Mindenről, akármikor, akárkivel

Szükség esetén nyissatok bátran új témát, de csak akkor, ha máshova tényleg nem illik.
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Hi mindenkinek így este 22 tájékán. Visszajöttem má vidékről és írok pár sort. Már megint végigversenyeztem a 4 est. Volt tempó 130-195 ig repkedtem. A motor mint az álom úgy működik mióta kapott 10Ws Castrol GTX olajat. Na amúgy meg mostanában sajna annyira nem leszek a fórumon me rengeteg a meló minden frontos és a barátnő keresés is szépen veszi le az agyamat. :)
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

ÓÓÓÓ. Mostmár csak a mélyláda hiányzik az életemből. Pontosabban az erősítő. Az meglessz. Háááát beköltözök az autóba.
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

ANDI!

Biztos, hogy jól cselekedtem. :D
Különben is a bringám, ami 1 Le, sokkal jobban megy. :mrgreen:

Nem is ellenkeztél, benne voltál a dologban! :P :P
Láttam, hogy akarod....
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
andoriusz
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: andoriusz »

Zed Kristianz írta:ANDI!

Biztos, hogy jól cselekedtem. :D
Különben is a bringám, ami 1 Le, sokkal jobban megy. :mrgreen:

Nem is ellenkeztél, benne voltál a dologban! :P :P
Zolika Draga! Ez ugy volt, hogy... a hajlektalanokat is meghallgatom, ha epp olyanom van... :)

Akkor legkozelebb a bicikli kontra Corolla gyorsulas, bar lehet, meg akkor is le leszek gyalazva...
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Sziasztok!
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Sajnos történt tegnap estefele egy szomorú dolog. Erikbe az AE82 GT-jébe beleszállt egy civic. :( :cry: Szerencsére nagy személyi sérülés nem történt!
Nő vezette. És ő is volt a hibás. Tehát betétlap megírva, ebből nincs probléma, de tudjátok... a lelki sérülés.
A GT jobbról kapta az ütést az anyós felől. Sajnos alváz is csavarodott, elég nagy gáz lett vele :( Reméljük nem TK és meg lehet még csinálni.

Ami nagyon fontos lenne! Higy valaki tudna-e abban segíteni, hogy valami kapcsolathoz irányítani az Allianznál. Eriknek ott van a biztosítása és jó lenne, ha mondjuk a kárt nem 50000-re becsülnék fel. Gondolom értitek mire gondolok. Ha már belement a hülye ...csa, akkor fizessen ki mindent!
Tehát ha van kapcsolatotok az Allianznál kérlek írjatok.
Nagyon maga alatt van Erik :( :cry:
andoriusz
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Pacsker írta:Sziasztok!
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Sajnos történt tegnap estefele egy szomorú dolog. Erikbe az AE82 GT-jébe beleszállt egy civic. :( :cry: Szerencsére nagy személyi sérülés nem történt!
Nő vezette. És ő is volt a hibás. Tehát betétlap megírva, ebből nincs probléma, de tudjátok... a lelki sérülés.
A GT jobbról kapta az ütést az anyós felől. Sajnos alváz is csavarodott, elég nagy gáz lett vele :( Reméljük nem TK és meg lehet még csinálni.

Ami nagyon fontos lenne! Higy valaki tudna-e abban segíteni, hogy valami kapcsolathoz irányítani az Allianznál. Eriknek ott van a biztosítása és jó lenne, ha mondjuk a kárt nem 50000-re becsülnék fel. Gondolom értitek mire gondolok. Ha már belement a hülye ...csa, akkor fizessen ki mindent!
Tehát ha van kapcsolatotok az Allianznál kérlek írjatok.
Nagyon maga alatt van Erik :( :cry:
Lehet, tudok segiteni biztositas ugyben... kerek kb. 1 oracskat ez ugyben. De! Azert vannak nok, akik tudnak vezetni.... :)
Pacsker

Természetesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem sértésnek szántam! De miközbe írtam éreztem, hogy harapni fogsz rá! :)
Tudom, hogy vannak kivételek! Viki beült melléd és azt mondta, hogy nagyon kellemesen vezetsz! Hiszek neki! Van több lány ismerősöm, aki nagyon szépen kezeli a gépet. Ne is beszéljünk a "klubnék"ról.

Köszönöm a segítséget! Már azt is, hogy megpróbálod! Na meg a gyors választ!
andoriusz
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Pacsker írta:Természetesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem sértésnek szántam! De miközbe írtam éreztem, hogy harapni fogsz rá! :)
Tudom, hogy vannak kivételek! Viki beült melléd és azt mondta, hogy nagyon kellemesen vezetsz! Hiszek neki! Van több lány ismerősöm, aki nagyon szépen kezeli a gépet. Ne is beszéljünk a "klubnék"ról.

Köszönöm a segítséget! Már azt is, hogy megpróbálod! Na meg a gyors választ!

Irtam volna privat uzenetet, de nem ugy tunik, mint ami atment. Azert, nezd meg, hatha....
Tudok adni egy telszamot, aki TALAN tudna segiteni...

Ok, elnezem :) azert annyira nem vettem magamra. Engem is mindketszer no tort ossze...
Vikinek kulon koszonom! :)
Pacsker

Nem jött sajnos PÜ.

Szerintem mailben próbáld meg. Sőt ne is nekem, hanem rögtön Eriknek küld/jétek. A tagoknál megnézhetitek a mail címét!
Köszi!
andoriusz
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Pacsker írta:Nem jött sajnos PÜ.

Szerintem mailben próbáld meg. Sőt ne is nekem, hanem rögtön Eriknek küld/jétek. A tagoknál megnézhetitek a mail címét!
Köszi!

en hivlak folymatosan a 70-es szamrol... :)
Ok, kuldom Eriknek.
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

Remélhetőleg augusztusra rendbe lehet hozni..... :?
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hogy én is beültem Andi mellé, nagyon nyugodtan vezet. Nem rángatja a kormányt meg ilyesmi. Nagyon éreztem, hogy össze van szokva a géppel.
Kíváncsi lennék, egy erősebb géppel, hogy nyomná... :wink:
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

TOTYA!!!! Lessz valami az erősítőből? Már nagyon kéne. Meg fogok nélküle kattani!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Jajj és még annyi, szólok, hogy mostantól nem nagyon tok jönni a fórumra csak esténként, meg hétvégén. Melóba letiltották a netet nap közbe. Háromszor húsz percet tok max netezni, de inkább még azt sem. Aztán járnunk kell majd Angol üzleti tanfolyamra, így mostanában asszem le fogok maradni. :?
Pacsker

Fejlemény!

Eriknek sikerült mindent megoldani. Árakról nem beszélek, de potom összegért megcsinálják neki az autót. Tényleg nevetséges ár! Sajnos az a gond vele, hogy csak augusztus közepén.
A másik meg, hogy inkább felajánlott a civices neki egész korrekt összeget, csa hogy ne csússzon a bónuszból ki.

Úgyhogy minden jó ha jó a vége! :)
Válasz küldése