Balázs egyébként 10 éve foglalkozik bőrözéssel, restaurálással, igazi elhivatott, mániákus a szakmájában a szó legjobb értelmében. Szabadidejében az oldtimer Skodájával rallye-zik, hegyi felfutókon is indul (Pacsker nem futottatok ilyenen össze 2015-ben?), illetve van egy Toyota Hilux terepjárója, amit a matricák szerint szintén el szokott vinni megmérettetésékre. Az is kiderült, hogy szereti a Toyotásokat és ennek is tudható be, hogy ilyen hamar elvállalta a munkát, amikor felbukkantam a Corollával.

Nagyon barátságos a hely és profin dolgoznak, volt alkalmam betekinteni a munkafolyamatokba. Nagyon érdekes volt, sőt még kv-val is megkínáltak. Összesen 2 órát voltam ott, amíg elkészült a kormány és a váltógomb. Ki és beszerelés is benne volt a dologban természetesen.
Impozáns volt a bőrválaszték, nem csak színek, de különböző minták is voltak, lepipálva más bőrözős helyeket, amiket eddig láttam. Nekem minden 100%-os volt, nagyon nem bántam meg, hogy elmentem oda. Számomra az is kiderült, hogy vannak más bőrözők, akik sima bútoripari bőröket raknak a kocsikba, ami nem igazán jó megoldás.
Félkészen:

A kész kormány és váltógomb:

A gyári bőrt kérésemre rajta hagyták a kormányon, mert mindig is picit vékony volt a karima nekem. Ez nehezebbé teszi a munkát picit, de a végeredmény tökéletes lett. Atom jó fogni a kormányt, jó a textúrája, jó a tapintása.

KE11 Sedan