A gond rövid leírása annyi, hogy előzetes gázfröcs nélkül nem indul, sem hidegen, sem melegen, illetve a városi fogyija 10 l és még nincs tél, de a múltkor kivittem pályára is, hátha ott magához tér, de a GPS szerinti 130nál 8,2.Toytib írta:Értem, köszi a kimerítő választ.Robesz írta:Jogos!Lackó írta:Fojtószelep.
Bocsánat!
Mi a gond azzal amivel "szívsz"?
Úgy tudom hogy a kéttorkos rendszerű karbiknak csupán a hidegindító volt a gyengéjük.
Egyébként az 1E motoron is egyszerű kéttorkos karbi van kézi szívatóval és szívótorkostól kitünően alkalmas a 2E motorra.2db fúvóka cserével, vagy dörzsárazással.
Szerintem mindkét adat kb 2 l-rel több, mint, amit elvárna az ember, illetve tudna a vas.
Ja másik érdekes gond, éppen a hidegindítással, ahogy írtad is, hogy gázfröcs, indít fordulat kb 2 másodpercig 1600, ez ugye OK, de utána leesik 800-ra, vagy alá. Azt mondja, hogy akkor neki ennyi emelt alapjárat elég volt.
Ja, és érzésem szerint érezhetően gyenge, bár nem tudom viszonyítani.
A zöldkártyás adatokból arra következtetek, hogy falsot kap, mert a CO jóval alatta van a gyári 1-2%-nak. (Egyébként még a karbi nem volt elcsavargatva, nem is szeretném, amíg ki nem derül mi a pontos gondja)Illetve a megfelelő módon ki is vizsgáltam, hogy a folytószelep tengelye mellett falsot szív. Erre persze sok mindent rá lehet fogni, de nem magyarázza mindent gondját szerintem.

KE11 Sedan