ELADÓ COROLLA
- kleingy
- Aktív fóruméletet élõ

- Kapcsolat:
Érdekes ez a bordó. A lökös nincs színre fújva, de a tükör igen (Terránál egyiknek sem kéne gyárilag). Tyúkrács a hûtõrács helyén, kályhacsõvég, se elöl-se hátul nincs matrica/logo. Hajtogatott rendszám meg némi hézag elöl (magyarázat a motorháztetõrõl hiányzó logora). Hátul gondolom hasonló okok miatt nincs meg a gyári felirat és matrinya. Nem mondom, hogy nem lehet jó autó, csak hangosan gondolkodom.sede7 írta:Egy érdekes példány. Belül átépített középkonzol! TTE hátsó szárny - ha valaki megveszi, stip-stop!:) -, elöl G6R koptató.. (szerintem import)
Ránzézésre szépen tartott E11 liftback. Egy ilyen "részleges" kormánybõrözés mi pénz kb.?
A kormánybõrözés 15-20 ezer forint között szokott lenni, a váltógomb tán 5 ezer.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kleingy 2011 aug. 31, 05:53 pm-kor.
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Az erdekes peldanynal ha felszorzod a hitel osszeget a hatralevo futamidovel, nem lesz olyan erdekes.sede7 írta:Egy érdekes példány. Belül átépített középkonzol! TTE hátsó szárny - ha valaki megveszi, stip-stop!:) -, elöl G6R koptató.. (szerintem import)
Ránzézésre szépen tartott E11 liftback. Egy ilyen "részleges" kormánybõrözés mi pénz kb.?
A liftback szep darabnak tunik, kormanyborozes igy kb 15e.
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Ezt a példányt ismeri valaki?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... ra-5040962
Esetleg jár valaki arrafelé?
Egy hasonlót megnéztem itt Debrecenben, de felejtõs volt. Hihetetlen mik vannak a kereskedésekben. Kezdem azt hinni sose találok épkézláb E11-est.
Vagy csak nem jó helyen keresgélek.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... ra-5040962
Esetleg jár valaki arrafelé?
Egy hasonlót megnéztem itt Debrecenben, de felejtõs volt. Hihetetlen mik vannak a kereskedésekben. Kezdem azt hinni sose találok épkézláb E11-est.
Vagy csak nem jó helyen keresgélek.
E11 Sedan - Linie Terra - 4AFE
Hasonló tippeket kaptam már a fórumon. Egyenlõre annak is örülnék ha találnék olyat ami nem volt rommá törve vagy széthajtva beltere.kleingy írta:Vvt-iknek nyúlj bele a kipuffba jó mélyen, olaj után kutatva.
Az egyik pl. hybrid volt! Az eleje és a hátulja 2 külön kocsiból származott!
E11 Sedan - Linie Terra - 4AFE
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2007
- Autód típusa (és generációja): Verso
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: MPV
SOK SZERENCSÉT HOZZÁ!Lobo írta:Hasonló tippeket kaptam már a fórumon. Egyenlõre annak is örülnék ha találnék olyat ami nem volt rommá törve vagy széthajtva beltere.kleingy írta:Vvt-iknek nyúlj bele a kipuffba jó mélyen, olaj után kutatva.
Az egyik pl. hybrid volt! Az eleje és a hátulja 2 külön kocsiból származott!
Sajnos valóban így gondolom, anélkül, hogy kárörvendõ lennék. Gyakorlatilag egy-két példánytól eltekintve nem tudok az országban olyan E11-rõl, ami ne volna/lett volna törött. A kérdés, hogy MENNYIRE? Ez a nem mindegy.
Nagyon türelmesnek kell lenned, hogy érdemes példányt fogjál ki, ezek már nem olyanok, mint a Swiftek, hogy Dunát lehet velük rekeszteni..
Arra hajts rá, hogy ne legyen szerkezeti sérült, pár fényezett lemez nem probléma.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bepi81 2011 szept. 01, 10:32 am-kor.
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

A a fekete Hb nekem bejön, külön tetszik, hogy sztem visszavágtak a váltó hosszából, mert ránézésre alacsonyabbnak tûnik, mint szokott lenni. Szépnek néz ki ez az autó... és a G6R toldat!!!! Ááááá, ide vele, pont egy ilyen hiányzik az enyémrõl is, vasszus! És még fekete is...sede7 írta:Egy érdekes példány. Belül átépített középkonzol! TTE hátsó szárny - ha valaki megveszi, stip-stop!:) -, elöl G6R koptató.. (szerintem import)
Ránézésre szépen tartott E11 liftback. Egy ilyen "részleges" kormánybõrözés mi pénz kb.?
Nekem tetszik a bordó is, de elsõ körben ledobnám róla azt az ormótlan kályhacsõ véget, az gagyi. Kleingy hangos gondolkodásával ellentétben én nem törésre gyanakszom a hiányzó logók kapcsán, sokkal inkább egyszerû optikai tisztogatás eredménye. Ettõl eltekintve, lehet ex-törött autó is még. Az ára, viszont erõs túlzás, ez sztem egyértelmû...
- sede7
- Aktív fóruméletet élõ

sede7 írta:Egy érdekes példány. Belül átépített középkonzol! TTE hátsó szárny - ha valaki megveszi, stip-stop!:) -, elöl G6R koptató.. (szerintem import)
Ránézésre szépen tartott E11 liftback. Egy ilyen "részleges" kormánybõrözés mi pénz kb.?
Szerintem nem biztos, hogy visszavágták, mert az egész konzol feljebb van - lásd: a fûtésszabályzók alatt elvileg két din, plusz pohártartó, plusz szivargyújtó és hamutartó kéne legyen, ehelyett itt kb 6-8 cm hiányzik.bepi81 írta:A a fekete Hb nekem bejön, külön tetszik, hogy sztem visszavágtak a váltó hosszából, mert ránézésre alacsonyabbnak tûnik, mint szokott lenni.
Az ötlet jó amúgy, de a kivitelezés - így képen - nekem túl szögletes, fõleg ugye a könyöklõ.
Átalakítás nélkül nem megy a felvarrtak lököse alá, bocs.bepi81 írta:és a G6R toldat!!!! Ááááá, ide vele, pont egy ilyen hiányzik az enyémrõl is, vasszus! És még fekete is...
A kipu tényleg nem a legszebb.bepi81 írta:Nekem tetszik a bordó is, de elsõ körben ledobnám róla azt az ormótlan kályhacsõ véget, az gagyi. Kleingy hangos gondolkodásával ellentétben én nem törésre gyanakszom a hiányzó logók kapcsán, sokkal inkább egyszerû optikai tisztogatás eredménye. Ettõl eltekintve, lehet ex-törött autó is még. Az ára, viszont erõs túlzás, ez sztem egyértelmû...
Viszont ezzel az autóval foglalkoztak!
A tükrök fújása szerintem igényes (nem telibe!), a hütõmaszkot én sem véletlenül cseréltem a G6-éra, fehér oldalindexek, hátsó szárny, digitális mûszeregység a faceliftekbõl.. A rendszámtábla egy sima koccanástól is be tud ennyire nyomódni, ami egy tizenkét éves autónál könnyen elõfordulhat. Szerintem elöl nincs különösebb hézag (a hûtõrács csalóka) és bár a felni picit talán nagy, semmiképp sem igénytelen választás.
Az árról annyit, hogy az a pénz, amiért te is eladnád a tiédet valószínûleg jóval több, mint az autó piaci értéke. Az én esetemben biztos. Tudom, hogy többet ér, mint a vele egyidõs, azonos felszereltségû társai, ami a vevõt sosem érdekli. Viszont ha nem muszáj eladnod, akkor nem is fogod az általad meghatározott, SAJÁT értéke alatt.
Kleingy: az én autómat ha hirdetésen látnád, valószínûleg egybõl továbblépnél; pedig óvom és jól tartom - ne ítélj könnyen, a látszat sokszor csal!kleingy írta:Nem mondom, hogy nem lehet jó autó, csak hangosan gondolkodom. Smile
- kleingy
- Aktív fóruméletet élõ

- Kapcsolat:
Ha most vennék autót, biztos megnézném a linkeltet, csak elmondtam a véleményem róla. De abban teljesen igazad van, hogy látszik rajta az igényesség próbálkozása meg sztem garázsos lehetett, mert a fényezése is nagyon tetszetõs.sede7 írta:Kleingy: az én autómat ha hirdetésen látnád, valószínûleg egybõl továbblépnél; pedig óvom és jól tartom - ne ítélj könnyen, a látszat sokszor csal!kleingy írta:Nem mondom, hogy nem lehet jó autó, csak hangosan gondolkodom. Smile
ui: én is úgy vettem a Corit, hogy tudtam, elöl-hátul törve volt. Viszont mivel semmi komoly sérülése nem volt és az átvizsgálás szerint motorikusan pöpec volt, elég hamar túltettem magam az illesztési hézagokon. Nem is bántam meg.
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

Gyárilag sosem fújták a tükröket telibe, pontosan EZ a helyes - és a gyárival is megegyezõ - megoldás. A digitális mûszeregység pont, hogy a facelift elõtti, az biztosan gyári, olyan, ahogy ez az autó az ANGOL(!) gyártósorról lejött. Ez a gyártási év alapján is facelift elõtti utolsó éves kiadás egyike, amiknél, pláne, ha Terra felszereltségû, akkor alapból ezzel a digit kijelzõvel jött ki. Talán a Harmony volt "forgós", de nem biztos...sede7 írta:sede7 írta:Egy érdekes példány. Belül
A tükrök fújása szerintem igényes (nem telibe!), a hütõmaszkot én sem véletlenül cseréltem a G6-éra, fehér oldalindexek, hátsó szárny, digitális mûszeregység a faceliftekbõl..
Sima km jelzõs csak a japán gyártmányoknál van/volt a HB, sedan, és Wagon változatokban. Ettõl eltérõ lehet esetleg a G6 és klónjai...
Ezzel az autóval kapcsolatban egyértelmûen a kormány bõrözés színe, ami nem tetszik. Szépen van kivitelezve, jók a lyukak rajta, szép a varrás, de akkor miért nem keresgélt már inkább színben vmi a világos kárpithoz illõbbet? Elrontja így az autó egyébként szépnek nevezhetõ összhatását. A másik dolog, a nagy, látványos felnik, vastag gumik mögött égtelenkedõ sárfogó gumi... agyrém... Az minek oda már? Csúnya, rusnya, suta lesz tõle az autó. Anélkül legalább látszana, milyen szépen terpeszt a széles gumikon. Ezzel béna.
Amúgy a feketét jobban megnézve, tényleg elég gány a könyöklõ, azon farigcsálhatott volna még az ipse, kár érte... ha választanom kellene, inkább hagynám a gyári megoldást... Viszont a kipufogó vége nagyon tetszik! EZ illik leginkább alá, semmilyen nagy pufff. Szolid, de mégis látványos... A hûtõrácsa alapból tetszik a G6-nak, egyet majd én is beszerzek az enyémre...persze a lökös alatti toldattal együtt...meg egy szett ültetõ rugót... (gyári G6 Eibach)
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
A sárfogó pedig kresz szerint elõírt. Nem is butaság! Az már más kérdés, hogy lehet nem fedi le a vastag gumikat.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

Dehogy elõírás! Már évek óta nem az...Pacsker írta:A sárfogó pedig kresz szerint elõírt. Nem is butaság! Az már más kérdés, hogy lehet nem fedi le a vastag gumikat.