Ha úgy leszek anyagilag, természetesen én is benne vagyok.
Jó egy kis versenypályázás. Kiélhetjük magunkat.

Viszont arra gondolni kell, hogy az autókat igencsak igénybe venné. Nem csak a gumikról és a fékekről beszélnék. Többünk autója szerintem megsínlené, ha mindent beleadnánk vezetői tudásunkból.
Személy szerint nem tudom mennyire tudnám magam visszafogni, hogy ne határon autózzak. Frogatnám a motort, a futóművem sincs szétultetve, felkeményítve, annak se tenne jót. Nem beszélve azokról, akiknek a hűtésük sem tökéletes.
Na mindegy

Nem is tudom miért írtam ezeket. Sorolhatnám még, de hülyeség. Úgyis elmegyek és úgyis meghajkurászom a picikét

A nagy felniket, széles gumikat úgyis ki akarom próbálni széles úton nagy sebességnél, h milyen a kanyarstabilitásuk.
Viszont egy másik ötlet. Voltam többször Hungaringen, mind ilyen gyorsulás izébizéken. Már nem nagyon köt le, viszont mostanába a motoros nyltnapokat előnyben részesítem. Ajánlom mindenki figyelmébe!! Hallottam már régebben is, h van autós nyiltnap is, de úgy tudtam, hogy 10000Ft pár kör. Mondom nembiztos, hogy megérné. Viszont Tibi tegnap felvilágosított, hogy ők arra mentek ki és 11000Ft-ért az ember kap délelőtt és délutánis jópár kört. Az viszont már megfontolandó!! Gondoljátok meg
Viszont tudom, h az euroringes azért lenne nagyobb buli, mert ott csak mi lennénk

Milyen lenne egy jó kis versenyt a klubon belül szervezni
Át kell gondolni
Viszont ami a legfontosabb, hogy szerintem senki se szeretné, ha pont egy clubon belüli koccanás, esetleg nagybb törés venné el a kedvünket. És itt nagy az esély rá. Nem tudjuk pontosan hogy vezet a másik.
Úgyhogy ha elmegyünk erre nagyon kéne vigyázni!!! Bár nem tudom ezt hogy lehet ésszerűen megoldani, ha versenyről van szó...