ELADÓ COROLLA

A klub által kiemelt autó hirdetések vagy keresendő járművek, vásárlási segítségek. Internetről, saját forrásból...
sede7
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: sede7 »

Egy érdekes példány. Belül átépített középkonzol! TTE hátsó szárny - ha valaki megveszi, stip-stop!:) -, elöl G6R koptató.. (szerintem import)
Ránzézésre szépen tartott E11 liftback. Egy ilyen "részleges" kormánybõrözés mi pénz kb.?
kleingy
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kleingy »

sede7 írta:Egy érdekes példány. Belül átépített középkonzol! TTE hátsó szárny - ha valaki megveszi, stip-stop!:) -, elöl G6R koptató.. (szerintem import)
Ránzézésre szépen tartott E11 liftback. Egy ilyen "részleges" kormánybõrözés mi pénz kb.?
Érdekes ez a bordó. A lökös nincs színre fújva, de a tükör igen (Terránál egyiknek sem kéne gyárilag). Tyúkrács a hûtõrács helyén, kályhacsõvég, se elöl-se hátul nincs matrica/logo. Hajtogatott rendszám meg némi hézag elöl (magyarázat a motorháztetõrõl hiányzó logora). Hátul gondolom hasonló okok miatt nincs meg a gyári felirat és matrinya. Nem mondom, hogy nem lehet jó autó, csak hangosan gondolkodom. :) De legalább nem hazudja a 100 ezret. 8)
A kormánybõrözés 15-20 ezer forint között szokott lenni, a váltógomb tán 5 ezer.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kleingy 2011 aug. 31, 05:53 pm-kor.
Kép

1999 liftback, 1.3 4E-FE
montoya
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: montoya »

sede7 írta:Egy érdekes példány. Belül átépített középkonzol! TTE hátsó szárny - ha valaki megveszi, stip-stop!:) -, elöl G6R koptató.. (szerintem import)
Az erdekes peldanynal ha felszorzod a hitel osszeget a hatralevo futamidovel, nem lesz olyan erdekes. :D

A liftback szep darabnak tunik, kormanyborozes igy kb 15e.
IS200 '01
:glcarina: Carina Coupe 1.8 XE - RIP :(
KépCarina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Lobo
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Lobo »

Ezt a példányt ismeri valaki?

http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... ra-5040962

Esetleg jár valaki arrafelé?
Egy hasonlót megnéztem itt Debrecenben, de felejtõs volt. Hihetetlen mik vannak a kereskedésekben. Kezdem azt hinni sose találok épkézláb E11-est. :?
Vagy csak nem jó helyen keresgélek.
E11 Sedan - Linie Terra - 4AFE
kleingy
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Kapcsolat:

Vvt-iknek nyúlj bele a kipuffba jó mélyen, olaj után kutatva.
Kép

1999 liftback, 1.3 4E-FE
Lobo
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Lobo »

kleingy írta:Vvt-iknek nyúlj bele a kipuffba jó mélyen, olaj után kutatva.
Hasonló tippeket kaptam már a fórumon. Egyenlõre annak is örülnék ha találnék olyat ami nem volt rommá törve vagy széthajtva beltere.
Az egyik pl. hybrid volt! Az eleje és a hátulja 2 külön kocsiból származott! :)
E11 Sedan - Linie Terra - 4AFE
kleingy
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Kapcsolat:

Lobo írta:...Az egyik pl. hybrid volt! Az eleje és a hátulja 2 külön kocsiból származott! :)
Welcome to Hungary... :evil: :D
Kép

1999 liftback, 1.3 4E-FE
bepi81
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 2007
Autód típusa (és generációja): Verso
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: MPV

Hozzászólás Szerző: bepi81 »

Lobo írta:
kleingy írta:Vvt-iknek nyúlj bele a kipuffba jó mélyen, olaj után kutatva.
Hasonló tippeket kaptam már a fórumon. Egyenlõre annak is örülnék ha találnék olyat ami nem volt rommá törve vagy széthajtva beltere.
Az egyik pl. hybrid volt! Az eleje és a hátulja 2 külön kocsiból származott! :)
SOK SZERENCSÉT HOZZÁ! :wink:
Sajnos valóban így gondolom, anélkül, hogy kárörvendõ lennék. Gyakorlatilag egy-két példánytól eltekintve nem tudok az országban olyan E11-rõl, ami ne volna/lett volna törött. A kérdés, hogy MENNYIRE? Ez a nem mindegy.
Nagyon türelmesnek kell lenned, hogy érdemes példányt fogjál ki, ezek már nem olyanok, mint a Swiftek, hogy Dunát lehet velük rekeszteni..
Arra hajts rá, hogy ne legyen szerkezeti sérült, pár fényezett lemez nem probléma. :wink: Jellemzõen magasabb árkategóriát nézz...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bepi81 2011 szept. 01, 10:32 am-kor.
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
bepi81
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Ránézésre szépen tartott E11 liftback. Egy ilyen "részleges" kormánybõrözés mi pénz kb.?
A a fekete Hb nekem bejön, külön tetszik, hogy sztem visszavágtak a váltó hosszából, mert ránézésre alacsonyabbnak tûnik, mint szokott lenni. Szépnek néz ki ez az autó... és a G6R toldat!!!! Ááááá, ide vele, pont egy ilyen hiányzik az enyémrõl is, vasszus! És még fekete is...

Nekem tetszik a bordó is, de elsõ körben ledobnám róla azt az ormótlan kályhacsõ véget, az gagyi. Kleingy hangos gondolkodásával ellentétben én nem törésre gyanakszom a hiányzó logók kapcsán, sokkal inkább egyszerû optikai tisztogatás eredménye. Ettõl eltekintve, lehet ex-törött autó is még. Az ára, viszont erõs túlzás, ez sztem egyértelmû...
sede7
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: sede7 »

Ránézésre szépen tartott E11 liftback. Egy ilyen "részleges" kormánybõrözés mi pénz kb.?
bepi81 írta:A a fekete Hb nekem bejön, külön tetszik, hogy sztem visszavágtak a váltó hosszából, mert ránézésre alacsonyabbnak tûnik, mint szokott lenni.
Szerintem nem biztos, hogy visszavágták, mert az egész konzol feljebb van - lásd: a fûtésszabályzók alatt elvileg két din, plusz pohártartó, plusz szivargyújtó és hamutartó kéne legyen, ehelyett itt kb 6-8 cm hiányzik.
Az ötlet jó amúgy, de a kivitelezés - így képen - nekem túl szögletes, fõleg ugye a könyöklõ.
bepi81 írta:és a G6R toldat!!!! Ááááá, ide vele, pont egy ilyen hiányzik az enyémrõl is, vasszus! És még fekete is...
Átalakítás nélkül nem megy a felvarrtak lököse alá, bocs.
bepi81 írta:Nekem tetszik a bordó is, de elsõ körben ledobnám róla azt az ormótlan kályhacsõ véget, az gagyi. Kleingy hangos gondolkodásával ellentétben én nem törésre gyanakszom a hiányzó logók kapcsán, sokkal inkább egyszerû optikai tisztogatás eredménye. Ettõl eltekintve, lehet ex-törött autó is még. Az ára, viszont erõs túlzás, ez sztem egyértelmû...
A kipu tényleg nem a legszebb.
Viszont ezzel az autóval foglalkoztak!
A tükrök fújása szerintem igényes (nem telibe!), a hütõmaszkot én sem véletlenül cseréltem a G6-éra, fehér oldalindexek, hátsó szárny, digitális mûszeregység a faceliftekbõl.. A rendszámtábla egy sima koccanástól is be tud ennyire nyomódni, ami egy tizenkét éves autónál könnyen elõfordulhat. Szerintem elöl nincs különösebb hézag (a hûtõrács csalóka) és bár a felni picit talán nagy, semmiképp sem igénytelen választás.
Az árról annyit, hogy az a pénz, amiért te is eladnád a tiédet valószínûleg jóval több, mint az autó piaci értéke. Az én esetemben biztos. Tudom, hogy többet ér, mint a vele egyidõs, azonos felszereltségû társai, ami a vevõt sosem érdekli. Viszont ha nem muszáj eladnod, akkor nem is fogod az általad meghatározott, SAJÁT értéke alatt.
kleingy írta:Nem mondom, hogy nem lehet jó autó, csak hangosan gondolkodom. Smile
Kleingy: az én autómat ha hirdetésen látnád, valószínûleg egybõl továbblépnél; pedig óvom és jól tartom - ne ítélj könnyen, a látszat sokszor csal!
kleingy
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Kapcsolat:

sede7 írta:
kleingy írta:Nem mondom, hogy nem lehet jó autó, csak hangosan gondolkodom. Smile
Kleingy: az én autómat ha hirdetésen látnád, valószínûleg egybõl továbblépnél; pedig óvom és jól tartom - ne ítélj könnyen, a látszat sokszor csal!
Ha most vennék autót, biztos megnézném a linkeltet, csak elmondtam a véleményem róla. De abban teljesen igazad van, hogy látszik rajta az igényesség próbálkozása meg sztem garázsos lehetett, mert a fényezése is nagyon tetszetõs.
ui: én is úgy vettem a Corit, hogy tudtam, elöl-hátul törve volt. Viszont mivel semmi komoly sérülése nem volt és az átvizsgálás szerint motorikusan pöpec volt, elég hamar túltettem magam az illesztési hézagokon. Nem is bántam meg. 8)
Kép

1999 liftback, 1.3 4E-FE
bepi81
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

sede7 írta:
sede7 írta:Egy érdekes példány. Belül
A tükrök fújása szerintem igényes (nem telibe!), a hütõmaszkot én sem véletlenül cseréltem a G6-éra, fehér oldalindexek, hátsó szárny, digitális mûszeregység a faceliftekbõl..
Gyárilag sosem fújták a tükröket telibe, pontosan EZ a helyes - és a gyárival is megegyezõ - megoldás. A digitális mûszeregység pont, hogy a facelift elõtti, az biztosan gyári, olyan, ahogy ez az autó az ANGOL(!) gyártósorról lejött. Ez a gyártási év alapján is facelift elõtti utolsó éves kiadás egyike, amiknél, pláne, ha Terra felszereltségû, akkor alapból ezzel a digit kijelzõvel jött ki. Talán a Harmony volt "forgós", de nem biztos...
Sima km jelzõs csak a japán gyártmányoknál van/volt a HB, sedan, és Wagon változatokban. Ettõl eltérõ lehet esetleg a G6 és klónjai...
Ezzel az autóval kapcsolatban egyértelmûen a kormány bõrözés színe, ami nem tetszik. Szépen van kivitelezve, jók a lyukak rajta, szép a varrás, de akkor miért nem keresgélt már inkább színben vmi a világos kárpithoz illõbbet? Elrontja így az autó egyébként szépnek nevezhetõ összhatását. A másik dolog, a nagy, látványos felnik, vastag gumik mögött égtelenkedõ sárfogó gumi... agyrém... Az minek oda már? Csúnya, rusnya, suta lesz tõle az autó. Anélkül legalább látszana, milyen szépen terpeszt a széles gumikon. Ezzel béna.

Amúgy a feketét jobban megnézve, tényleg elég gány a könyöklõ, azon farigcsálhatott volna még az ipse, kár érte... ha választanom kellene, inkább hagynám a gyári megoldást... Viszont a kipufogó vége nagyon tetszik! EZ illik leginkább alá, semmilyen nagy pufff. Szolid, de mégis látványos... A hûtõrácsa alapból tetszik a G6-nak, egyet majd én is beszerzek az enyémre...persze a lökös alatti toldattal együtt...meg egy szett ültetõ rugót... (gyári G6 Eibach)
montoya
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: montoya »

Facelifteknel amelyiken fujt tukrot lattam, az telibe volt fujva. Lasd az enyemen is.

Es szerintem igy is nez ki jobban. :)
IS200 '01
:glcarina: Carina Coupe 1.8 XE - RIP :(
KépCarina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

A sárfogó pedig kresz szerint elõírt. Nem is butaság! Az már más kérdés, hogy lehet nem fedi le a vastag gumikat.
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
bepi81
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Pacsker írta:A sárfogó pedig kresz szerint elõírt. Nem is butaság! Az már más kérdés, hogy lehet nem fedi le a vastag gumikat.
Dehogy elõírás! Már évek óta nem az... :wink: Az igaz, hogy a mögöttünk haladóval szemben korrektebb, mint nélküle, de optikára egyáltalán nem odavaló.
Válasz küldése