bubidisc írta:Szerintem semmiképpen sem kell eltemetni az ötletet. Mert ilyen turnék vannak. Mivel én vetettem fel, jár hozzá egy kis magyarázat. Félig meddig viccnek szántam.... de... ez természetesen nem olyan mint egy találkozó és teljesen más struktúrát, gondolkodásmódot és hozzá állást igényel. Feltételezem, hogy akkor mûködik csak ha valami nagy anyagi érdek áll mögötte.
Mivel a klub nem akar semmit eladni ill. nem tudok róla, de a célja növekedés ezt valahogyan ( gondolonm én ) el is akarja érni.
Ez csak egy lehetséges módszer, de nem vagyok biztos benne, hogy a klub növekedésének ebben a fázisában alkalmazható. Szerintem nem vagyok az egyetlen aki marketinget is tanult, és néha jobban kibújik belõlem mint kéne, ezért elnézést kérek... tényeg csak viccnek indult de ha merünk "nagyban gondolkodni", támogatókat szerezhetünk és egyszer majd sikerülhet.
Bocs az OFF-ért ha az volt...
Írtam én ilyet hogy el kell temetni az ötletet?

Csupán az az apró bibi van, hogy qrvára nem engedhetik meg a klubtagok magugnak az ilyesfajta "kiruccanást" (jelenlegi állapotban). Ehhez több
aktív tag szügségeltetik, aki fizetné böcsülettel a klubpénzt, amibõl talán ki tudnánk egy ilyesfajta utat gazdálkodni! Mivel azonban hivatalos formában nem számítunk klubnak, ezért nem is várhatjuk el senkitõl, hogy havonta vagy évente X összeget fizessen, mert az APEH jól megfingatná a "pénztárost" a klubvezetõséggel egyetemben! Ha viszont hivatalos klubbá alakulnánk, akkor adózni kellene, és azt meg általában senki sem akar!

Az pedig már csak mellékes, hogy a vezetõségi tagok dolgoznak vagy suliba járnak (de ezt már említettem)! Szerintem kevés önkéntest találnánk, aki a könyveléssel, és az adóbevallással eltökölne a mindenapi "gondjai" mellett!
Jó pojén, de ötletnek sem rossz, csak mint már írtam, reálisan kell gondolkodni, és láthatjuk hogy ez nagyon felejtõs téma (jelenleg).
Ami a nagyban gondolkodást illeti, szerintem ha ismered a fõnök urat, akkor tudhatod, hogy az õ (okos

) fejébõl pattant ki ez az egész, és pár taggal a háta mögött megalapították a klubbot!
A növekedés szempontjából elkezdték a szórólapozást, majd létrehozták ezt a honlapot, és még a totalcar is megemlítette õket anno (én speciel így találtam rájuk

). Azóta már jónéhány találkozón túl vagyunk határainkon innen és túl, ami szerintem nem kicsiben gondolkodásra vall...
Szal ez a két "fegyverünk" van amit a növekedés érdekében bevethetünk (szórólap, net), mert jelenleg ez a legolcsóbb, és talán a leg célravezetõbb! Akinek van netje, és valóban tartozni akar egy közösséghez, az biztosan rátalál a honlapra! A szórólap csupán figyelem felkeltés. Az hogy utánna néz a klubnak vagy sem, ez már mindenkinek a maga dolga! Erõszakkal nem rakhatunk senkit a klubba!
Megmondom õszintén, és pesszimistán, hogy nehezen tudom eképzelni, hogy nagy csinnadrattával végigvonulunk az összes megyén, és mire végig érünk, az ország Corolla tulajainak a (legalább) fele mögöttünk díszelegne, akárcsak Forest Gump mögött mikor megunta a futást, és ott figyeltek mögötte a kilóméter hiányban szenvedõ jó népek!
Ami az
OFF-ot illeti, itt kevés dologban tudsz
OFF-olni, mert ez a mindenes topik. Itt az sem baj, ha hangyák nemi életét kezdel el ecsetelgetni, max. nem fognak rá sokan reagálni!