Eleje lett lezúzva
Köszönöm a bókot ! Jól esett!
89-es harmadik generációs 4A-GE. az első a porlasztós kivitel 83-tól, majd az injektoros kék, fekete feliratu szelepfedéllel "blue-top", a 3. pedig a leendő szive picikémnek nagyobb főtengely csapágyakkal a blokk oldalbordázott megerősítésével és fekete-piros szelepfedél felirattal azaz "red-top"
Motorcsere, hogy mennyiből jön ki? nemtudom pontosan. Ha már kézbe lesz a blokk akkor szeretném megcsinálni rajta az apró karbantartásokat/szépítkezseket: gyári toyota tömítés, szimering szett, vezérműszíly, feszítő, ékszíly, olaj, váltóolaj csere... Na meg szépen kimosni kipucolni a motorteret, a csöveket valami gumi/műanyagápoló kenceficével áttörölgetni, lefesteni a szelepfedelet, esetleg a blokkot is...
legalább ezek 50 ezerbe fognak kerülni, plusz a vételár, amit Tibcsi szab meg a mostani motorom beszámításával.
A hazai forrásból lesz amotor. Amiből az elejét legóztuk össze a töréés után.
Hány ae-92 gti? Ha a liftback-ekre vagy kiváncsi, szerintem 10 és 20 között beleértve Erickáék Geo-ját. Ha a hatchbackeket, akkor max 50 együtt. Tehát nem sok.
Most gondolkozva... talán sokat mondtam.
Papírok? reménykedünk az új jogszabályban, hogy "nem kell motorkód". Csak meg lesz oldva valahogy
Remélem kimerítően válaszoltam.