Ez nekem nagyon bejön, zene, meg a videó is, kéne ilyet csinálnom
Piros felirattal nem is néz ki rosszul, ha fényezném szerintem piros csíkhoz énis piros twin cam logot szereznék, de lehet arany csík lenne, mint az FX-GT ken japánba... https://www.youtube.com/watch?v=fMtw4sAuBns
A video from YouTube usually appears here. Please contact an administrator.
A video from YouTube usually appears here. Please contact an administrator.
Makettet már többször beraktuk a Hobbi --> Modell, Makett témakörbe.
Ebay. Jók a képek, köszi
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Több ilyen Hatcback 3 vagy 5 ajtós SR-ben látok már "GT" kormányt. Csak gumírozott, mint a Hachikban.
Általában a képen is látható plüss kárpitos szériákban. Lehet gyárilag így szerelték?
Ebbe a küllõk színe még a beltér barnaságához is megy. Bár ez erõsen utólagos szagú.
Pont tegnap beszélgettünk errõl az egyik barátommal. Sajnos bemondásra mennek a súlyok meg a lóerõk, így kb. amellett, hogy azért ügyesenek kell lenni egy jó kör megtételéhez egy kis hazugsággal tudsz magadnak "segíteni". Mondjuk aki rendszeresen jár ilyen eseményre, az nyílván nem teszi meg a többivel, hogy kisebb súly/lóerõ arányt mond be és ezzel szerez magának elõnyt de újak mindig azt mondanak amit akarnak.
Nem lehet a teljesítményt mérni és a súlyt sem a helyszínen. Ezzel szerintem így ahogy van el is megy az értelme a dolognak. Küzdhetsz te évekig, hogy 2p:12mp alatt menj végig a ringgen de valaki bemondásra a te kategóriádba soroltatja magát, megy egy 2p:10mp-t, egy jobb, erõsebb kategóriûba tartozó autóval.
Attól még szerintem lehessen menni meg méregetni csak egymással nincs értelme versenyezni mert aki nagyon akar nyerni az nem biztos, hogy nem használja ki ezt a (nem is kicsi) kiskaput.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
bubidisc írta:Pont tegnap beszélgettünk errõl az egyik barátommal. Sajnos bemondásra mennek a súlyok meg a lóerõk, így kb. amellett, hogy azért ügyesenek kell lenni egy jó kör megtételéhez egy kis hazugsággal tudsz magadnak "segíteni". Mondjuk aki rendszeresen jár ilyen eseményre, az nyílván nem teszi meg a többivel, hogy kisebb súly/lóerõ arányt mond be és ezzel szerez magának elõnyt de újak mindig azt mondanak amit akarnak.
Nem lehet a teljesítményt mérni és a súlyt sem a helyszínen. Ezzel szerintem így ahogy van el is megy az értelme a dolognak. Küzdhetsz te évekig, hogy 2p:12mp alatt menj végig a ringgen de valaki bemondásra a te kategóriádba soroltatja magát, megy egy 2p:10mp-t, egy jobb, erõsebb kategóriûba tartozó autóval.
Attól még szerintem lehessen menni meg méregetni csak egymással nincs értelme versenyezni mert aki nagyon akar nyerni az nem biztos, hogy nem használja ki ezt a (nem is kicsi) kiskaput.
Hát ez máshol így van ezekben a futottak még kategóriákban Kellett nekem is sokat menni az csóringer gyári blokkommal olyan vasak ellen menni amibe komoly pénzek voltak belelapátolva (a szabályok ellenében) Persze ha gyanús valaki elvileg óvhatsz az aktuáls szabályok szerint ilyen 60-90ezer forintért