de ez csak papíron nem?!decaon16 írta:Nos gyárilag 175 a vége, így max. még egy 10-est el lehet várni tőlük szakadéknak, hátszéllel!
170-et még 4.ben is vitte

Háát nekünk, a 2E-E re úgy van, hogy az óra az 180 ig van skálázva. A fordulat meg 6500 nál van a piros. Nekem ott úgy tilt mint annak a rendje. Viszont, már amikor az óra 177,5 nél megáll még mindíg javában gyorsul az autó. Szóval azért én annyira nem hiszem, hogy csak 170 lenne a vége. De tényleg egy rendes trafi kéne lemérni. Csak a csekk kiadó része ne legyen bekapcslva.konásandrás írta:de ez csak papíron nem?!decaon16 írta:Nos gyárilag 175 a vége, így max. még egy 10-est el lehet várni tőlük szakadéknak, hátszéllel!
170-et még 4.ben is vitte(a béka)

Részemről nem mentem még csak 170-et, de sztem ment volna többet is, csak hát kéne alá valami komolyabb futómű, meg fékszerkezet. Úgy simán bevállalnám a végét. Így viszont mire belendülök... Német pályán kéne, ott nyugodtabb az ember.konásandrás írta: mienkkel épp csak karcoltam anno a 2kilót.
a béka is megy ennyit?

Nos az én "békám" 200-nál akasztja kb.(kb.mert ugrál tovább picit) a mutatót,s mint tudjuk 220-g van órázva!Layosh írta:Háát nekünk, a 2E-E re úgy van, hogy az óra az 180 ig van skálázva. A fordulat meg 6500 nál van a piros. Nekem ott úgy tilt mint annak a rendje. Viszont, már amikor az óra 177,5 nél megáll még mindíg javában gyorsul az autó. Szóval azért én annyira nem hiszem, hogy csak 170 lenne a vége. De tényleg egy rendes trafi kéne lemérni. Csak a csekk kiadó része ne legyen bekapcslva.konásandrás írta:de ez csak papíron nem?!decaon16 írta:Nos gyárilag 175 a vége, így max. még egy 10-est el lehet várni tőlük szakadéknak, hátszéllel!
170-et még 4.ben is vitte(a béka)
A békától el is hiszem a 4-esben a 170 et. Nekem anno a Gti simán ment 4-esben 160-at.

Én eddig 170-et mentem Vele max., de még volt tartaléka. Idéznék egy népítéletet:decaon16 írta:Nos gyárilag 175 a vége, így max. még egy 10-est el lehet várni tőlük szakadéknak, hátszéllel!konásandrás írta:mienkkel épp csak karcoltam anno a 2kilót.
a béka is megy ennyit?

Köszi Matyi a külön személyes meghívót is, de sajnos Andi Pécsen lesz azon a hétvégén és én leszek otthon a kiscsávónkkal, így nem tudok elmenni a talira.Pacsker írta:Szia!
Köszönöm a kimerítő választ! Amiket elmondtál mind igaz. A gumik is újak, én is 2,4-5ön járok, de nekem 50es 15ös kerekek vannak fent![]()
Elvileg váltóméret. Nagyon kicsivel tér el.
A csalás meg nálam több volt mint 4-5 km. De jó a felvetés.
Annak meg tényleg örülök, hogy akkor a fogyasztás is vszínű jóval kevesebb! Ez egyzserű fizika. A napi számlálót, mondom úgy néztem, hogy kb 3 és fél km kő alatt mentem 3600 métert. Tehát 3-4 km enként csal 100 métert. Ez azt jelenti, hogy 35 km alatt 1 km, 350 km alatt 10, és 520 km nél olyan 17. Ez olyan két tizedet jelent a fogyasztáson. Egy kérdés!
Tankolt valaha valaki külföldön tele? (amikor már nagyon porzott a tank.) Ott mennyi ment E9-be? Mert félek, hogy itthon amikor a 40 literes tankomba 46ot tankolok, akkor az a 6-7 levegő, azaz karakter a számlálón....
Ez viszont már komolyabbat csökkent a fogyasztáson. Mármint ha jó adatokkal számolunk.
Krisztián! Nem jössz el júni elsején? Jönnek többen is Borsodból, Szabolcsból. És lesz legalább 6-7 Ep liftback gti!!

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Ahha. De azt is tudod, hogy mi ótóink alapból szegényebb keverékre vannak beállítva. Na az más kérdés, hogy enyémbe máshogy áll az előgyújtás. De az olaj rosszat annyira azért nem tesz neki. Egy pici plussz kenést ad neki...Pacsker írta:Olajj????![]()
ha nem haragszol az enyémbe nem rakék bele. Nem kell, hogy füstöljön, meg rosszul menjen. Nem 2 ütemű!
Az oktánszámot is ellenőrzi hetente az OMH, így a vizezés is kizárva. Tehát Shell OMW MOL bátran lehet tankolni. TSZ, meg félreeső kutaknál már kérdéses!

Fogyasztáshoz írtam, hogy amikor elkezd nálam a sárga világítani, kb 32-34 litert szoktam tudni beletankolni, de 38 volt eddig a max ami belemet.Pacsker írta:
Szerintem is a 42-3 a reális. Ugye a betöltő csőbe is belefér kb 2-3. De nem 46! Főleg ha volt is benne benya.
most éppen kúton dolgozok. Nem túl jövedelmező, ott is hagyom. Azt mondták a kollegák nem nagyon mernek csalni a számlálóval a nagyobb cégek, mert hetente van ellenőrzés. Nincs is szükségük rá. Másból megvan a kellő pénz![]()
![]()

SZERINTEM SEM TENNE JÓT A VASAKNAK AZ OLAJ A BRENYÁBA KEVERÉK!Layosh írta:Ahha. De azt is tudod, hogy mi ótóink alapból szegényebb keverékre vannak beállítva. Na az más kérdés, hogy enyémbe máshogy áll az előgyújtás. De az olaj rosszat annyira azért nem tesz neki. Egy pici plussz kenést ad neki...Pacsker írta:Olajj????![]()
ha nem haragszol az enyémbe nem rakék bele. Nem kell, hogy füstöljön, meg rosszul menjen. Nem 2 ütemű!
Az oktánszámot is ellenőrzi hetente az OMH, így a vizezés is kizárva. Tehát Shell OMW MOL bátran lehet tankolni. TSZ, meg félreeső kutaknál már kérdéses!
Nekünk régen a Citroen Diesel úgy imádta, a növényi olajat hogy csak na. Egy nagy kamu volt amiket mondtak, hogy nem jó meg ilyesmi. Kibaszottul ment a étolajtól.
Tapasztalatból mondom. Szal azért nem kell a TV nek hinni mindíg.
A vizezéshez annyit szólok, hozzá hogy ami brenya a Gti-ben volt, és kifojt az üvegbe és szépen kipárolgott a brenya meg gondolom néhány adalék, hát le kellett volna fotóznom, hogy mennyi vizecske maradt benne. Meg annó akko nem tom mé fagyott bele a Renaultunkba a Dupla torkú Webber karbiba a brenya.... Szóval azért búvészkednek.
A sárga kutas power adalékről van más történetemAz meg nem a kúthoz került hanem máshova...
És egy tank brenyánál két deci olajtól még azért nem fog füstölni
De kíváncsiam várom Tibcsi véleményét erről