Muszaj leirnom...

Szükség esetén nyissatok bátran új témát, de csak akkor, ha máshova tényleg nem illik.
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: sprintike »

DBandesz írta:Gyorshajtásért még soha nem kaptak el, igaz, nem is nagyon van mivel...

Szentesen most virágzanak a 30-as táblák szerteszéjjel az egész városban, úgyhogy inkább robogóval közlekedek.

Eddig csak biztonsági öv mioatt kaptam csekket, de az is csak 4000 Ft volt.
Szerencsés vagy.Így legyen továbbra is!!!
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Az én történeteim...

Kb 2004-ben. Balatonfüred.
Az leső magyarországi lézeres trafi kapott el :lol: 50-es táblánál kb 60-70 el. Már nem is emlékszem. Valami 10 rudi meg 2 ponty.

Cégautóval lejárt műszaki, zöldkártya, meg telefonálás a dugóban. Motoros rendőr lekapcsolt. 1 vagy 2 pont + 10 rudis bünti, amit a cég állt.

Mást szerencsére mindíg kimagyaráztam, ill hülyének nézett a rendőr.
Pl amikor beszlólt a rendőr, Mi ez valami turbómotor? ÁÁÁ mondom csak most állították be :D Tibcsi jól nyomja.

A 30 as táblákkal kapcsolatban nekem egy nagyon szép embereket felszabadító emlékem van.

Még annó amikor tanultam vezetni, Kőbányáról az Üllői út felől indultunk a Maglódi út fele. És ugye ott ahol volt a bal oldalon a szemétdom, a jobbon meg a lakótelep. Ott biza 30-as tablinyonok voltak. És hát tanulónak be kell tartani. Persze, de húztam magam mögött egy kb fél kilométeres kocsisort. Nem szerettem volna a vezetők arcát látni. Na gondolom valami főmufti is megszívhatta miattam, mert másnapra eltűntek és azóta elő sem kerültek a 30as táblák. Szóval jót tettem....

De amúgy ez már tényleg a pénzről szól. Ellenben a betörőket, meg mittomén akármi bűnözőket pláne a nyugatinál lévő híres késes bandát nem merik elkapni. Olyankor emberkedjen a rendőr. Mindeggyik egy nagy nyuszi... Ha meg az a bajuk, hogy egyedül nem mernek menjenek oda huszan ozt verjék agyon a bűnözőt. Ki mondta hogy egyedül menjenek.
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

A pont a tiéd :lol: Egyetértek!!!!!!!!!
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Totya »

nekem sok bajom van a környékbeli yardokkal mindig csesztetnek :lol: :lol: majd ráunnak :lol: :lol:
Kép
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

Layosh írta:Az én történeteim...

Kb 2004-ben. Balatonfüred.
Az leső magyarországi lézeres trafi kapott el :lol: 50-es táblánál kb 60-70 el. Már nem is emlékszem. Valami 10 rudi meg 2 ponty.

Cégautóval lejárt műszaki, zöldkártya, meg telefonálás a dugóban. Motoros rendőr lekapcsolt. 1 vagy 2 pont + 10 rudis bünti, amit a cég állt.

Mást szerencsére mindíg kimagyaráztam, ill hülyének nézett a rendőr.
Pl amikor beszlólt a rendőr, Mi ez valami turbómotor? ÁÁÁ mondom csak most állították be :D Tibcsi jól nyomja.

A 30 as táblákkal kapcsolatban nekem egy nagyon szép embereket felszabadító emlékem van.

Még annó amikor tanultam vezetni, Kőbányáról az Üllői út felől indultunk a Maglódi út fele. És ugye ott ahol volt a bal oldalon a szemétdom, a jobbon meg a lakótelep. Ott biza 30-as tablinyonok voltak. És hát tanulónak be kell tartani. Persze, de húztam magam mögött egy kb fél kilométeres kocsisort. Nem szerettem volna a vezetők arcát látni. Na gondolom valami főmufti is megszívhatta miattam, mert másnapra eltűntek és azóta elő sem kerültek a 30as táblák. Szóval jót tettem....

De amúgy ez már tényleg a pénzről szól. Ellenben a betörőket, meg mittomén akármi bűnözőket pláne a nyugatinál lévő híres késes bandát nem merik elkapni. Olyankor emberkedjen a rendőr. Mindeggyik egy nagy nyuszi... Ha meg az a bajuk, hogy egyedül nem mernek menjenek oda huszan ozt verjék agyon a bűnözőt. Ki mondta hogy egyedül menjenek.
Nos szerintem se lehet ezeket a sebességeket betartani! Rosszabb napokon tolatok 30-50-el! :twisted:
Arról nem is beszélve,hogy mint a 10-es úton is kifelé az ürömi elágazás után 70 es tábla,s max 100 méter után 50!

Vagyis elágazás után nyomhatod 70ig,s pont a kút bejáratánál haladhatsz ennyivel,míg a bejárat véget nem ér,mert ott az 50-es tábla!

Leülnék egy asztal mellé az illetékesekkel,meg egy winchesterrel!
Azt hiszem a sűrű anyázás menne ezerrel,a b.... meg a tábláitokat meg kötőszó lenne! :twisted:

Lehet azt kéne,hogy az ilyen barom táblákat MÉH-esíteni! :D
Balázs

C-POWER!!!!!
DBandesz
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: DBandesz »

Mint mikor a gangeszi vezetni tanul, de nem áll meg a stoptáblánál. Mondja a vizsgabiztos: Tudja, milyen tábla volt ez? Mire a delikvens: ÁLAMINEUM FŐNÖK! Visszamenjünk érte? :D
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Hát a másik dolog amin én kiakadtam, hogy a Pólus centernél a forgalmi rend változás... Azt a barmot amelyik kitalálta. NA AZT MUTOGATNI KÉNE. Mostmár se kanyarodósáv semmi. Én elhiszem, hogy a Pólusba kanyarodóknak akart jót. De ezzel csinált akkora dugót az Asia felől, hogy leírni nem lehet.

És megkérdezném, hogy hová is van kirakva a forgalmi rend változás tábla?
Mert egyszer balra, egyszer meg jobbra ugrassz egy sávot. és ha ez valakinek nem tűnik fel, hát rendesen telibe kap.
autos
Visszajáró
Visszajáró

Muszáj leírnom..

Hozzászólás Szerző: autos »

Srácok nem mindennapi sztoriban vagyok benne.
Történt 04.02-án a házunk előtt parkoltam és pont tettem vettem a ház előtt, mire egy csattanásra lettem figyelmes a kocsimnál. Ó mondom leparkoltak. Hát igen. Nem tévedtem mikor megláttam. Szóval az ipse kanadai rendszámu Dodge Caravánjával sikeresen elszámolta a padka mellé való parkolását a kocsim elé. Szerencsére magyar gazdája volt és szót tudtunk érteni. Na ugye mivel külf rendszám szabály szerint rendőrt hívtam. Kijöttek szondáztak, lepapíroztak, mértek, fényképeztek stb. Kitöltöttük a balesetbejelentőt, de a kanadai kocsinak csak nem volt ott a kötelező biztosítása ami persze kanadai. Na de mondja a rendőr, hogy majd holnap vigye be a rendőrségre az adatokat és majd hívnak engem hogy ezt a rovatot is kitudjuk tölteni. Mondom ok. Közben megegyeztünk szóban hogy ki fizeti a javítást kp-ben nekem. Utána persze összetéphetjük a bal.bejelentőt. Harmadnap megyek a rendőrségre mert "elfelejtettek" felhívni és bediktálni a kanadai bizt. adatait. Tesznek vesznek ide-oda küldözgetnek, mire kiderül mégsem tudom beírni mert már a szabálysértési osztályra került a papír stb. Közben a Toyota szervízben megérdeklődtem 122ezerért helyre rakták volna számlástól mindenestül.
Kép
Felhívom az ürgét ennyi lesz a javítás. ÁÁ mondja ennyit semmiképpen se fizetek ki. Keressek olcsóbbat. Kerestem, találtam 35ezres ajánlatot az volt a legolcsóbb. Oké mondja ez barátságos összeg. Persze nem fizet előre. Oké jöjjön el velem a szervízbe és hagyja ott a lóvét én meg a kocsit. Hát ide oda kell mennem nem leszek a közelben stb. Jól van akkor ha kész lesz mehetünk a kocsiért és kicsengeti a javítást. Persze akkor sem ért rá, viszont kénytelen voltam kiváltani a kocsit mert másnap vizsgám volt. A szervítől kértem 1 hivatalos papírt hogy ez alapján kifizesse a jav.költéget 35ezret. Persze a rendőrök közben feljelentették és fizetett 15ezer büntetést. Azóta is futok a pénzem után csak igérget, hívogatom, kikapcsolja a telóját hiteget stb. Na mondom ebből nem lesz semmi. Hát nem is fizetett a mai napig. Na irány ismét a rendőrség hogy végre megkapjam a károkozó bizt. adatait, hogy mehessek a biztosítomhoz. Hát megint nem kaptam meg különböző indokokra hivatkozva, de mondták hogy majd levélben megküldik. A mai napon megkaptam. Már 06.09-e van a balhé 04.02-án történt. Ma Megyek nagy erőkkel a biztosítómhoz a kárbejelentéssel. Na hát a kanadai adtokat meglátva ide-oda dobálóztak különböző szervezetekhez 3 különböző helyre irányítottak MABISZ, AVUS, stb. kb. 1 órányi telefonálgatás után amit persze direkt előttük folytattam hogy hallják a biztosítómnál is ki mit mond nekem kihangosítva. Csak a végeredményt mondom. Sajnos nem tudunk segíteni!! A kanadai biztosítóval vegyem fel a kapcsolatot és oda jelentsem le a káreseményt a kárigényt!! A biztosítóm nem tud fizetni, mert a kanadai biztosítás európában nem érvényes. Úgy kell tekinteni mintha nem is lenne neki biztosítása. Mivel cascom sincs ezért onnan sem tudnak kártéríteni. Az összegre való tekintettel feljelentést sem érdemes tenni a rendőrségen mert értékhatár alatt van. Most nem maradt más hátra mint lenyelem a 35ezret vagy irány a kanadai biztosító. Hát most neten megtaláltam az ominózus kanadai biztosítót úgyhogy bepróbálkozok náluk.
Hát nem szép???
2008-ban ilyet kell megélnünk??
Senki sem tud kártéríteni???
Gyerekek KANADAI RENDSZÁMÚ AUTÓK támadásait minden erőtökkel hárítsátok el, mert különben cseszhetitek.
Folyt köv...
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Re: Muszáj leírnom..

Hozzászólás Szerző: B26 »

autos írta:Srácok nem mindennapi sztoriban vagyok benne.
Történt 04.02-án a házunk előtt parkoltam és pont tettem vettem a ház előtt, mire egy csattanásra lettem figyelmes a kocsimnál. Ó mondom leparkoltak. Hát igen. Nem tévedtem mikor megláttam. Szóval az ipse kanadai rendszámu Dodge Caravánjával sikeresen elszámolta a padka mellé való parkolását a kocsim elé. Szerencsére magyar gazdája volt és szót tudtunk érteni. Na ugye mivel külf rendszám szabály szerint rendőrt hívtam. Kijöttek szondáztak, lepapíroztak, mértek, fényképeztek stb. Kitöltöttük a balesetbejelentőt, de a kanadai kocsinak csak nem volt ott a kötelező biztosítása ami persze kanadai. Na de mondja a rendőr, hogy majd holnap vigye be a rendőrségre az adatokat és majd hívnak engem hogy ezt a rovatot is kitudjuk tölteni. Mondom ok. Közben megegyeztünk szóban hogy ki fizeti a javítást kp-ben nekem. Utána persze összetéphetjük a bal.bejelentőt. Harmadnap megyek a rendőrségre mert "elfelejtettek" felhívni és bediktálni a kanadai bizt. adatait. Tesznek vesznek ide-oda küldözgetnek, mire kiderül mégsem tudom beírni mert már a szabálysértési osztályra került a papír stb. Közben a Toyota szervízben megérdeklődtem 122ezerért helyre rakták volna számlástól mindenestül.
Kép
Felhívom az ürgét ennyi lesz a javítás. ÁÁ mondja ennyit semmiképpen se fizetek ki. Keressek olcsóbbat. Kerestem, találtam 35ezres ajánlatot az volt a legolcsóbb. Oké mondja ez barátságos összeg. Persze nem fizet előre. Oké jöjjön el velem a szervízbe és hagyja ott a lóvét én meg a kocsit. Hát ide oda kell mennem nem leszek a közelben stb. Jól van akkor ha kész lesz mehetünk a kocsiért és kicsengeti a javítást. Persze akkor sem ért rá, viszont kénytelen voltam kiváltani a kocsit mert másnap vizsgám volt. A szervítől kértem 1 hivatalos papírt hogy ez alapján kifizesse a jav.költéget 35ezret. Persze a rendőrök közben feljelentették és fizetett 15ezer büntetést. Azóta is futok a pénzem után csak igérget, hívogatom, kikapcsolja a telóját hiteget stb. Na mondom ebből nem lesz semmi. Hát nem is fizetett a mai napig. Na irány ismét a rendőrség hogy végre megkapjam a károkozó bizt. adatait, hogy mehessek a biztosítomhoz. Hát megint nem kaptam meg különböző indokokra hivatkozva, de mondták hogy majd levélben megküldik. A mai napon megkaptam. Már 06.09-e van a balhé 04.02-án történt. Ma Megyek nagy erőkkel a biztosítómhoz a kárbejelentéssel. Na hát a kanadai adtokat meglátva ide-oda dobálóztak különböző szervezetekhez 3 különböző helyre irányítottak MABISZ, AVUS, stb. kb. 1 órányi telefonálgatás után amit persze direkt előttük folytattam hogy hallják a biztosítómnál is ki mit mond nekem kihangosítva. Csak a végeredményt mondom. Sajnos nem tudunk segíteni!! A kanadai biztosítóval vegyem fel a kapcsolatot és oda jelentsem le a káreseményt a kárigényt!! A biztosítóm nem tud fizetni, mert a kanadai biztosítás európában nem érvényes. Úgy kell tekinteni mintha nem is lenne neki biztosítása. Mivel cascom sincs ezért onnan sem tudnak kártéríteni. Az összegre való tekintettel feljelentést sem érdemes tenni a rendőrségen mert értékhatár alatt van. Most nem maradt más hátra mint lenyelem a 35ezret vagy irány a kanadai biztosító. Hát most neten megtaláltam az ominózus kanadai biztosítót úgyhogy bepróbálkozok náluk.
Hát nem szép???
2008-ban ilyet kell megélnünk??
Senki sem tud kártéríteni???
Gyerekek KANADAI RENDSZÁMÚ AUTÓK támadásait minden erőtökkel hárítsátok el, mert különben cseszhetitek.
Folyt köv...
Ismerős a helyzet,pedig csak magyar rendszám,s magyar autóval!
Rohadjon meg őszíntén az összes töketlen sofőr,s a még töketlenebb rendőrök!
Nekem is negyedik hóban zúzták le az autómat,s még mindig futom a rendőrség,biztosító,stb köröket!
S már rég kész lehetne a kocsim!
Károm kb. 200.
S én mindig így járok a yarddal!
Ne mondja már senki,hogy a kb 5 balesetemből mindben én hibáztam! Még középső autóként is egyszer!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Balázs

C-POWER!!!!!
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Autos!

Nagyon sajnálom ami történt. Sajnos nem csak a Kanadai rendszámokkal van így, de szinte minden EU országon kívülinél. Utána lehetne járni, de lusták és tényleg macerás lenne.
Tanulság! Az autód működőképes volt! Így kellett volna vele addig járni, amíg a kezedbe nem nyomja a lét. Ha A Toyota Márkaszervíz azt mondta, 122 a javítás akkor annyi. Még te keresel kevesebb árajánlatot? Meg kell mondani, te csak ott vagy hajlandó megcsinálni, mert ott bízol a minőségben. Ő okozta a kárt, te dirigálsz. És előre fizet. Utána hogy mit kezdessz a pénzzel az már teljesen mindegy. A károd ennyi és punk tum. Így kell felfogni. Tudom egyszerűnek meg drasztikusnak hangzik, de ez van. Nekem meghúzták a két bal oldali ajtómat. (rendőrt persze nem hívtam. Felesleges!!! főleg a te esetedben!) Elmentem az emil-freyhez. Direkt! MErt az al egdrágább. Aztmondták a két ajtómra, hogy 80ezer. + díszlécek. Na most beleadtam a sok utánajárásomat, a telefonszámomat, a javítás miatt kieső időt, a fájdalomdíjamat, egyszóval mindent. Majd kp-ba 140et elkértem a két sráctól. (jó mondjuk direkt mondtam ilyen árat, mert szándékosan húzták meg és fel is háborodott) Na mindegy jól érveltem, rrögtön kifizették.

Ezzel azt akarom mondani, hogy ő okozta a kárt és nehogy már ő dirigáljon, hogy keress olcsóbb javíttatást stb. Ha lehet helyben kell elintézni kp-ben. Vagy a helyszínen írni egy papírt tanúkkal, hogy elismeri felelősségét, a kárt megtéríti stb. Te meg vittél volna egy lepecsételt papírt a toyota szakszervíztől és ő kiperkálja. Na meg nem szabadott volna addig megcsináltatni, amíg nincs a kezedben az ára.

Hidd el nem baszogatlak, csak szeretném, hogy tanuljanak a többiek is belőle. Nagyon rosszindulatú emberek vannak és ott használják ki az embert, ahol lehet.... Sajnos...

Hogy mit tudsz tenni? Ismerős... Derítse ki a lakhelyét mobilszámról, Rendszámról, majd menj el hozzá...
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Nagy cumi......Az ilyeneket manapság tényleg másképp kell intézni.
Egy hasonlót már én is benyeltem,bár ott a biztosító simlizett.
DBandesz
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Tegnap az egyik volt haverom halt meg a Csongrádi úton, mert "kifordult" elé egy Merci Vito. A kifordultat azért írtam idézőjelben, mert Zoli kb. 170-nel ment egy CBR600-zal. Namost, ha valaki a 70-es táblánál 170 körül megy, az ne csodálkozzon, ha valaki nem az ő szabályai szerint játszik.

Haver volt meg minden, de mégsem tudom sajnálni. Az őrjöngés zárt pályára való, vagy nem?!
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

:cry: Sajnálom de igazad van.A motorosok nagy többsége a saját hülyesége miatt hal meg.Pont ezért nem veszek motort.Tuti én is így végezném.Nagyon nehéz megállni,hogy nehúzd neki.....170-nél meg motorral ütközni vagy csak megdölni..........csúnya.
DBandesz
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Amikor haverom megvette az első R6-ját, akkor nekem is sikerült a Szentes-Kiskunfélegyháza távot 9 perc alatt abszolválni. Jó volt, élveztem, adrenalinsokk, meg ilyenek, de soha többet!

Kép

A rákövetkező R1-et már nem mertem vezetni sem.

A mostani R6-ját meg végképp nem. (2007-es R6R)

Az meg, hogy magamnak nem veszek motort, teljesen tuti. Anno volt egy ilyenem:

Kép

Egyszer eltakartam vele, talpraállítottam, és eladtam.

Utána egy ilyen jött:

Kép

na ez volt az igazán tanár gép! Soha nem nézték ki belőle, hogy mit tud, de a Giannelli tuningszettjével 80 körül volt a vége, zokszó nékül. Akkor már a 2l/100 km fogyi jött ugyan elő. viszont agyig lehetett borítani!!! :twisted:

Nem kell jobb!
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Utána egy ilyen jött:

Kép

na ez volt az igazán tanár gép! Soha nem nézték ki belőle, hogy mit tud, de a Giannelli tuningszettjével 80 körül volt a vége, zokszó nékül. Akkor már a 2l/100 km fogyi jött ugyan elő. viszont agyig lehetett borítani!!! :twisted:

Nem kell jobb![/quote]

Cuki kis méregzsák :lol:
Nekem is kéne vennem egy robogót(meg még sok minden mást:-)
Yo az így nyáron elcsapatni......és még a yardok sem mérnek be....talán?!
Válasz küldése