Mindenről, akármikor, akárkivel
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Hi mindenkinek így este 22 tájékán. Visszajöttem má vidékről és írok pár sort. Már megint végigversenyeztem a 4 est. Volt tempó 130-195 ig repkedtem. A motor mint az álom úgy működik mióta kapott 10Ws Castrol GTX olajat. Na amúgy meg mostanában sajna annyira nem leszek a fórumon me rengeteg a meló minden frontos és a barátnő keresés is szépen veszi le az agyamat. 
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

- andoriusz
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
Zolika Draga! Ez ugy volt, hogy... a hajlektalanokat is meghallgatom, ha epp olyanom van...Zed Kristianz írta:ANDI!
Biztos, hogy jól cselekedtem.
Különben is a bringám, ami 1 Le, sokkal jobban megy.
Nem is ellenkeztél, benne voltál a dologban!![]()
Akkor legkozelebb a bicikli kontra Corolla gyorsulas, bar lehet, meg akkor is le leszek gyalazva...
-
Pacsker
Sziasztok!
Sajnos történt tegnap estefele egy szomorú dolog. Erikbe az AE82 GT-jébe beleszállt egy civic.
Szerencsére nagy személyi sérülés nem történt!
Nő vezette. És ő is volt a hibás. Tehát betétlap megírva, ebből nincs probléma, de tudjátok... a lelki sérülés.
A GT jobbról kapta az ütést az anyós felől. Sajnos alváz is csavarodott, elég nagy gáz lett vele
Reméljük nem TK és meg lehet még csinálni.
Ami nagyon fontos lenne! Higy valaki tudna-e abban segíteni, hogy valami kapcsolathoz irányítani az Allianznál. Eriknek ott van a biztosítása és jó lenne, ha mondjuk a kárt nem 50000-re becsülnék fel. Gondolom értitek mire gondolok. Ha már belement a hülye ...csa, akkor fizessen ki mindent!
Tehát ha van kapcsolatotok az Allianznál kérlek írjatok.
Nagyon maga alatt van Erik

Sajnos történt tegnap estefele egy szomorú dolog. Erikbe az AE82 GT-jébe beleszállt egy civic.
Nő vezette. És ő is volt a hibás. Tehát betétlap megírva, ebből nincs probléma, de tudjátok... a lelki sérülés.
A GT jobbról kapta az ütést az anyós felől. Sajnos alváz is csavarodott, elég nagy gáz lett vele
Ami nagyon fontos lenne! Higy valaki tudna-e abban segíteni, hogy valami kapcsolathoz irányítani az Allianznál. Eriknek ott van a biztosítása és jó lenne, ha mondjuk a kárt nem 50000-re becsülnék fel. Gondolom értitek mire gondolok. Ha már belement a hülye ...csa, akkor fizessen ki mindent!
Nagyon maga alatt van Erik
- andoriusz
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
Lehet, tudok segiteni biztositas ugyben... kerek kb. 1 oracskat ez ugyben. De! Azert vannak nok, akik tudnak vezetni....Pacsker írta:Sziasztok!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sajnos történt tegnap estefele egy szomorú dolog. Erikbe az AE82 GT-jébe beleszállt egy civic.![]()
Szerencsére nagy személyi sérülés nem történt!
A GT jobbról kapta az ütést az anyós felől. Sajnos alváz is csavarodott, elég nagy gáz lett veleReméljük nem TK és meg lehet még csinálni.
Nagyon maga alatt van Erik![]()
-
Pacsker
Természetesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem sértésnek szántam! De miközbe írtam éreztem, hogy harapni fogsz rá!
Tudom, hogy vannak kivételek! Viki beült melléd és azt mondta, hogy nagyon kellemesen vezetsz! Hiszek neki! Van több lány ismerősöm, aki nagyon szépen kezeli a gépet. Ne is beszéljünk a "klubnék"ról.
Köszönöm a segítséget! Már azt is, hogy megpróbálod! Na meg a gyors választ!
Tudom, hogy vannak kivételek! Viki beült melléd és azt mondta, hogy nagyon kellemesen vezetsz! Hiszek neki! Van több lány ismerősöm, aki nagyon szépen kezeli a gépet. Ne is beszéljünk a "klubnék"ról.
- andoriusz
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
Pacsker írta:Természetesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Irtam volna privat uzenetet, de nem ugy tunik, mint ami atment. Azert, nezd meg, hatha....
Tudok adni egy telszamot, aki TALAN tudna segiteni...
Ok, elnezem
Vikinek kulon koszonom!
-
Pacsker
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

-
Pacsker
Fejlemény!
Eriknek sikerült mindent megoldani. Árakról nem beszélek, de potom összegért megcsinálják neki az autót. Tényleg nevetséges ár! Sajnos az a gond vele, hogy csak augusztus közepén.
A másik meg, hogy inkább felajánlott a civices neki egész korrekt összeget, csa hogy ne csússzon a bónuszból ki.
Úgyhogy minden jó ha jó a vége!
Eriknek sikerült mindent megoldani. Árakról nem beszélek, de potom összegért megcsinálják neki az autót. Tényleg nevetséges ár! Sajnos az a gond vele, hogy csak augusztus közepén.
A másik meg, hogy inkább felajánlott a civices neki egész korrekt összeget, csa hogy ne csússzon a bónuszból ki.
Úgyhogy minden jó ha jó a vége!