Szervusztok!
Nagy mosollyal feküdtem le tegnap este! Nagyon szép és élménydús napot zárhattunk. Ehhez viszont mindenki kellett!
Mint ahogy Biagio is említette, rekordot döntöttünk! Hallottam már 70 autóról is, így, ha netán valaki pontosan megszámolta, ossza meg velünk, mert nagy büszkeség ez mindenkinek! (ne hagyjátok ki Ksz315-öt és Steve-et Fótról és a késõbb érkezõket Királyrétrõl!)
Ahhoz, hogy 70 autóval és 150 fõvel ilyen zökkenõmentes és élménydús napot tölthessünk el, nem csak a rendezõknek, de minden egyes tagnak köszönetet kell mondanunk!

Azért sikítok mindig, hogy csináljatok sokan képeket, mert igen kevés szabad ideje van a vezetõségnek, hogy csorgassuk a nyálunkat! Most, hogy már felraktatok pár képet és videót, látni hogy egytõl-egyig (kivéve Szullosz

) mosolyog mindenki és ez nagy örömmel tölt el!
Köszönöm mindenkinek, hogy segítettetek fát, követ gyûjteni, vágni-fõzni...., sõt még a sátrak is szempillantás alatt fel és leépültek! Jó volt látni, hogyha egy kis meló akad, akkor is egy emberként összetart a csapat

Igaz csak 1-2 maradékot kunyiztam össze, azonban az ízek kárpótoltak! Még egyszer elnézést kérünk attól a 4-5 embertõl, akinek nem jutott a pöribõl. Eddig a 25 deka per fõ mindig bevált. Rá is hagyunk mindig, azonban a jelentkezéseken felül is érkeztek és jobb ízûen lakomáztatok a kimerítõ CorOlimpia után, mint ahogy vártuk. Legközelebb mégtöbbet veszünk!
Meg szeretnénk köszönni a
több-kevesebb klubfelajánlást! Minden egyes fémpénznek is örültünk, azonban voltak igen zavarba ejtõ adományozók is

Köszönjük, hogy nem kellett taglalnunk mi minden anyagi vonzattal jár a klub üzemeltetése és a találkozók szervezése! Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy nem hogy csak nullásak, de így pluszosak is lettünk!

Így nem kellett saját zsebbõl finanszíroznunk a partysátrakat, a rendõrök és a területgazda "kedvességét", az elõzetes megtekintést, a plusz ételt.... Sõt! Úgy néz ki, kifutja az idei szerverbérlésre és még marad is egy kicsi a következõ bevásárlásra

!!!
Istenkéhez, meg nem találom a szavakat! Csodás idõnk volt! Ma reggel felébredtem és nem is hittem el, hogy tegnap 15 fokkal több volt

Még a ragyogó napfény is megvolt, hogy minden autóról jó kép készülhessen
Tartozom a "vakon turizás az alkatrészek világában" versenyszám alkatrészlistájával:
- aba bilincs
- 9-es villás kulcs (itt elfogadtam a 8-as és 10-est is, mert szemtelen a 9

). Volt, akinél rákérdeztem a méretre és bemondta, hogy 8 és 10 közt
- egérfogó (alias, alvázdarab és tömítés

)
- biztosíték
- 5/24-es izzó
- ablaktekerõ
- Irányítókar
- fékcsõ
- stabilizátor szilent
- TPS
- lambda szonda (senki nem tudta, csak a kábelt és a csatit tapogatta

, majd jött Dénes: Szerintem sok dolgot kevésbé ismer, mint a nagy többség, azonban ezzel szívott jó rég óta. Megfogta, rávágta, hogy lambda szonda

)
- Gyertya
- Injektor
- Akku saru
- Szinkronagy

- Tõcsavar
- Váltógomb
MDaemon!
Megvan a Talákozó Részvételi kártyád! Valamiért itthon maradt. Ha adsz privibe egy címet, szívesen postázom!
Montoya!
Ne rugózzál a 4ZZ, 3ZZ kérdésen! Jó és új autód van, csak irígykedünk! Ráadásul, ha végig a seggünkbe voltál gyorsításnál, akkor még büszke is lehetsz rá! A tali meg azt hiszem nem errõl szólt. Arról regélj, hogy tetszett és nyomasd a képeket!
Mindenkitõl várjuk a képeket és videókat!
Láttam sok profibb gépet is (EOS)! Azokat se sajnáljátok! Piitör, nemhiszem, hogy csak 4-5 képet készítettél

(köszi az E7-rõl!)
Baker! Jók a videók

Mostmár látom, hogy TRD nem bírta Jaac tötyörgését. Megállt, majd odalépett, így lett elkerülehetetlen a nagy kátyú. Sajnálom a gumit, remélem a felni belül sem kapott! Azért nem volt semmi a CCH Pit-Stop nem?

Amint kivetted a pótkereket, már az alu kézben is volt. Aztán suhantunk tovább
KP60!
Nagyon baba a JDM tükör

Sajnos nem volt idõm közelrõl megvizslatni, de jól mutatott! Annó Pampi is kísérletezett vele. Elektormos belülrõl állítható vagy manuális?
Valóban bánhatja, aki nem jött el!
Feledhetetlen élmény volt!
Hamarosan rakom fel a képeinket!