Tele is volt a pofakönyv a képekkel! Tényleg egy mázlis MZ-s!Pacsker írta:Ja hogy te élõben is. Akkor befogom a szám. Én csak videókból hallottam eddig. Szerencsés vagy!
Lexus, és prémium Toyoták
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Teljesen jogos!!
Tisztelj meg minket is velük. Plusz egy beszámoló
Tisztelj meg minket is velük. Plusz egy beszámoló
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2007
- Autód típusa (és generációja): Verso
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: MPV
Nekem az tûnt fel ebben a vidóban (is), hogy karotta mennyit foglalkozik a formaterv érdekességeivel. És mennyire az ízlésem szerinti szemszögbõl nézi a formákat. Így volt ez a GT-86 tesztben is. Nem csak odadobja a puszta számokat, hanem elmagyarázza a laikusoknak, hogy miért néz ki az autó úgy, ahogy, mi a célja az egyes íveknek, éleknek...
A másik fórumon írtam is egy kérdést a Mészáros Misinek (Lexus Buda), hogy ilyen tezstek elõtt van valamiféle oktatás, ahol ezeket az érdekességeket kiemelik, vagy karotta pusztán ilyen kifinomult esztétikai érzékkel rendelkezik, hogy a részleteket is megfigyeli (és meg is osztja a tesztjeiben). Aválasz az volt, hogy persze, volt némi oktatás/tájékoztató az elején, de karotta hagyományosan felkészülve a témában érkezik az eseményekre. Ettõl hihetõ az, amit mond és attól is, hogy maga is az átlagnál jóval autóõrültebb, tud vezetni, és nem titkoltan szereti a Toyota/Lexus márkát.
Abszolút átéreztem, amit írt a tarkón meredezõ hajszálakról.
A másik fórumon írtam is egy kérdést a Mészáros Misinek (Lexus Buda), hogy ilyen tezstek elõtt van valamiféle oktatás, ahol ezeket az érdekességeket kiemelik, vagy karotta pusztán ilyen kifinomult esztétikai érzékkel rendelkezik, hogy a részleteket is megfigyeli (és meg is osztja a tesztjeiben). Aválasz az volt, hogy persze, volt némi oktatás/tájékoztató az elején, de karotta hagyományosan felkészülve a témában érkezik az eseményekre. Ettõl hihetõ az, amit mond és attól is, hogy maga is az átlagnál jóval autóõrültebb, tud vezetni, és nem titkoltan szereti a Toyota/Lexus márkát.
Abszolút átéreztem, amit írt a tarkón meredezõ hajszálakról.
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Szerzunk par bepipazott niggert, feszitovassal, hegesztopisztollyal, ezen nem mulik.PiciPeti írta:Képet tettem fel ide is egyet, de akkor teszek még....
Beszámolót meg vizsgaidõsuck után. Csak baszogassatok érte, mert elfelejtem...![]()
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- RWD
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1981
- Autód típusa (és generációja): Starlet
- Autód felszereltségi jelölése: STD
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (3 ajtós)
"Megnyugodtál, b@zdmeg?montoya írta:Szerzunk par bepipazott niggert, feszitovassal, hegesztopisztollyal, ezen nem mulik.PiciPeti írta:Képet tettem fel ide is egyet, de akkor teszek még....
Beszámolót meg vizsgaidõsuck után. Csak baszogassatok érte, mert elfelejtem...![]()
![]()
A fenébe is nigger"...mittomén hogy van már, de beszarok menten......XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
1981 - Toyota Starlet KP62
1983 - Toyota Corolla AE86
1983 - Toyota Corolla AE86
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Kapcsolat:
Köszi Lyani!
Csak én vagyok úgy vele, hogy egyáltalán nem dobom hanyatt magam a külsejétõl? A kiszivárogtatott képekhez képest szerintem kicsit esetlenebbre sikerült. Külsõ ügyileg az E15 Sedan szerintem sokkal arányosabb és mutatósabb. Azonban ennek a belseje izgalmasabb, mint az elõdjéé.
Egy szép kerékkel, jó színnel, élõben persze lehet majd megtetszik
Csak én vagyok úgy vele, hogy egyáltalán nem dobom hanyatt magam a külsejétõl? A kiszivárogtatott képekhez képest szerintem kicsit esetlenebbre sikerült. Külsõ ügyileg az E15 Sedan szerintem sokkal arányosabb és mutatósabb. Azonban ennek a belseje izgalmasabb, mint az elõdjéé.
Egy szép kerékkel, jó színnel, élõben persze lehet majd megtetszik
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

- bepi81
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2007
- Autód típusa (és generációja): Verso
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: MPV
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
- toytomi
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1989
Én azt nem értem miért kell más gyártót is bevonni az autó megalkotásához. Lehet hogy olcsóbb mint a cikk is írja, de az akkor se lesz ízig vérig japó. Ha ez elõtt is tudtak, jót és egyedit készíteni, akkor ez most miért nem megy? Legalábbis én így gondolom, aztán javítsatok ki ha ez hülyeség.
CE90 XL Liftback - Kouki, 1C
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Az ízig vérig, meg a tradícó nem biztos, hogy tömegek lelkét símogatja a potenciális vásárlók körében. Néha azt sem tudják, hogy mit vesznek. Sõt, a tehetséges értékesítõ a pirost is el tudja adni törtfehérnek.
Ez lehet, hogy kicsit bánt néhány embert és az õstulajdonosok is forognak a sírjaikban attól, hogy mi történik de az emeberek manapság nem foglalkoznak ilyen dolgokkal. Könnyebb, olcsóbb egy ideológiát legyártani egy autóhoz (majdnem azt írtam, hogy úthoz de az is illene ide) mint egy autót az ideológiához.
Ez lehet, hogy kicsit bánt néhány embert és az õstulajdonosok is forognak a sírjaikban attól, hogy mi történik de az emeberek manapság nem foglalkoznak ilyen dolgokkal. Könnyebb, olcsóbb egy ideológiát legyártani egy autóhoz (majdnem azt írtam, hogy úthoz de az is illene ide) mint egy autót az ideológiához.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
- PiciPeti
- Fanatikus fórumozó

Miért szerintetek az eddigi autókban nem voltak közös alkatrészek? Ugyanmár... Ugyanazon nagy beszállítóktól rendelnek, és a beszállítók nagyban hozzájárulnak a tervezéshez is.
Most az, hogy a bódét, meg a belsõt is közösen fejlesztik, szerintem az a legkevesebb...
Most az, hogy a bódét, meg a belsõt is közösen fejlesztik, szerintem az a legkevesebb...
'00 E11 4E-FE Harmony-Millenium
'07 E12 D-4D, Linea Luna
'07 E12 D-4D, Linea Luna