Honlap

Minden felhasználónak kötelező! A fórummal és a honlappal kapcsolatos tudnivalók és információk.
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Nos srácok most egy pici elmezavartól elragadtatva az Oldalnak a nevét Új lap 1 ről Corolla Club Hungary nak átírtam :D
Mondom valamit csinálok már...

Amúgy ha mindenkinek ok, akkor ma este feldobom az enyémet...
Sajna nagyon kevés a tartalom, de egyszerűen nem tudok na... :S
Nehari....
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Legyen meg az ami most. Mutasd meg, aztán ha nincs benne nagy helyesírási hibahalom, meg fogalmazás, akkor mehet!

De telefonálj feltétlen! Mondom majd, hogy miből él a fórum, hol vannak a galéria linkek, a fórumra feltöltött képek...
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hi!

Az oldal hibás linkjeit most kódból rendberaktam ennyi...
Mostmár bárhonnan lehet menni a fórumra és nem az Új-lap1 egy hanem minden oldal saját neve jelenik meg...

Sajnos a névkiírás nem mindíg változik. Kuki törlés kell hozzá.
Másrészt a form is hibás. Nem lehet teljesen megoldani. Ami a lényeg hogy Corolla Club Hungary van kiírva és mindenhonnan elérhető a fórum.

Ennyi...
Az új oldalt majd megbeszéljük most rohanok tovább.

Haliii
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Autód gyártási éve: 1997
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: G6

Hozzászólás Szerző: decaon16 »

Nagyon helyes! Csak meglett 1-2 ráncfelvarrás Kép
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

Kép
"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
HUNited
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: HUNited »

A honlappal kapcsolatban esetlegesen én is tudok valamennyit segíteni. A fórummotor pl elavult. Nem akarjátok frissíteni?Honlapnak is betennék a helyetekben egy tartalomkezelő rendszert. nézzétek meg az én egyik oldalam, ami pl e107-re épít (ingyenes, magyarul is tud). Sokkal egyszerűbb lenne az oldal szerkesztése, mint statikus HTML alapokon. www.sesmart.hu

Bocs hogy 2 órája regeltem és már pofázok, nem kritizálni, hanem segíteni szeretnék!

Sanyi.
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

HUNited írta:A honlappal kapcsolatban esetlegesen én is tudok valamennyit segíteni. A fórummotor pl elavult. Nem akarjátok frissíteni?
Dehogynem! Tervbe van véve, csak hát sajnos csigaléptekkel haladunk a megvalósítása felé!..... :(
1997 E11 Liftback 1,3 G6

Kép
HUNited
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Mi a gátja a megvalósításnak? Mert ha "szakértelem", akkor segítenék szívesen. Nem azt mondom hogy hú de profi vagyok, de ebből élek :) Az oldal fórumja a PHPBB-re épül, azt egész jól ismerem, a legújabb verziót is.

Elég lassú a fórum. Nem tudom miért. Érdeklődnék a tárhelyszolgáltatótok felől. Ha esetleg nem publikus, e-mailban is megírhatjátok.
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

HUNited írta:Mi a gátja a megvalósításnak? Mert ha "szakértelem", akkor segítenék szívesen.
Fogalmazzunk úgy, hogy szakértelem, és idő hiánya egyben! :roll:
De innentől kezdve inkább várjuk meg Pacsker, és Layosh kollégák reagálását, mert ők azok, akik a klub ezen részével foglalkoznak... :wink:
1997 E11 Liftback 1,3 G6

Kép
HUNited
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Ok, rendben van. :)
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Már Bocsánat a fórumba én nem akarok belenyúlni... Azt Misel szerintem pontosan te intézd :) Ez téged illet meg mindenképpen!!!!!

A honlapra pedig én nem akarok semmi ilyen rendszerttt.... Szerintem gyerekes és kész..
Nem naptárat meg ilyesmit akarunk... Készlőben az új oldalak. Ha az enyémre továbbra is igény van a két utolsó hibáját kijavítom a héten és akkor mehet fel. Ennyi.

Majd a későbbiekben meg ha a Matyié vagy más csinál oldalt megnézhetjük.

De ha vágjátok ezeket a PHPBBs rendszereket csináljatok egy példát milyen és meglátjuk :) Én őszintén nem rajongok érte, de ha szép és tetszik, nem fogok nemet mondani :)
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Layosh írta:Már Bocsánat a fórumba én nem akarok belenyúlni... Azt Misel szerintem pontosan te intézd :) Ez téged illet meg mindenképpen!!!!!
Már bocsánat egyetlen tesám, de ez most kb. olyan beszólás volt, mintha azt mondtad volna hogy vezessem a Batmobilt, mert illik hozzám a fekete szín! :) Csak közben elfelejted hogy nincs kulcsom hozzá, messze is lakok tőle, és már különben sincs a tulajdonodban! :lol:
Magyarán én csak egy sima vidéki fórum adminisztrátor vagyok, nem több! Hogy a fórum frissítve legyen, az legkevésbé az én asztalom! Erről a klubvezetőségnek illene intézkedni, de minimum neked, Matyinak, vagy esetleg Cindinek sztem!.... :?
1997 E11 Liftback 1,3 G6

Kép
HUNited
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Nem akartam fikázni az oldalt. Ráadásul mikor ide írtam, még nem láttam a készülőt.

A tartalom kezelő rendszert azért ajánlottam, mert könnyen gyorsan frissíthető, és több tucat kinézet elérhető hozzá ingyen. Sajátot készíteni sem nagy kunszt hozzá. Igazából csak a könnyű frissíthetőség lenne a lényeg. Az én oldalamon sincs fenn naptár :D Bár nálam letöltés dominált ill a fórum az ami erős.

De gondolom az új oldal nem véletlen PHP, gondolom SQLből veszi az adatokat, és van hozzá készítve egy admin rész is, hogy ne kelljen forráskódot szerkeszteni. Vagy tévedek? Tehát tulajdonképpen olyasmi mint amit én ajánlok.
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

HUNited írta:Nem akartam fikázni az oldalt. Ráadásul mikor ide írtam, még nem láttam a készülőt.

A tartalom kezelő rendszert azért ajánlottam, mert könnyen gyorsan frissíthető, és több tucat kinézet elérhető hozzá ingyen. Sajátot készíteni sem nagy kunszt hozzá. Igazából csak a könnyű frissíthetőség lenne a lényeg. Az én oldalamon sincs fenn naptár :D Bár nálam letöltés dominált ill a fórum az ami erős.

De gondolom az új oldal nem véletlen PHP, gondolom SQLből veszi az adatokat, és van hozzá készítve egy admin rész is, hogy ne kelljen forráskódot szerkeszteni. Vagy tévedek? Tehát tulajdonképpen olyasmi mint amit én ajánlok.
Nyet Nyet Nyet!!!

Nem fikáztad a régit, ha meg akármi is igaza van mindenkinek kell új és kész..

Az új oldal az csak HTML meg PHP részlegesen... Semmi adminja nincsen azt mi nem tudjuk megcsinálni, megfizetni főleg nem... Sokan segítenek nekem is úgy készülget :)

Most kitaláltam magam részére egy új projectet méghozzá egy hatalmas képarhívumot hozok létre. A CCHFTP már úgyis nagyon rég lett frissítve hát akkor most lesz rajta mit nézni :)

Misel tudod hogy beszéltük a galéria oldal kinézetét na annak állok neki :)

Szerintem simán számolhatok több ezer képpel :)
HUNited
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

képgalériát is tudnék ajánlani csak megjegyzem csendben. :) Olyan szintűt hogy teljesen testre szabható, komment és értékelési rendszer, stb. Tudom szeretnél sajátot készíteni, meg is értelek, de ezek a CMS (tartalomkezelő) rendszerek is lehetnek egyediek! Saját grafikát csinálni hozzá és semmi ciki nincs benne. Több millió ember használja őket.

Ja és még egy nagy előny... Bárki elkészítheti a saját galériáját, módosíthatja, stb.

Mindegy, linket adok, lesd meg, hátha megtetszik :)

http://coppermine-gallery.net/
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Ahamm... Hát ez már nagyon komoly egy ilyen galéria.. Tárhely is kell hozzá rendesen, mert akkor ez már egy komplett keretrendszer. :) A taglistához őszintén szólva ez nagyon is jó!!!!

Megbeszéljük majd :) Lehet taliznunk kéne ezügyben :)
És akkor megbeszélnénk az ilyen dolgok részleteit. Akár valami Mekinél vagy nem is tudom, vinném a notebookot és wifivel akár meg is lehet nézni ilyesmi :)
A klubbos talikra ilyesmi egy saját gyüjtő oldalt csinálok. Mármint ez az oldalon lévő Galériák menüpont V2,0 lenne. :) Iszonyat menyiségű kép van már most is egy bő órája csinálom és még a képet gyüjtögetésének is az elején vagyok :)
Válasz küldése