birka007 írta:Sorry, de nekem melóznom köll... Nem teccik, de ez van. Node majd Királyrét!
Jaja ottan majd talizunk
De tényleg jöjjetek már el páran. Nemár az a pár km, hogy azé nem jöttök.
Akárhova elmegy az ember bulizni ennek a töbszörösébe kerül. Na én mondjuk ezé nem is járok :D:D Na meg úgyse hív senki.
birka007 írta:Sorry, de nekem melóznom köll... Nem teccik, de ez van. Node majd Királyrét!
Jaja ottan majd talizunk
De tényleg jöjjetek már el páran. Nemár az a pár km, hogy azé nem jöttök.
Akárhova elmegy az ember bulizni ennek a töbszörösébe kerül. Na én mondjuk ezé nem is járok :D:D Na meg úgyse hív senki.
Ok Birka!
Szerintem Lajos hagyjad!
Aki akar ott lesz,aki meg nem (mert mondjuk nem szimpi a társaságunk) az otthon marad!
Ennyi!
De a pestieknek is lehet más programjuk jó idő esetén.
Nem szeretnék mindenki nevében nyilatkozni, de sok-sok tényező közrejátszat, hogy nem jelenik meg az ember a mintalikon, hisz én is ott vagyok néha (mikor tudok). Nekem is van igen munkám, családom, stb. ami igen sokat nyom a lantba. Hisz pont ezért vannak a "mini talik", hogy aki TUD elmegy! Nem egy kötelező program!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem
Persz ez így van. Lehet más program. De ha teszem fel hetekre előre lehet tudni egy programot, akkor már inkább elmegyek rá. Vagy lemondok egy másikat. Amúgy nekem csak ez a progi van pl. úgyhogy jó elmenni, legalább jó ott a levegő. Lehet süni, nyulat őzet látni Tök király. Meg jót dumálni. Mindíg van társaság. Azért mondjuk, hogy sokan jöjjenek. Nem az autó a lényeg, hanem a dumcsizás