montoya írta:Ügyes megoldás volt, grat!

Sokszor Ők is emberek, a munkájukat végzik, de nem feltétlen akarnak izélgetni.
Volt, hogy megállítottak Pesten helyzetjelzővel éjjel 2-kor (felvettem valakit, addig lekapcsoltam a rendes fényszórót, aztán meg jó volt a közvilágítás, nem hiányzott), megfújatott egy szondát és mondta, hogy menjek békével.
Hallottam a másik irányú hozzáállásról is vicceseket. Mértek valahol a málnásban a beásott 50-nes tábla mögött, párbeszéd:
-Tudja, miért állítottam meg?
-Gondolom, mert lopott a kocsi...
Valami egy órát álltak ott, mire a központból minden formában megerősítették, hogy rendben van az autó.
Két történet, ami megtörtént (nem velem) és eddig benne van az igazoltatás TOP5-ben. Bár kétségtelen, hogy túl szemtelen és emiatt nem is túl szimpatikus...:
- Ugye tudja, miért állítottam meg?
- Mer gondolom nincsen pénze!!!
Másikat kis dobozzal megállították:
- Papírokat kérném
- Tessék
- A menetlevelet is
- Pillanat keresem
(komótosan előveszi a menetlevelet a sofőr, majd elkezdi kitölteni az új napot nulláról)
Rendőr:
- Uram! Ne most töltse ki! Azonnal adja ide
- Pillanat, keresem...
(és folytatta tovább a kitöltést, majd amikor végzett, átadta...)
Kész
És egy harmadik, ami KPM-es.
Egy tartályautó sofőrje mesélte, amikor egy időben rájuk szálltak és több százezrekre vágták meg őket, formális elírások, pár napja lejárt tűzöltőkészülék és társaik miatt.
Kapott egy 600 ezer Ft-os csekket, cég nem fizette.
Megfogta a két gyerekét. Bevitte a központba és üvöltve tudtukra adta, hogy BMEG MOSTANTÓL NEVELJÉTEK TI A GYEREKEIMET, mert ha be kell fizetnie ezt a csekket, akkor ő tovább nem tudja.
Nem tudom, hogy képletesen ott hagyta-e őket egy kis időre vagy sem, de meredek

...