Vásárolnék / Keresek

A klub által kiemelt autó hirdetések vagy keresendő járművek, vásárlási segítségek. Internetről, saját forrásból...
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Szia!

Hogy az elõzõ évet említsem. E10-et is ki lehet fogni jó állapotút. Vettem egy Liftback-et iszonyat jó állapotban, arany motorbelsõvel, 4AFE motorral (ami igen ritka), plüss belsõvel, egymillió extrával.
Azonban!!! Klímával és légzsákkal nagyon nehéz kifogni egyáltalán E10-et, nem hogy jó állapotút. Nem kizárt, de résen kell lenni és ugrni, ha kell.

E11-bõl elsõsorban nem VVti-t ajánlanék, 1.3-at vagy 1.6-ot (99-ig). Nem vagyok benne biztos, hogy egy 1.6-os bekapcsolt klímával többet enne, mint egy 1.3-as klímával, így nem vetném el a 4AFE motort sem. Plusz talán eladásnál is értékesebb lehet. E11-be már több a lufis és klímás.
2010-ben vettem egy 98-as 1.6-os klímás, lufis, és az a bizonyos bézs-fekete belsõs E11 hatchbacket is. Nem mondom az árát mert szemtelen lett a vége :) , de bõven belefért az általad megjelölt keretbe. Ez sem sûrû alkalom, de több, mint egy E10 lufi, klíma.

Mindkettõ autó jó választás. Igás lovak, viszonylag igénytelenek. E11-nél már 1-2-vel több a típushiba, mint pl, hogy kerékcsapágyak, kanyarstab kutyacsontok, toronycsapágyak hamarabb bemondják az unalmast (nem tudom miért..). E10-ben talán barátiabbak a beltéranyagok, bár 1-2 gazdagabb felszereltségû E11 se rossz.

Döntsön párod izlése és a hamarabbi jó ajánlat.
Bármi kérdésed van, kérdezz, valószínû tudjuk rá a választ! Ha kinéztél egyet és szeretnéd, tudunk idõpontot találni ismét.

A lényeg, hogy Japán gyártásút mindenképp!
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
bepi81
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 2007
Autód típusa (és generációja): Verso
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: MPV

Hozzászólás Szerző: bepi81 »

montoya írta:
bagoly írta:Én is néztem már, tetszene is egy ilyen, csak a következõket súgta a fülembe a kisördög:
- fõvárosi autópiac...
- idõs úr mióta vesz az autójához könnyûfém felniket?
- miért csak a hátsó ülésrõl van kép, igazolandó a szép belteret?
- ha annyira jó, miért nem veszik meg már régóta?
- etc.

De ettõl függetlenül, lehet, hogy megnézem, úgyis akartam már járni egy kört valami nagy használtautó telepen.
Inkább magánszemélytõl pl ezt: http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... ki-4239728
Namármost: Én faceliftes Corollát nem igazán ajánlanék, bár az enyém is az! Ugyan nagyon kellemes az 1,4 VVTI, csak jellemzõen olajfogyasztósak. Ennyi idõsen szerintem jobban jár az ember a hagyományos 4E-FE mocival (1332ccm), mert jobb konstrukció. Már, ha a költségmentesség van az autóval kapcsolatban elsõ helyen.
A VVTI-t is meg lehet csináltatni és akkor hasonlóan tartós és hibamentes, csak ezt az olajfogyasztós problémát kb 150.000-be kerül. Ezzel adott esetben számolni kell. Ami viszont nem eszi az olajat, azok jellemzõen 1M felett kelnek el.
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
bepi81
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Pacsker írta: E11-bõl elsõsorban nem VVti-t ajánlanék, 1.3-at vagy 1.6-ot (99-ig). Nem vagyok benne biztos, hogy egy 1.6-os bekapcsolt klímával többet enne, mint egy 1.3-as klímával, így nem vetném el a 4AFE motort sem. Plusz talán eladásnál is értékesebb lehet. E11-be már több a lufis és klímás.
Decikben mérhetõ a fogyasztás többlete az 1,6-osnak, de szerintem ilyen üzemanyagárak mellett ez sem hiányzik. Rövidebb távokra, sok csomag nélkül teljesen elég erõt ad az 1332-es is, és jobb a biztosítása is...
Pacsker írta:Mindkettõ autó jó választás. Igás lovak, viszonylag igénytelenek. E11-nél már 1-2-vel több a típushiba, mint pl, hogy kerékcsapágyak, kanyarstab kutyacsontok, toronycsapágyak hamarabb bemondják az unalmast (nem tudom miért..). E10-ben talán barátiabbak a beltéranyagok, bár 1-2 gazdagabb felszereltségû E11 se rossz.
Én ilyenrõl még nem is hallottam. 2010.nov.10-én vizsgáztattam az enyémet, a vizsgabiztos aknából megrángatta elõre-hátra, jobbra-balra a futómûvet egy gép segítségével, de annyit mondott, hogy "áll ez, mint Katiban a gyerek!" Semmi kotyogás, semmi "lógás". 127.000km van benne, ebbõl 99.000-et Bpesten tettek bele. Én a több, mint 2 év alatt futómûre egy petákot nem költöttem, a lengéscsillapítóim is - a legrosszabb is - 44%-os bemérve (20% alattit kell cserélni), úgyhogy nem gondolom, hogy problémás lenne a futómûve az E11-nek. Masszív és kész.
Pacsker írta:Döntsön párod izlése ...
Na, az inkább NEEEEE! :wink: Úgy értem, mûszaki dologban ne engedd, hogy az asszony döntsön, hagyd meg neki az üléshuzat színének a kérdését... :wink:
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Ha ez mind igaz, akkor, mindenképp megérné megnézni. (amcsi, úgyh nincs kizárva) Ha a km is igaz, akkor ennyiért ajándék.
Klíma, lufi
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... bs-4407618

http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... ra-4340226
Megnézni miért ne?

http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... ra-4213086
ez szép belsõs, de nekem gyanús. Rossz érzésem van. A színe is mintha elütne.
Klubelnök

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

Kép
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

bepi81 írta:
Pacsker írta: E11-bõl elsõsorban nem VVti-t ajánlanék, 1.3-at vagy 1.6-ot (99-ig). Nem vagyok benne biztos, hogy egy 1.6-os bekapcsolt klímával többet enne, mint egy 1.3-as klímával, így nem vetném el a 4AFE motort sem. Plusz talán eladásnál is értékesebb lehet. E11-be már több a lufis és klímás.
Decikben mérhetõ a fogyasztás többlete az 1,6-osnak, de szerintem ilyen üzemanyagárak mellett ez sem hiányzik. Rövidebb távokra, sok csomag nélkül teljesen elég erõt ad az 1332-es is, és jobb a biztosítása is...
Pacsker írta:Mindkettõ autó jó választás. Igás lovak, viszonylag igénytelenek. E11-nél már 1-2-vel több a típushiba, mint pl, hogy kerékcsapágyak, kanyarstab kutyacsontok, toronycsapágyak hamarabb bemondják az unalmast (nem tudom miért..). E10-ben talán barátiabbak a beltéranyagok, bár 1-2 gazdagabb felszereltségû E11 se rossz.
Én ilyenrõl még nem is hallottam. 2010.nov.10-én vizsgáztattam az enyémet, a vizsgabiztos aknából megrángatta elõre-hátra, jobbra-balra a futómûvet egy gép segítségével, de annyit mondott, hogy "áll ez, mint Katiban a gyerek!" Semmi kotyogás, semmi "lógás". 127.000km van benne, ebbõl 99.000-et Bpesten tettek bele. Én a több, mint 2 év alatt futómûre egy petákot nem költöttem, a lengéscsillapítóim is - a legrosszabb is - 44%-os bemérve (20% alattit kell cserélni), úgyhogy nem gondolom, hogy problémás lenne a futómûve az E11-nek. Masszív és kész.
Pacsker írta:Döntsön párod izlése ...
Na, az inkább NEEEEE! :wink: Úgy értem, mûszaki dologban ne engedd, hogy az asszony döntsön, hagyd meg neki az üléshuzat színének a kérdését... :wink:
Igen lehet, hogy elég az 1.3-as. Végülis hölgy fogja vezetni. Arra gondoltam, hogy esetleg országúton, autópályán gazdaságosabb lehet klímával az 1.6.

Elhiszem, hogy a te 127 ezret futott autóddal nincs gond. De mivel más E11-el kapcsolatban nincs tapasztalatod, ne általánosíts. Valószínüleg ennyi km-nél a többinek sem volt, de valószínû bepi81 nem fog tudni autót venni ennyi km-el. Sajnos... Pedig ez a paraméter szinte mindennél többet számít.
Nekem azonban van tapasztalatom több E11-el, amit én is szereltem hasonló problémák miatt, vagy pont tõlem vettek alkatrészt hozzájuk. kanyarstab kutyacsontok? A fórumon is olvashatsz róluk.

Az izlést természetesen én is kissé viccnek szántam, de alapvetõen mindkét autót hasonlóan jónak tartom és ezért mondtam, ha neki pl az egyik típus kasztnikivitele egyáltalán nem tetszik (pl E11 Lb, vagy E10 Hatchback), akkor azt nem muszáj nézni.
92-2001-ig klímás, lufis Corollából most több, mint 50 találat van. Van választék és lesz is.

Jut eszembe Imi!
Automata váltó ismét elõny?
Diesel motor szóba jöhet?
Klubelnök

Kép
horvatht
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: horvatht »

Pacsker írta:Klímával és légzsákkal nagyon nehéz kifogni egyáltalán E10-et, nem hogy jó állapotút. Nem kizárt, de résen kell lenni és ugrni, ha kell.
Amikor én vettem az enyémet, a hirdetés felkerülésétõl addig, hogy letettem a foglalót 17en telefonáltak, hogy elviszik az autót. Ez egy délután alatt volt, szerencsére mi értünk oda leghamarabb. 8) Viszont még az általad megadott keretnek is csak a felébe került, szóval tényleg érdemes várni és folyamatosan figyelni.
(EP71 Starlet
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
bepi81
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Pacsker írta:Ha ez mind igaz, akkor, mindenképp megérné megnézni. (amcsi, úgyh nincs kizárva) Ha a km is igaz, akkor ennyiért ajándék.
Klíma, lufi
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... bs-4407618

http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... ra-4340226
Megnézni miért ne?

http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... ra-4213086
ez szép belsõs, de nekem gyanús. Rossz érzésem van. A színe is mintha elütne.
Háááát....

Az elsõt nem kívánom senkinek. Mától ugye 366,9 Ft a sima benzin literára, városba benzines automata váltós kocsi maga a benzintemetõ.
A második nálam olyan "ha útba esik..." kategória, viszont az ezüst érdekes lehet. Már nyár óta hirdetik és igen, a bal eleje és ajtó gyanúsan érdekes árnyalatú. De ezt mondtam, hogy egy átfújt külsõ elem le van ..., ha nincs szerkezeti sérülése az autónak. Viszont, az érdekes, hogy nem ír szervizkönyvet, de a km garantált... mi alapján állítja ezt? Ha beviszem a szervizbe, ahol állítólag javították, ott szerepel a rendszerben? Ha nem, akkor hiszi a piszi a km-állás. Egyébként jónak néz ki, csak mivel már nyár óta hirdetik, hááát, nem tudom. Az igazán jó autók igen gyorsan elkelnek, nincsenek sokáig hirdetve.
bepi81
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Pacsker írta:Elhiszem, hogy a te 127 ezret futott autóddal nincs gond. De mivel más E11-el kapcsolatban nincs tapasztalatod, ne általánosíts. Valószínüleg ennyi km-nél a többinek sem volt, de valószínû bepi81 nem fog tudni autót venni ennyi km-el. Sajnos... Pedig ez a paraméter szinte mindennél többet számít.
Nekem azonban van tapasztalatom több E11-el, amit én is szereltem hasonló problémák miatt, vagy pont tõlem vettek alkatrészt hozzájuk. kanyarstab kutyacsontok? A fórumon is olvashatsz róluk.
Bocsi, nem vitatkoztni akartam, de ezek szerint szerencsésnek mondhatom magamat, hogy nincs bajom vele.
Viszont az olajfogyasztásról már én is írtam CCH-n, nem vészes, 1L/10.000km. És nem elégeti, mert én ennek semmi fellelhetõ jelét nem látom, sem a kipufogóban, sem a fogyasztáson, se nem füstöl a kocsi, sokkal inkább a pontatlan motorblokk illesztés következtében egyszerûen elszivárog. Jó, lehet, hogy kb 4-5 decit a motor csócsál el, de ez meg számomra tényleg jelentéktelen.
Évente nem fut nálam 10.000km-t, szóval az olajcserét is évente csinálom, és nem 15.000-ként (manuál szerint 15.000km/1 év).
Számomra nagyon kellemes csalódás az E11, mert kívülrõl egy papírautónak tûnik (OFF G, H Astrából átülve), viszont használva látom, mennyire átgondolt és gyakorlatilag bolondbiztos technika. Jó, csúnya szegénykém, de, ha megengedhetném magamnak, akkor Lexus RX450h vennék. Így viszont mradt ez, de nem bánom, nagyon vigyázok rá. :wink:
montoya
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: montoya »

bepi81 írta: Namármost: Én faceliftes Corollát nem igazán ajánlanék, bár az enyém is az! Ugyan nagyon kellemes az 1,4 VVTI, csak jellemzõen olajfogyasztósak. Ennyi idõsen szerintem jobban jár az ember a hagyományos 4E-FE mocival (1332ccm), mert jobb konstrukció. Már, ha a költségmentesség van az autóval kapcsolatban elsõ helyen.
A VVTI-t is meg lehet csináltatni és akkor hasonlóan tartós és hibamentes, csak ezt az olajfogyasztós problémát kb 150.000-be kerül. Ezzel adott esetben számolni kell. Ami viszont nem eszi az olajat, azok jellemzõen 1M felett kelnek el.
Azert ezzel nem teljesen ertek egyet. Az enyem is megevett most 7000km-en bo fel liter olajat. Erre viszont egy kerdesem van: oszt? :D Ennyire minimalis olajfogyasztas sem problemat nem erezheto tobbletkoltseget nem okoz. Arrol nem is beszelve, hogy:
1, sokat jarok palyan, 140 koruli tempoban is gyakorta, tehat nem meglepo, hogy eszik egy pici olajat.
2, lassan 180e van a motorban... 1M korul azert ennel kevesebbet futottakat is lehet kapni.
3. 150-bol kapsz egy bontott blokkot. Ld. amit Pacsker arul.
4. Amugy is 5 literes olajat veszel olajcserenel, mert a tartalek ugyis kell (legalabbis tartalek olaj nelkul kulfoldre indulni felelotlen dontes), tehat problemat nem okoz, ha neha utan kell tolteni.

Ha mar a vvti-nel valami problemas, akkor inkabb pl a viszonylag erzekeny (es draga) hidrotokeket emlitenem. Igaz, nekem 3zz-m van, de kozel sem erzem annyira problemasnak.
IS200 '01
:glcarina: Carina Coupe 1.8 XE - RIP :(
KépCarina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Fõleg a 4ZZ-sekre gondoltunk szerintem, amikor azt írtuk nem ajánljuk.
Ettõl függetlenül ez is százszor jobb, mint egy szuper Corsa motor törögetõs vezérmûtengelyekkel, csak kényes, ha kimarad egy olajcsere...

RX450H rulez :D Az nekem is kéne. Walaki D'Lair Apuját már tervezem kiemelni autójából :lol:
(egyébként megelégednék egy GS450h-val is :) )
Klubelnök

Kép
[Walaki]D`Lair
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 1985
Autód típusa (és generációja): Corolla E8
Autód felszereltségi jelölése: GT
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)

Hozzászólás Szerző: [Walaki]D`Lair »

Tessék békénhagyni apámat :lol: :lol:
1985 - Toyota Corolla AE86 GT - SR20DET BlackTop //// Trackday beater
2006 - KTM 640 LC4 Supermoto /// :twisted: :twisted: :twisted:
bepi81
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

montoya írta: Azert ezzel nem teljesen ertek egyet. Az enyem is megevett most 7000km-en bo fel liter olajat. Erre viszont egy kerdesem van: oszt? :D Ennyire minimalis olajfogyasztas sem problemat nem erezheto tobbletkoltseget nem okoz.
Pont. Ez így van. Nem is ezzel a mennyiséggel van gond, hanem azokkal az egyedekkel, amiket a tulaja 10W, meg 15W-s olajjal etetett, és 60.000km után 2000km-ként 1L-es olajfogyasztást ért el. Sajna a korai 2000-2003. szeptember között gyártott 1zz, 3zz és 4zz-s motorokat konstrukciós hibaként olyan alkatrészekkel szerelték, amit nagyon kényesek voltak az olaj minõségére. Természetesen nem minden egyes korai VVTI-t érint ez a probléma, de jobb az óvatosság és, ha egy 10 éves VVTI motoros Corinak nincs ellenõrizhetõ szerviz háttere, akkor sajnos lutri lesz, hogy vajon az adott motor érintett-e ebben a témában. Viszont, ha az ember csak egy évvel korábbi '99-es corollát vesz a 4E-FE motorral, akkor várhatóan azzal kisebb gondja lesz, persze ez sem 100%, csak az esély rá, hogy probléma mentes autót fog ki, talán nagyobb.
Nem akarom, hogy bárki félreértse, amit mondok, nem fikázom a VVTI-ket, épp ellenkezõleg, imádom ezeket a kis svájci órákat, de objektívnek kell maradni az esetleges hibáikkal kapcsolatban. :wink:
montoya írta:Arrol nem is beszelve, hogy:
1, lassan 180e van a motorban... 1M korul azert ennel kevesebbet futottakat is lehet kapni.
Na, ez az, ami nem igaz! Elvileg három lehetõség van: a) vissza van tekerve a km órája 110e-re, természetesen szervizkönyve sincs, hogy esetleg ellenõrizhetõ legyen (10 autóból 6 ilyen!!!); b) szervizkönyves az autó, jó eséllyel 200.000km-t még nem érte el a futása (maradék 4 autóból 3 ilyen!!!); c) valóban kevés km-t futott, visszaellenõrizhetõ elõélettel (jó, ha 1 ilyennel találkozol)
montoya írta:2. 150-bol kapsz egy bontott blokkot. Ld. amit Pacsker arul.
...amit nem ismerek - és Nem Pacsker hibája -, szemben az én autóm elõéletével, így én inkább a saját blokkomra költeném ezt az összeget. :wink: [/quote]
montoya írta:3. Amugy is 5 literes olajat veszel olajcserenel, mert a tartalek ugyis kell (legalabbis tartalek olaj nelkul kulfoldre indulni felelotlen dontes), tehat problemat nem okoz, ha neha utan kell tolteni.
4L-t szoktam venni, mert 3,5L kell a motoromba és 0,2L kell az olajszûrõbe. Plusz 1L-t ált. az olajcserét követõ kb 4-5000. km-nél veszek, vagy akkor vennék, ha - ahogy Te is írod - külföldre mennénk az autóval.
montoya írta:Ha mar a vvti-nel valami problemas, akkor inkabb pl a viszonylag erzekeny (es draga) hidrotokeket emlitenem. Igaz, nekem 3zz-m van, de kozel sem erzem annyira problemasnak.
Nem a szívócsonkot akartad mondani, ami hajlamos zörögni? Méghozzá csúnyán...
bepi81
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

montoya írta: Ha mar a vvti-nel valami problemas, akkor inkabb pl a viszonylag erzekeny (es draga) hidrotokeket emlitenem. Igaz, nekem 3zz-m van, de kozel sem erzem annyira problemasnak.
Nem kioktatásból, hanem pusztán a pontos információ kedvéért javítalak ki: A VVTI-kben Nincs hidrotõke! Ez fontos! :wink:
bagoly
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Autód gyártási éve: 1991
Autód felszereltségi jelölése: GLi

Hozzászólás Szerző: bagoly »

Azta, látom beindítottam az eszmecserét, csak olvasok, figyelek és okulok.
Hallottam már pro és kontra érveket is a VVTi motorral kapcsolatban, egy kollégám (autós szakújságíró múlttal, ez persze nem feltétlen nyomatékosítás, csak valamivel komolyabbá teszi a hozzászólást) pl. kifejezetten ajánlotta, de azt hiszem, elsõsorban nem a motor lesz a döntõ érv. A lényeg, amit ti is említettetek, a leinformálható, megbízható múlt és a megfelelõ karbantartás. Aztán majd meglátjuk, egy kis olajfogyasztástól nem megyek a falnak, fõleg, hogy a nívópálca nézegetése hobbim (hál' istennek, indokolatlan, csak a szórakozást biztosító hobbim). :) Egyelõre beállítottam a hahu-n az autófigyelést, esetleg még mobile-re is felmászom néha. Ja, és 1.6-os nem lesz, ebben eléggé biztos vagyok, semmi nem indokolja, viszont ellenérvek (biztosítás, etc.) vannak.
bepi81
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

bagoly írta:Azta, látom beindítottam az eszmecserét, csak olvasok, figyelek és okulok.
Hallottam már pro és kontra érveket is a VVTi motorral kapcsolatban, egy kollégám (autós szakújságíró múlttal, ez persze nem feltétlen nyomatékosítás, csak valamivel komolyabbá teszi a hozzászólást) pl. kifejezetten ajánlotta, de azt hiszem, elsõsorban nem a motor lesz a döntõ érv. A lényeg, amit ti is említettetek, a leinformálható, megbízható múlt és a megfelelõ karbantartás. Aztán majd meglátjuk, egy kis olajfogyasztástól nem megyek a falnak, fõleg, hogy a nívópálca nézegetése hobbim (hál' istennek, indokolatlan, csak a szórakozást biztosító hobbim). :) Egyelõre beállítottam a hahu-n az autófigyelést, esetleg még mobile-re is felmászom néha. Ja, és 1.6-os nem lesz, ebben eléggé biztos vagyok, semmi nem indokolja, viszont ellenérvek (biztosítás, etc.) vannak.
Gyakorlatilag teljesen egyet értek Veled. Jól közelítesz szerintem a dolog felé.
Azért még egyszer a nagyon lényeg:
1. Ha VVTI, akkor lehetõleg ellenõrizhetõ múlttal legyen. Na, ebbõl van kevés, és meg is kérik az árát.
2. Ha karosszéria, akkor lehetõleg Liftback-et, mert óriási és jó pakolható a csomagtartója. Jó a sedan is, csak annak szûk a csomitartó lyuka. Néha zavaró lehet.
3. Alapvetõen egy jó állapotú 9-12 éves Corollának sem szabadna zörögnie, kotyognia sehol.
4. Motortól függetlenül az egészséges autóknak nincs semmilyen zavaró, cirippelõ klattyogó, stb hang a motorjában, ezt nézelõdésnél vedd figyelembe. Simán rezzenéstelenül kell járnia. :wink:
5. És, amit már Te is írtál, de valóban fontos: Ne siesd el, szánj rá idõt, nézz meg minél többet, hogy legyen összehasonlítási alapod. :wink:
Válasz küldése