---
Bepi81, nem jó ez így...
Úgy tapasztalom, hogy sokan már reagálni sem mernek az általad írt azon hozzászólásokra, amit legtöbbször butaságnak, vagy hibás információkkal telinek tartanak (köztük én is).
Nem reflektálnak, mert - ha már sokszor felvetetted - "óvodás" módon nem bírod ki, hogy másé legyen az utolsó szó. Mindig, mindenre "reagálsz" és ha bizonyítottan is butaságot írtál, akkor is vagy megmagyarázod az ellenkezõjét, vagy eltérsz másik téma irányába, ahol bizonygatod igazad. Ezután a higgadtabb, kevésbé lelkisebb ember mosolyog egyet és hagyja a „francba” a dolgot, a kevésbé szerencsésebb még válaszol, de arra is azonos tartalmú levelet kap, majd belefárad a dologba. - Félreértés ne essék, nem a szóhasználattal, a mondatösszetétellel van gond, mert az igen példás, inkább a mondanivalójával –
És ez egy ideig számomra szomorú, majd bosszantó és úgy gondolom a fórumnak sem jó.
Nagy valószínûséggel, aki feltesz a fórumunkon egy kérdést, az a klubtagok tapasztalataira kíváncsi. Minél több a tapasztalat, annál jobb átlagot lehet vonni, majd összevetheti máshonnan kapottakkal, esetleges "tesztekkel" és kialakíthatja saját elképzelését, vásárlási szándékát... Az internet világa már igen egyszerûvé vált. Aki kíváncsi egy adott gumitesztre (hogy a témánál maradjunk), kb 10-15 másodperc alatt az e témával foglalkozó oldalakon találja magát és már olvashatja is a számára fontos információkat. Részben egyetértek Bubidisc-el és úgy gondolom ezek "átemelésével" felesleges bõvíteni a topic-ot. Elég, ha egyszer leírod: "Én az ADAC tesztekben hiszek, itt és itt elérhetitek."
Továbbra is hajtogathatod, hogy ezek szakértõk, ezek tények... De van aki az eredményeket nem tartja feltétlenül hitelesnek, ezt el kell fogadnod. Nem hiszem, hogy a tej az tej, csak azért, mert rá van írva, nem hiszem, hogy minden repülõ kondenzcsíkot húz, mert azt állítják a tudósok, nem hiszem, hogy a gén kezelt MONSANTO gyümölcsök pozitív hatással vannak rám, mert rá van írva a csomagolásra, nem hiszem, hogy az elsõ ismert civilizáció a Sumer birodalom, mert ezt tanuljuk történelem órán, nem hiszem, hogy Európai piacon nem volt E9 összkerekes modell, még ha ezt is írja a wikipedia... Én már csak ilyen vagyok. És hidd el sokféle ember van más-más gondolkodással.
Hogy miért baj, ha a fentieket hajtogatod és mindig tied az utolsó szó? Mert a más véleménnyel rendelkezõ igen értékes klubtagok belefáradtak abba, hogy leírják az ellenkezõ véleményüket, tapasztalatukat, az új tagok pedig, akik a kérdést tették fel, csak annyit látnak, hogy Te válaszoltál, akinek egymillió hozzászólása van, tehát biztos lehet rá adni. Amennyiben ez nem áll fent és tévesen vagy informálva, ezzel az új tagot is megtéveszted. Mint mondtam a szakmai kontra chates rang illetve hozzászólás számláló rendszer már rég be van tervezve, de nem sikerült még megvalósítani. Ez megoldaná a fenti kérdést, de amíg nem mûködik, kérlek figyelj oda a jövõben a következõkre. Amennyiben nem megy, nem kötelezõ a továbbiakban ezen a fórumon postolni.
Félreértés ne essék a hülyéskedés és a hibázás is belefér néha, de nem ebben a stílusban és nem ebben a mennyiségben.
Amennyiben saját tapasztalatod van egy gumival vagy egyéb dologgal kapcsolatban, azt persze szívesen vesszük a továbbiakban is!
Sajnos azt vettem észre, hogy mindenhez van hozzáfûzni valód, mintha inkább a hozzászólások mennyisége számítana a tartalommal ellentétesen. Ha annyi lenne, hogy "jó, tetszik gratula" nem lenne gond, de legtöbbször a hozzászólásaid kifejtõs okoskodásnak tûnnek nekem. Mindenhez értesz, mindenhez van hozzáfûzni valód, pedig a kevesebb néha több. Az utóbbi idõben már nem szívesen olvasom a hozzászólásaid, talán a magasztos hangvételük miatt is és talán az sem véletlen, hogy sok emberrel nem találod meg a közös hangot fórumunkon. Nem ez az elsõ eset, hogy konfliktust kezdeményeztél. Úgy gondolom a fenti sorok második figyelmeztetésnek megfelelnek.
Kérlek próbálj meg jobban "azonosulni" a többi felhasználóval, megismerni a valódi klubéletet, netán eljönni több találkozóra, hogy több klubtaggal is megismerkedhess személyesen. Nem kell mindig a visszavágáson gondolkozni, elég ha néha beismered, hogy valami nem megy.
A fentiek az én személyes véleményemet tükrözik, de egy részét, mint adminisztrátor írtam, mert erõsen érinti a fórumot és a felhasználókat. Mint klubelnök nem szabadott volna ennyire kifejtenem, de zavar az utóbbi aktivitásod.
Amennyiben válaszolni is szeretnél a hozzászólásainkra (bár kérdést nem tettünk fel), természetesen megteheted, csak kérlek a fentiek tudatában.
Mint már sokszor említetted, lehet felõled bárki az illetõ, akkor is megmondod a frankót, de a kiollózásokra, idézésekre, uszításokra már nem vagyok kíváncsi, köszönöm.
---
Hogy a témánál maradjunk és kifejtsem a tapasztalatokon alapuló gumivásárás mivoltát is:
Legutóbbi saját gumivásárlásom:
viewtopic.php?t=792&postdays=0&postorder=asc&start=1830
Akik pedig kíváncsiak rá, annak egy a sok oldal közül, ahol
több ezer tulajdonos, hosszú távú tapasztalatait írja le az adott gumikkal kapcsolatban:
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/