Autoreszelgetes
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

Akkor lehet,hogy ígyhagyom.Bár nekem ez írtó magasnak tűnik.Pedig ezekszerint ez álltalános?!turkish írta:Ne aggódj, nálam is annyi. Én ha tehetem indulás előtt 10 perccel beindítom, ha nagyon hideg van.sprintike írta:Hát ennek nem örülök:-(rossz nézni,hogy 1500-al teker hidegen.És a melegnek mennyinek kellene lenni?
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Nekem a 4AGE hidegen 2 ezer fölé megy. fáj a fülemnek, de ez van...
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
Az aztán tényleg nem viccel! Nálam is volt már nagy hidegbe 2500-2700Pacsker írta:Nekem a 4AGE hidegen 2 ezer fölé megy. fáj a fülemnek, de ez van...
Szerencsére olcsó a benzin
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gaborbol 2008 márc. 14, 08:37 pm-kor.
Márc 29. ->USA
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Hi!Toytib írta:Akkor kizárólag csak a meleg alapjáratot lehet állítani.sprintike írta:Toytib.
Injektoros......
A többit ő csinálja.
Amúgy valahol már leírtam hogy hogyan lehet átverni egy szűkítővel.
Igen nekem leírtad
Amúg ha enyhül az idő akkor 1600 körül van. De hamar megjön az olajnyomás így nem rágom magam rajta. kb 10 másodpercet vagy 20 at várok és indulok is. hagyom hogy pörgesse az elektroncsi megfogom és hármasba szépen 30 al elkóvájgok. Nem is nymom a gázt.
Na húúú akkor automata váltó ezeknél nagyon gáz. Hmmm. Akkor nem vesszük progress be
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Lyani írta:Köszi szépen, hogy utánanéztél. Kár, hogy nem jó.Toytib írta:Most néztem meg annak a DENSO számát ami a tiéden van
197100-2900
Tehát nem jó hozzá![]()
Nekem is ledes a műszerfalam, de nagyon nem szeretem. ALig látszik épp csak ki lehet venni a fordszámmérőt meg a sebességmutatót.Layosh írta:ÖÖÖÖ meséljed csak nekem ezeket a LED eket, hogy milyen fénnyel és hogy is világítanak? Mert az én műszerfalamban alig ég egy két izzó. Najó az részben sajna panelhiba még nem tom mit kezdek vele :S De amit lehet izzót cserélek majd. csak az érdekelne, hogy a LED eknek milyen fénye lessz.![]()
Én nem alakítanám át aledesre, ha gyári állapotú lenne.
De persze meg lehetne csinálni rendesen is ledekkel, csak akkor olyan fényerejű és szórású ledeket kell beleépíteni.
De ez csak az én véleményem.
Ahamm. Na ezaz. De nálam meg nem tudom, hogy a panel e a hibás. De ha majd jön a jó idő szét fogom szedni muszály lessz. Mert a középkonzolon semmi sem ég, a műszeregységnek meg a bal oldala. Jah de tényleg ahogy nézem a led nem nagyon jön be senkinél sem. Ez van. De ha mondjuk azért összes izzó új az akkor olyan is lessz