Mondom valamit csinálok már...
Amúgy ha mindenkinek ok, akkor ma este feldobom az enyémet...
Sajna nagyon kevés a tartalom, de egyszerűen nem tudok na... :S
Nehari....

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Dehogynem! Tervbe van véve, csak hát sajnos csigaléptekkel haladunk a megvalósítása felé!.....HUNited írta:A honlappal kapcsolatban esetlegesen én is tudok valamennyit segíteni. A fórummotor pl elavult. Nem akarjátok frissíteni?

Fogalmazzunk úgy, hogy szakértelem, és idő hiánya egyben!HUNited írta:Mi a gátja a megvalósításnak? Mert ha "szakértelem", akkor segítenék szívesen.

Már bocsánat egyetlen tesám, de ez most kb. olyan beszólás volt, mintha azt mondtad volna hogy vezessem a Batmobilt, mert illik hozzám a fekete szín!Layosh írta:Már Bocsánat a fórumba én nem akarok belenyúlni... Azt Misel szerintem pontosan te intézdEz téged illet meg mindenképpen!!!!!

Nyet Nyet Nyet!!!HUNited írta:Nem akartam fikázni az oldalt. Ráadásul mikor ide írtam, még nem láttam a készülőt.
A tartalom kezelő rendszert azért ajánlottam, mert könnyen gyorsan frissíthető, és több tucat kinézet elérhető hozzá ingyen. Sajátot készíteni sem nagy kunszt hozzá. Igazából csak a könnyű frissíthetőség lenne a lényeg. Az én oldalamon sincs fenn naptárBár nálam letöltés dominált ill a fórum az ami erős.
De gondolom az új oldal nem véletlen PHP, gondolom SQLből veszi az adatokat, és van hozzá készítve egy admin rész is, hogy ne kelljen forráskódot szerkeszteni. Vagy tévedek? Tehát tulajdonképpen olyasmi mint amit én ajánlok.