Bemutatkozás, hogyan találtál az oldalra

Itt írhattok nekünk egy pár soros bemutatkozást.
doki
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: doki »

Sziasztok!
Ae90-es corollám van júliusban vettem 80124 km.el van rajta mit még csinálni de egyben van .
Böngésztem és úgy találtam a fórumra :)
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Szervusz!

Örülünk, hogy ránk találtál. Felettébb figyelemre méltó a 80 ezres futásteljesítmény. Ezek szerint az autó állapota is kirívóan szép lehet.
Esetleg nem nyitsz projektet? Szívesen látnánk róla képeket, olvasnánk a beszámolóidat...
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

OuldHat írta:Hey, (i speak french) je me presente je suis Nacim Ould Kaddour j'habite a London, i m a fan of BRC ( British Rally Championship )

a bientot
Klubelnök

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

Kép
Skumi
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Skumi »

Sziasztok!

Most regisztráltam ide. Nagyon megörültem, mikor rátaláltam erre az oldalra! Remélem, sok új ismerõsre találok. Éppen épülõ Toyota Corolla 1.6 G6 (4A-FE) pedig, ha kérdésem van, készséggel tudtok válaszolni. :)

Skumát Péter, Szolnok
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Kedves Péter!

Örülünk, hogy ránk találtál. Olvass sokat és nyiss projektet. Kíváncsian várjuk egy ilyen ritkaság "építését".
Képet, beszámolót!

Várunk a találkozóinkon is sok szeretettel!
Klubelnök

Kép
kasznisvagyok
Újonc
Újonc

:) most regiztem

Hozzászólás Szerző: kasznisvagyok »

Hello sziasztok én egy 20 éves srác vagyok karosszéria lakatos be vásároltam egy 94-es 1.3 16V corollát aminek már önmagában is meg van a varázsa meg a története is. Na d neki is fognék a mondókámnak szóval síri csöndet ha kérhetem :) van egy jó munkatársam akinek volt egy ütött kopott corollája egyszer indult neki egyszer nem amilyen kedve volt néha még az aksi lemerítést is bedobta nekik na hát meg tudta hogy autókkal foglalkozok nem is kertelt fel dobta a kérdést mi lehet a baja hát ezt annyiról hogy nem indul nem tudtam meg mondani tehát meg kellet tekintenem a gépet a sok mocsok olajsár pór és mindenféle pókhálók alatt meg is találtam az autót így neki is láttam az átvizsgálásának üzemanyagot kapott szikra volt levegõ volt ez a három kell ahhoz hogy járjon a szíve de ezek megvoltak hosszú hosszú napokon keresztül próbálgattuk egyszer indult egyszer nem és nem lett meg a hiba oka. Ezek után õ úgy gondolta hogy elviszi egy szervizbe hogy megnézzék õk se tudtak konkrétumot mondani csak annyit cserélni kell a hengerfejet én ezen csak nevettem egyet.Az illetõ pihenõre rakta megint csak az autót amikor kipattant a fejembõl hogy de jó lenne az a kis gép nekem ocsóért megveszem aszt jó az így is lett 120 ezerért meg is vált tõle de én nem hagytam pihenni addig bújtam az autót míg meg nem lett a hiba oka a gyújtás kapcsoló betét amit még azóta sem cseréltem ki de nálam még azóta is megy az autó kb 1 hónapja van nálam azóta gyertya csere lambda szonda takarítás stb volt rajta. Kiderült hogy a gyári futómû van még alatta aminek már lóg mindene minden kopog mindennel így el kezdtem bújni a netten hogy tegyek bele valami jobbat valami ujjat és így találtam meg ezt az oldalt is szóval így jutottam el hozzátok is bármi kérdés felmerül szívesen várom
Hhello sziasztok én egy karosszériás vagyok egy kisebb corollával ha bármi kérdés van írjatok mert ide nem fért el amiket le akartam írni
zegie
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: zegie »

Sziasztok ! Elsõ autómat 2 hónapja vásároltam egy Toyota Corollát .
1995-ös 3 ajtóst 1.3 XLI 16V .
Sajna akadnak rajta sérülések. korához képest szép állapotba van.
Oldalara még autó vásárlásra elött akadtam rá a neten..
atty10
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: atty10 »

Sziasztok.
Én egy hete vettem egy corollát 00 linea Terra millenium, utána elkezdtem kutakodni a neten és mindjárt idetaláltam.Sokat olvastam itt a fórumon és néztem a képeket remélem nekem is sikerül majd eljutnom talákozókra. Az autóról annyi hogy, 154e km van benne kívülrõl karcos remélhetõleg egy polír segít rajta. Belülrõl is egybe van és nagyon tetszik.
00 E11 4E-FE Linea-Terra-Millenium Sedan
alex
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

Sziasztok!

Hozzászólás Szerző: alex »

Van egy 2005-ös E12-es Corollám. Régebben regisztráltam, de most talán sûrûbben lesz idõm itt lenni.
Lassan 275.000 Km-t tettem az autóba, nagyon szeretem, jó kis munkatárs, mindenhová elvisz dolgozni (forgatások), és pihenni is :)

:)

Gábor
Pallai Gábor (Alex)
ToNyO.o
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: ToNyO.o »

Sziasztok!
Elsõ autóként rámruházódott a családi ereklye, egy Toyota Corolla EE90 1.3 XL. Mikor édesapám vette kb 7 éves voltam tehát jóformán ebben az autóban nõttem fel. Bátyámnak volt egy Trabantja, mikor ellopták akkor lett az övé, és most h. lett jogositványom õ vett mást, és így lett az enyém, azóta épp, hogy nem alszom vele :D Az oldalra Google barátom segítségével találtam rá. Utólagos engedélyeteket szeretném kérni az embléma felhasználására, ugyanis a 2 hátsóajtó aljára felragasztottam mindkét oldalra egy-egy logóval ellátott corolla feliratot, és nagyon jól néz ki :)
toytomi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 1989

Hozzászólás Szerző: toytomi »

Üdv a klubban! Látom az avatárod alapján a sedan frontot erõsíted. :wink:
:toytomi: AE92 Gt-i Liftback - Zenki, 4A-GE 16V Smallport - R.I.P.

:toytomi: AE92 Gt-i Liftback - Zenki, 4A-GE 16V Smallport

CE90 XL Liftback - Kouki, 1C
Cautionline
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Cautionline »

Mielõtt megvettem volna a Corollám találtam rá az oldalra, hogy utánna olvassak a dolgoknak.
'00 Corolla 1.6 Benzin Liftback, próbalok majd alakítgatni rajta.
redpet
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: redpet »

Sziasztok!

A nyáron vettem egy '85-ös, piros AE86 Levint. A sztori, hogy hogyan került hozzám az mókás és kicsit hihetetlen is, de nem rövid, szóval, ha esetleg lesz idõm írni egy esetleges projektrõl, akkor majd ezzel kezdem. Hachi nincs jó állapotban, nem is volt olcsó, de szeretném helyrepofoz/tat/ni. Szó szerint, mert egy kicsit ferde. Mondjuk úgy, hogy " belebútt a rontás". De én így is elhoztam. A difije búg és szerintem kicsapja az olajat, a kipufogóból nyitott ablaknál visszaáramlik a gáz és a vas-oxid valószínûleg már kilókat könnyített a kasznin. A futómû is ki van. A kézifék bowdent (még gyári volt) egy parkolás(!) alkalmával sikeresen eltéptem. A fényszóró valahol kontaktos lett egy pár hete s a fûtés sem megy. Na meg most a verda sem, mert sanszos, hogy a fõfékhenger beadta a kulcsot. Olaj, szûrõk meg gyertyák már megvannak, csak még nem volt lehetõségem betenni, mert én úgy veszek autót, hogy még egy emelõ sincs a garázsomban. Legalább tetõ van felette. Zajlik az egyeztetés a haverral, aki a fõfékhengert is kicserélné, ha tudnám melyiket vegyem. (ebayen van AISIN, ami elvileg OEM és 26-ból itthon lenne, ami lényegesen olcsóbb, mint a 76 ezres Japanparts. Vélemény?) A diffihez is vettem 2 liter olajat, amiért egy szép távot legyalogoltam tegnap. Meg szimmeringeket is, amikért szintén nagyot sétáltam :) Örülnék, ha a difi felújítását tavaszig eltolhatnám, mert a hóban tanulást nem hagynám ki. Szóval, ha az olajcsere, a difi, meg a nem tervezett fékjavítás meglesz (mert a vétel óta kb. most álltam helyre anyagilag), akkor tavasszal elvinném egy jó lakatoshoz, aki egyenesbe ráncigálná szegényt és esetleg varrna hozzá pár lemezt. Azt hiszem Tõletek illene segítséget kérnem. Mit gondoltok?
Az oldalt létezésérõl meg azóta tudok, amióta egyedül is felismerek egy Hachit :) kb. két éve.
A legfontosabbat elfelejtettem leírni. Annak ellenére, hogy nem ép az autó, minden egyes alkalommal vigyorgok benne! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára redpet 2013 nov. 25, 09:54 pm-kor.
sziro21
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: sziro21 »

Helló köszönöm. A befogadást....Én is vettem egy csoda kis zöld béka sedant és nagyon kis hálás járgány szeretem úgy ahogy van.....
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

cellabc írta:Sziasztok!
Az a helyzet, hogy vettem egy új Corollát. Nem volt még Toyotám, csak egyszerûen megtetszett.
Január másodikán veszem át. Köszönöm, hogy itt lehetek!
Klubelnök

Kép
Válasz küldése