Köszi jó ötlet, eddig ezzel nem találkoztam.Skyll írta:hami írta:Kedves mindenki, valakinél nincs egész véletlen elfekvõben e11 facelift-hez ködlápa takaró mûanyag, a ködlápa helyére.
Igényt tartanék rá de legalább a balos kéne.
Jahh és van toyota denso relém tudok szerezni 5 lábu 4 lábu is. Ha van rá igény nagyobb tételben is akár.
Szia!
Nekem is kellett, kérdezgettem a bontót is, meg itt is, de drágán adták. Aztán találtam ezt:
http://www.grando.hu/toyota-corolla-7-9 ... 1537539495
és jó lett
De azért egy alvázszám egyeztetést tegyél meg!
Tudnak jobbost is szerintem...
Üdv!
E11 alkatrészek (1997-2002)
E11 sedan (4ZZFE)
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Temi írta:Sziasztok!
Új fórumozóként és új Corolla tulajdonosként elsõ ízben kérdeznék kettõt Tõletek:
1. Én barom, benéztem egy kanyart, és a bal elsõ index-szel sikerült egy szalagkorlátot lecsókolnom!
Ha valaki tudna esetleg 2000-es Liftback-emhez bal elsõ sárvédõ elemet, és index búrát bontottan, kérem, szóljon! sötétkék színû az autó, így ha ilyen színben lenne valakinek fölösleges, az meg aztán maga lenne a csoda!![]()
2. Tud valaki Budapesten, jó, megbízható, megfizethetõ autószerelõt (karosszériás, autóvillamosságis is érdekelne)
Elõre is nagyon köszönöm a segítséget!
Üdv,Temi
Szia!
Az enyém még a különlámpás, nem a "ráncfelvarrott", szóval a 97-2000 közötti szériából. Ugyanolyan mint a Tiéd, de ami még durvább, hogy szinte ugyanott törtem meg! Én az elsõ lámpával szerencsésebb voltam, mert annak semmi baja nem lett.
A 10 e Ft jól hangzik, már csak a színre fújás dob a számlán! Kíváncsi leszek...
Keresés indul...
Temi
Az enyém még a különlámpás, nem a "ráncfelvarrott", szóval a 97-2000 közötti szériából. Ugyanolyan mint a Tiéd, de ami még durvább, hogy szinte ugyanott törtem meg! Én az elsõ lámpával szerencsésebb voltam, mert annak semmi baja nem lett.
A 10 e Ft jól hangzik, már csak a színre fújás dob a számlán! Kíváncsi leszek...
Keresés indul...
Temi
Temi
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
http://aprod.hu/hirdetes/toyota-corolla ... e4f7c;r:;s:
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
No az én jobb hátsó ívem is megvan, remélem hamar tudok egyezkedni a lakatossal, bal még mindig kerestetik. Mondjuk ahhoz képest elég drága dolog, hogy milyen könnyû kis fémlemez az egész, de persze tudom, a préselõ gép meg a forma kialakítása iszonyú költséges...Jorn írta:Megkaptam a fenti fotón látható jobb hátsó javítóívet.
Az autóhoz odatéve úgy tûnik, passzol
Te felszereltetted már, tényleg stimmel?
- Jorn
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1998
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: Terra
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Majd a mûszaki vizsga elõtt pár hónappal, szóval jövõre... 
Addigra valószínûleg kell majd bal oldali is, illetve a másik autóra is egy jobbos.
Nem akarom elkapkodni, mert a korábbi off-autómon csináltattam hasonlót, és kb. 1 évre rá megjelentek a rozsdapöttyök ugyanott...
Most van elég idõm keresni egy igazán korrekt szakembert...
Addigra valószínûleg kell majd bal oldali is, illetve a másik autóra is egy jobbos.
Nem akarom elkapkodni, mert a korábbi off-autómon csináltattam hasonlót, és kb. 1 évre rá megjelentek a rozsdapöttyök ugyanott...
Most van elég idõm keresni egy igazán korrekt szakembert...
10/2006 angol ZZT251 SOL TEC EUR SED LHD 1ZZFE HTWC MTM 5F
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)