Közben, hogy jelezzem készülget Laliék ideiglenes utáni fix oldala is. Tegnap hajnal óta most volt két szabad napom és folytatgattam. Tudjátok, ha egyszer nekifeszül az ember, nem alszik

2 órát azért mégis sikerült.
A kinézet is alakul. A fő probléma, a legnagyobb lépés, mindig a főoldal. Utána már minden épül egymásra. Tehát rajta vagyok a főoldalon. Mondhatni már 40%.
Viszont amin nagyon sokat agyalok, az a tartalom. Idő közben nekem is felmerült sokminden. Ezt ki kéne egészíteni azzal, emellé ezt, kevés a menüpont, bővíteni nehéz stb... Így ezen agyalok már jó ideje. Az elején kell mindenre gondolni, mert pl nem csak gombok lesznek a menüpontok, hanem lesz egy kis kép mellékelve. Persze nem úgy, mint most

Orbitális felni. Laposabb diszkrétebb, jobban kötődik a klubhoz...
Hogy miért is fontos a tartalom? Mert szeretném, felpesdíteni a honlapot is! Még élvezetesebb, még több információt tartalmazó legyen. Lehessen rajta akár órákat böngészni. Változatos, mindenki igényeit kielégítse. Aki a veteránokat szeretné gyári állapotban, vagy akik a legújabb E13asokat rommá tuningolva. Na meg blogossítani akarom szerkezetileg, hogy lehessen hozzászolni egy adott részhez a honlapon is. Magyarul ne csak a fórum pörögjön, hanem az oldal is. Nem mondom el szándékosan a menüpontokat, az ötleteket. Maradjon meglepi
Biztos nem ezen a héten fogok elkészülni vele, de nem is fél év múlva. Rajta vagyok ezerrel. Csak már nem akarok nagyon bóvli munkát kiadni a kezem közül.