Sziasztok!
A nyáron vettem egy '85-ös, piros AE86 Levint. A sztori, hogy hogyan került hozzám az mókás és kicsit hihetetlen is, de nem rövid, szóval, ha esetleg lesz idõm írni egy esetleges projektrõl, akkor majd ezzel kezdem. Hachi nincs jó állapotban, nem is volt olcsó, de szeretném helyrepofoz/tat/ni. Szó szerint, mert egy kicsit ferde. Mondjuk úgy, hogy " belebútt a rontás". De én így is elhoztam. A difije búg és szerintem kicsapja az olajat, a kipufogóból nyitott ablaknál visszaáramlik a gáz és a vas-oxid valószínûleg már kilókat könnyített a kasznin. A futómû is ki van. A kézifék bowdent (még gyári volt) egy parkolás(!) alkalmával sikeresen eltéptem. A fényszóró valahol kontaktos lett egy pár hete s a fûtés sem megy. Na meg most a verda sem, mert sanszos, hogy a fõfékhenger beadta a kulcsot. Olaj, szûrõk meg gyertyák már megvannak, csak még nem volt lehetõségem betenni, mert én úgy veszek autót, hogy még egy emelõ sincs a garázsomban. Legalább tetõ van felette. Zajlik az egyeztetés a haverral, aki a fõfékhengert is kicserélné, ha tudnám melyiket vegyem. (ebayen van AISIN, ami elvileg OEM és 26-ból itthon lenne, ami lényegesen olcsóbb, mint a 76 ezres Japanparts. Vélemény?) A diffihez is vettem 2 liter olajat, amiért egy szép távot legyalogoltam tegnap. Meg szimmeringeket is, amikért szintén nagyot sétáltam

Örülnék, ha a difi felújítását tavaszig eltolhatnám, mert a hóban tanulást nem hagynám ki. Szóval, ha az olajcsere, a difi, meg a nem tervezett fékjavítás meglesz (mert a vétel óta kb. most álltam helyre anyagilag), akkor tavasszal elvinném egy jó lakatoshoz, aki egyenesbe ráncigálná szegényt és esetleg varrna hozzá pár lemezt. Azt hiszem Tõletek illene segítséget kérnem. Mit gondoltok?
Az oldalt létezésérõl meg azóta tudok, amióta egyedül is felismerek egy Hachit

kb. két éve.
A legfontosabbat elfelejtettem leírni. Annak ellenére, hogy nem ép az autó, minden egyes alkalommal vigyorgok benne!