úgy tudtam, hogy 10000Ft pár kör. Mondom nembiztos, hogy megérné. Viszont Tibi tegnap felvilágosított, hogy ők arra mentek ki és 11000Ft-ért az ember kap délelőtt és délutánis jópár kört. Az viszont már megfontolandó!! Gondoljátok meg

Viszont tudom, h az euroringes azért lenne nagyobb buli, mert ott csak mi lennénk :wink: Milyen lenne egy jó kis versenyt a klubon belül szervezni :lol:
Át kell gondolni

Viszont ami a legfontosabb, hogy szerintem senki se szeretné, ha pont egy clubon belüli koccanás, esetleg nagybb törés venné el a kedvünket. És itt nagy az esély rá. Nem tudjuk pontosan hogy vezet a másik.
Úgyhogy ha elmegyünk erre nagyon kéne vigyázni!!! Bár nem tudom ezt hogy lehet ésszerűen megoldani, ha versenyről van szó...
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Addigra kitaláljuk az okost. :)
Gyakorlókörök 20mp-s induláskülönbséggel pl, s aki már érzi a pályát, a kocsija egyben van, akkor mehet egy óvatos verseny kb. teljesítmény egyenlőségű kocsikkal.
Az én kicsikém hintázni fog a kanyarban az tuti. Nem ültetek, megvan rá az okom, ellenben nyomtávszélesítő játszhat.

Elporladva 2016...
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Totya »

Zed Kristianz írta:Addigra kitaláljuk az okost. :)
Gyakorlókörök 20mp-s induláskülönbséggel pl, s aki már érzi a pályát, a kocsija egyben van, akkor mehet egy óvatos verseny kb. teljesítmény egyenlőségű kocsikkal.
Az én kicsikém hintázni fog a kanyarban az tuti. Nem ültetek, megvan rá az okom, ellenben nyomtávszélesítő játszhat.
nekem van mind kettő :lol: anyomtávom 8 centivel szélesebb mint a tiétek+jó kemény kis futóművem van 8) szal a kocsikám már nem olyan komfortos mint a töbségé főleg ezekkel a homológ recarókkal+ a 4 pontos övekkel de kanyarba übergut :lol: szal én mennék 1 et már pályán szívesen,de lehet tavasszal már nem lesz meg ez a szekér :?
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: CindR »

Mi a fene? Ennyit dolgozol rajta, nem keveset költesz rá, és eladod? :?
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
Toytib
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Toytib »

Haller.

Örülök hogy feldobtátok ezt az EuroRing témát :D
Én hétfőn voltam Hungaroring nyílt napon,háááát leírni nem lehet az élményt.

Előszőr voltam gyors zárt pályán, meghökkentő hogy mennyit lehet tanulni az autó viselkedésével kapcsolatban.
Mármint hol vannak a határai a gumiknak, futóműnek, fékeknek és persze a pilótának.

Ez nem arról szól hogy akkor aztán PADLÓ, meg hogy pengeélen táncolunk.
Először csak kóstolgatás, utána meg ki hogy érzi.(ki mennyire sajnálja az autóját)

Egy szó mint száz, szerintem ki kell próbálni!!!!
AE82 Gt 4AGE smallport 1987
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

100-s (v. egy tuti 98-s) oktánszám behuppan reggel....
Pályatanulás kocogósan 1x-2x, aztán ki a tojás a jobb pedál alól és...
egyenesben vörös tartománynál elváltás, hagyj pörögjön a 16v-s erőmű.
Kanyarban motorfék, 3 vrouum, 2 vrouuuuummmmm --- jobb sarkos gázfröccshöz nem elég érzékeny a pedál :( közben lóbálás, kerékcsikarás, kis ellenkormány és tolni-tolni-tolni. Menjél mááá, miért gatyázol!!!!
Szélárnyékos huzatás és kitámadás. Rövid féktáv, homokágy.....

Szünetben ki, 1 garnitura első fékbetét cserél (azbeszt kesztyű játszik) majd vissza és hagyj kopjon a ferrodom.

Ugye, mindenki erre gondolt!!!

:twisted: :twisted: :twisted:

Elporladva 2016...
Válasz küldése