Én OMW-nél tankolok ha tehetem. De sokszor becsúszika JET. Utálom a MOLt!! Ahhoz képest, hogy az OMW-n kívül az összes kútnak ő az üzemanyag ebszállítója, neki kéne a legolcsóbbnak lennie (mivel a többi kút még a saját hasznát rádobja). Ennek ellenére közel a legdrágább.
Ha tehetném mindig Carrera 100ast adnék a picikémnek. Dehát 350 fölött van
Okés. Én azt hittem, nem nagyon szabad kiírni.
Már az is 350 fölött van??? ÚÚÚÚ Te jó ég.
A Carrera 95-öt azt egész jól torelárja a motor Annyira nem megy jól én nem azt mondom. De persze ne 1,3-as motoron keressem a változást. viszont az tuti, hogy érezhetően kevesebbet fogyaszt. Az tuti. Amúgy ESSO 98-ast szoktam. Azt csípi A GTI-nek full az volt a kedvence meg a SHELL sima V-power.
Layosh írta:Okés. Én azt hittem, nem nagyon szabad kiírni.
Már az is 350 fölött van??? ÚÚÚÚ Te jó ég.
A Carrera 95-öt azt egész jól torelárja a motor Annyira nem megy jól én nem azt mondom. De persze ne 1,3-as motoron keressem a változást. viszont az tuti, hogy érezhetően kevesebbet fogyaszt. Az tuti. Amúgy ESSO 98-ast szoktam. Azt csípi A GTI-nek full az volt a kedvence meg a SHELL sima V-power.
Azért majd egyszer a SPURI-t ki fogom próbálni.
HÁT IGEN:(
NÁLAM IS MINDENBŐL A FULL LEGJOBBAT KANÁ AZ AUTÓ,HA LENNE KERET RÁ!
Káosz elmélet megoldását keresem.
A fő probléma a következő:
hőfok mérőm nagyobb kátyűknál ugrál egy kicsit és vissza áll eredeti helyére. Ha esetleg több kátyú van egymás után vagy csak a magyar útminőség jó akkor folyamatos a belengés.
Ötletem a következő, hogy lehet e a kikopás az oka. Vagy más?
Lehet, hogy egy egyszerű a megoldás, de sajnos nem igen jövök rá és ebben kérem a segítségeteket!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem
Biagio írta:Káosz elmélet megoldását keresem.
hőfok mérőm nagyobb kátyűknál ugrál egy kicsit és vissza áll eredeti helyére. Ha esetleg több kátyú van egymás után vagy csak a magyar útminőség jó akkor folyamatos a belengés.
Lehet, hogy egy egyszerű a megoldás, de sajnos nem igen jövök rá és ebben kérem a segítségeteket!
hát mivel elég lassan szokott járni az a mutató. Lehet hogy kikopott. De sajna neked nem olyan a műszeregységed mint az enyém.
Esetleg egy kölcsönkért műszerecsséggel?
Jah meg még esetleg Balázs nézd meg a kis ZÖLD gombán a csatlakozót nem e kontaktos. Ha addig valaki nem, akkor ha talizunk megmutatom melyik az.
Tényleg ebből kifojólag Balázs majd vegyünk akkor egy WD 40 et egy picit azt a két verdát körbefújjuk. Vagy mit szóltok srácok ha többen veszünk egy nagy flakonnal?
Mert irdatlan drága szerintem és arra a pács csatlakozóra, nem akarok egy flakonnal venni.
Biagio írta:A csatlakozókat már néztem okés mind!
Megvárom amíg lesz egy GTi-s műszer egység vagy egy fordszám mérős addig már nem akarom szét szedni!
De az érzés az olyan, mikor a skoda 120-ba vagy 105-be eléred a kritikus 50-60 km-t és ugrál.
Nem számot tevő, de zavaró!
Jaja vágom vágom. Nekem a Gti nél csinálta a km óra hogy ingadozott, amikor a bovdent szét kellett csavarni a kuplungcsere miatt.
De hogy ez miért lehet. Nem hiszem hogy a kábel lenne rossz. Egyszerűen a spirálja vagy mittomén a kis mutató kikopott. Annyi. Az új műszeregység szerintem megoldja
Biagio írta:Káosz elmélet megoldását keresem.
Fordszámmérős műszeregység a megoldás Viccet félretéve kontakt hibára (csatlakozóknál) vagy kábeltörésre gondolok.
Layosh!
Jó dolgo a WD40 és mostmár nem is olyan drága a legnagyobb flakon állítható fejjel megkapod 2000 alatt. (mint egy literes flakon)
A km órám nekem is játszik 40-50ig
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Igen mert ugye 40-50 et megy talán a legtöbbet a kocsi a város miatt. És ezért ott kopik a spirál a legtöbbet. Vagy mittomén már, hogy elektromos jeladós ezeknek már nagy része. Akkor meg az kopott ki
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Hehe.Ügyes gyerek vagyok én
A helyzet az,hogy kajákat cipelek mellékállásba és oda rendeltek.És mit ad Isten pont edzés volt:-)Igaz csak 3 gépet láttam de ez is elég volt ahoz,hogy álló kukival távozzak (bocsánat ha nem topic képes)
Amit láttam és persze videóztam,fényképeztem:Porsche,Forma 3000-es vas és egy leon de az csak pár kört veretett.Yo hangjuk volt és veszettül mentek
A motorom hajkurászás után sima 95-tel nem szereti leállítani magát, hiába veszem le a gyújtást. Esso 98 ugyanez, az OMV carrera 95 viszont jót tesz neki, és semmi gond a leállítással. Ezek után egyértelmű, hogy maradok ennél. MOL botrányos, ez tény. Mind a minősége, mind az ára. Apukám 2003-as Corollája ment már szarul és döcögve MOL benzinnel.
Az OMV-hez még egy kis plusz. Sajnos a legtöbb kútjukhoz szintén a MOL szállít üzemanyagot, nagyon régen olvastam, hogy BP-en 2-3 kút van, ahova saját benzin kerül. Meg kéne tudni melyik ez a pár...