Tavaszi Nagy CCH Találkozó - 2011 Május 7.

Főként a már lezajlott találkozókról olvashattok. Kinek hogy tetszett?
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Sikerült nekem is magamhoz térni a tegnapi nap után, így én is szeretném megköszönni mindenkinek aki eljött, segített abban hogy minden gördülékenyen és flottul menjen. Szakácsainknak, kõszedõ, sátorépítõ, fagyûjtõ brigádoknak egyaránt. Szerintem bánjhatja az aki nem jött hisz 68 autós rekordott döntöttünk. :)
Az idõ is kegyes volt hozzánk ragyogó napsütéssel (a mai esõs borus napon el se lehet ezt hinni). Nagyon köszönjük, hogy ennyien aktívan részt vettetek a játékokban is (közkívánatra szavazásra bocsájtuk a lány és gyerek kategóriát is). :wink:
Sajnos képeket nem tudtam készíteni, de mindenkitõl köszi, hogy ilyen gyorsan még a tegnap feltettétek. Várom a többi képet is.
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Slampixxx írta:Nem úgy volt, hogy lesznek autók akik elõzhetik a sort, hogy videózzanak, fotózzanak :?:
A vezetõség egy része azért elõzhetett, hogy biztosítsa a körforgalomban a zavartalan áthaladást. Fotó és videót a vonulásról nem kaptunk jelentkezõt ez azért maradt ki.
Kép
Regahplay
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Regahplay »

Nagyon jól éreztem magam köszönet mindenkinek aki ezt leszervezte,nagy élmény volt ennyi corollát látni
és együtt konvojozni veletek. :lol:
Bár a fõzés lefoglalt picit,kárpótoltak az elégedett arcok akik a miénkbõl szedtek. :D
Aztán kaja után megcsodálhattam közelebbrõl is az autókat és ahogy nézelõdtem rájöttem mi az a pici lyuk a légszûrõ házamon ahá a légtömegmérõ!!!! és megvilágosodtam hihi. :lol: :lol:
Merthogy nekem az nem vót benne a helyén lehet ezért evett többet!? :roll:
"Amit csak kíván megkapja,Toyota!"
'93 E10 1.3 4E-FE Liftback
Zoo.HUN
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Zoo.HUN »

Mi is jóléreztük magunkat :lol:
nagyon állati finom volt a pörkölt is, gratula a szakácsoknak érte.

Hol van az a szerver ahova a képeket teszitek?

( muffinsütõ tuning ) :P
E8 1.8D liftback+ ---> Seca :jdm:
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
Kép + Kép
montoya
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: montoya »

Zoo.HUN írta:Mi is jóléreztük magunkat :lol:

Vagy feltöltöd a slampi féle picasa-ra, vagy írsz privit, és adok accot, amivel fel tudod tölteni szerverre.
IS200 '01
:glcarina: Carina Coupe 1.8 XE - RIP :(
KépCarina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
sztreha
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: sztreha »

Sziasztok!

Én is nagyon jól éreztem magam tegnap. Bár az enyém volt a legsatnyább E9, de legalább tudom, hogy mit lehet kihozni belõle. :)

Felraktam a képeimet.
Üdv.:
Sztreha
Corolla 1.3 XL Liftback 1990
Laic
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: Laic »

Nagyon sajnálom, hogy csak az elején tudtam ott lenni, de a munka közbeszólt. A képek és videók magukért beszélnek, jó volt ennyi corollát együtt látni! 8)
Toyota Corolla 1,4 sedan E11 4E-FE
Swen
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: Swen »

Zoo.HUN írta:Mi is jóléreztük magunkat :lol:

topic legelején van a CCH Picasa tárhelyének linkje
Zsoltee
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Autód gyártási éve: 2006
Autód típusa (és generációja): Avensis
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: Wagon (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Zsoltee »

Nagyon köszönjük a szervezõknek, hogy ismét elintézték nekünk a királyréti találkozót!
Ismételten nagyon jól éreztük magunkat, mint minden eddigi találkozón!
Képek hamarosan...

Neragi & Zsoltee
CCH vezetőségi tag

:e11hb: '97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
Pepe
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Pepe »

Mi is nagyon örültünk hogy ott lehettünk. Jól éreztük magunkat és az ebéd is nagyon ízlett nekünk, köszönet a szakácsoknak!
MR2 - 2001
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Szervusztok!

Nagy mosollyal feküdtem le tegnap este! Nagyon szép és élménydús napot zárhattunk. Ehhez viszont mindenki kellett!
Mint ahogy Biagio is említette, rekordot döntöttünk! Hallottam már 70 autóról is, így, ha netán valaki pontosan megszámolta, ossza meg velünk, mert nagy büszkeség ez mindenkinek! (ne hagyjátok ki Ksz315-öt és Steve-et Fótról és a késõbb érkezõket Királyrétrõl!)
Ahhoz, hogy 70 autóval és 150 fõvel ilyen zökkenõmentes és élménydús napot tölthessünk el, nem csak a rendezõknek, de minden egyes tagnak köszönetet kell mondanunk! :rizspekta: :rizspekta:
Azért sikítok mindig, hogy csináljatok sokan képeket, mert igen kevés szabad ideje van a vezetõségnek, hogy csorgassuk a nyálunkat! Most, hogy már felraktatok pár képet és videót, látni hogy egytõl-egyig (kivéve Szullosz :D ) mosolyog mindenki és ez nagy örömmel tölt el!
Köszönöm mindenkinek, hogy segítettetek fát, követ gyûjteni, vágni-fõzni...., sõt még a sátrak is szempillantás alatt fel és leépültek! Jó volt látni, hogyha egy kis meló akad, akkor is egy emberként összetart a csapat :rizspekta:
Igaz csak 1-2 maradékot kunyiztam össze, azonban az ízek kárpótoltak! Még egyszer elnézést kérünk attól a 4-5 embertõl, akinek nem jutott a pöribõl. Eddig a 25 deka per fõ mindig bevált. Rá is hagyunk mindig, azonban a jelentkezéseken felül is érkeztek és jobb ízûen lakomáztatok a kimerítõ CorOlimpia után, mint ahogy vártuk. Legközelebb mégtöbbet veszünk! :oops:
Meg szeretnénk köszönni a több-kevesebb klubfelajánlást! Minden egyes fémpénznek is örültünk, azonban voltak igen zavarba ejtõ adományozók is :oops:
Köszönjük, hogy nem kellett taglalnunk mi minden anyagi vonzattal jár a klub üzemeltetése és a találkozók szervezése! Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy nem hogy csak nullásak, de így pluszosak is lettünk! :) Így nem kellett saját zsebbõl finanszíroznunk a partysátrakat, a rendõrök és a területgazda "kedvességét", az elõzetes megtekintést, a plusz ételt.... Sõt! Úgy néz ki, kifutja az idei szerverbérlésre és még marad is egy kicsi a következõ bevásárlásra :rizspekta: 8) !!!

Istenkéhez, meg nem találom a szavakat! Csodás idõnk volt! Ma reggel felébredtem és nem is hittem el, hogy tegnap 15 fokkal több volt :) Még a ragyogó napfény is megvolt, hogy minden autóról jó kép készülhessen :) 8)

Tartozom a "vakon turizás az alkatrészek világában" versenyszám alkatrészlistájával:
- aba bilincs
- 9-es villás kulcs (itt elfogadtam a 8-as és 10-est is, mert szemtelen a 9 :) ). Volt, akinél rákérdeztem a méretre és bemondta, hogy 8 és 10 közt :shock:
- egérfogó (alias, alvázdarab és tömítés :D )
- biztosíték
- 5/24-es izzó
- ablaktekerõ
- Irányítókar
- fékcsõ
- stabilizátor szilent
- TPS
- lambda szonda (senki nem tudta, csak a kábelt és a csatit tapogatta :) , majd jött Dénes: Szerintem sok dolgot kevésbé ismer, mint a nagy többség, azonban ezzel szívott jó rég óta. Megfogta, rávágta, hogy lambda szonda :) )
- Gyertya
- Injektor
- Akku saru
- Szinkronagy :D
- Tõcsavar
- Váltógomb

MDaemon!
Megvan a Talákozó Részvételi kártyád! Valamiért itthon maradt. Ha adsz privibe egy címet, szívesen postázom!

Montoya!
Ne rugózzál a 4ZZ, 3ZZ kérdésen! Jó és új autód van, csak irígykedünk! Ráadásul, ha végig a seggünkbe voltál gyorsításnál, akkor még büszke is lehetsz rá! A tali meg azt hiszem nem errõl szólt. Arról regélj, hogy tetszett és nyomasd a képeket!

Mindenkitõl várjuk a képeket és videókat!
Láttam sok profibb gépet is (EOS)! Azokat se sajnáljátok! Piitör, nemhiszem, hogy csak 4-5 képet készítettél :) (köszi az E7-rõl!)

Baker! Jók a videók :) Mostmár látom, hogy TRD nem bírta Jaac tötyörgését. Megállt, majd odalépett, így lett elkerülehetetlen a nagy kátyú. Sajnálom a gumit, remélem a felni belül sem kapott! Azért nem volt semmi a CCH Pit-Stop nem? :) Amint kivetted a pótkereket, már az alu kézben is volt. Aztán suhantunk tovább :)

KP60!
Nagyon baba a JDM tükör :) Sajnos nem volt idõm közelrõl megvizslatni, de jól mutatott! Annó Pampi is kísérletezett vele. Elektormos belülrõl állítható vagy manuális?

Valóban bánhatja, aki nem jött el! Feledhetetlen élmény volt!

:buliii: :fejpori: :buli: :lovag: :yeah: :rock: :pattog: :gyiiha: :vezet:

Hamarosan rakom fel a képeinket!
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
six
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: six »

Köszi szépen a Vezetõségnek, szervezõknek ezt a klassz napot! Jó volt élõben is találkozni, látni egymást és a yogépkoccsikat is. :wink: Ennél gördülékenyebben nem is mehettek volna a dolgok, és az idõ is mellettünk volt. 8)

six
E11 JT facelift 4ZZ-FE Sedan Harmony 2001... volt 11 évig
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Akinek a 3 lábú zöld horgásszékét ráüléssel elszakítottam :D , szóljon és mondja az árát! Sorry!
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Errõl jut eszembe találtunk az összepakolásnál két darab vágódeszkát. Egy masszív és vastag fa ill. egy fehér müanyagot. Aki ráismert nálunk van nem tünt el. Elmosva szívesen vissza szolgáltatjuk a tulajnak.
Kép
Bardos6
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Bardos6 »

Bardos6 csalt
Kikérem magamnak én tisztességesen lefizettem mindenkit! 8) vagy csak szimplán ilyen gyors vagyok :wink:

Ja és feltöltöttem a képeimet én is.
EE90 Hatchback XLi 1.3 2E-E
AE95 Sedan 4WD Gli 1.6 4A-FE
AE92 Liftback GT-i 1.6 4A-GE
MR2 AW11 GT 1.6 4A-GE
ST162 Coupe GT 2.0 3S-GE
Válasz küldése