Szerintem meg ér egy 5 percel többet a gépnél ülve tölteni és rákeresni arra a topicra amit keres az ember! De, ha még se így lenne akkor "admin"-os tagjaink úgy is átrakják a megfelelő helyre!Layosh írta:Az tény, hogy máshol is ez van, hogy kerestem de nem. A második lépcsője ennek, hogy már túl sok van inkább nem is keresem. Tapasztalatból mondom.
Fórum használat
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Előzetesen kérném az admin-okat, hogy egy kicsit tisztítsuk a fórumot, mert a rengeteg OFF miatt átláthatatlan több topik is.
Javaslatom, hogy ha talik a alapján lehetne egy (beszéljünk róla -> minitali). Amint olvasom, hogy nagy élményekkel teli a péntek akkor ott lehetne folytatni és nem agyon OFF-ni a különböző topicokat.
Lehet, hogy csak engem zavar, de szeretnék mindenkit kérni, hogy a topic nevének illően és megfelelően írjon és maradjanak a kommentek a szűk keresztmetszett között!
Köszi mki!
Javaslatom, hogy ha talik a alapján lehetne egy (beszéljünk róla -> minitali). Amint olvasom, hogy nagy élményekkel teli a péntek akkor ott lehetne folytatni és nem agyon OFF-ni a különböző topicokat.
Lehet, hogy csak engem zavar, de szeretnék mindenkit kérni, hogy a topic nevének illően és megfelelően írjon és maradjanak a kommentek a szűk keresztmetszett között!
Köszi mki!

- B26
- Aktív fóruméletet élõ

EHHEZ ÚGY GONDOLOM VALAMI EGYSZERĂ›BB ELÉRÉSI VAGY LÉPEGETÉSI RENDSZER KÉNE,MERT MONDJUK ESZÜNKBE JUT VMI,S MIRE ODA LÉPÜNK VAGY NINCS IDŐ VAGY NINCS TÜRELEM!Biagio írta:Előzetesen kérném az admin-okat, hogy egy kicsit tisztítsuk a fórumot, mert a rengeteg OFF miatt átláthatatlan több topik is.
Köszi mki!
AZ OFF LINKEK ARCHIVÁLÁSA MEGOLDÁS LEHETNE AKÁR!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára B26 2008 máj. 27, 03:25 pm-kor.
Balázs
C-POWER!!!!!
C-POWER!!!!!
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Az igaz, én is felvetettem már, hogy lassan szedjük le a nem használt régi TOPIC okat. De jó ellenvetések voltak.
Hát van OFF topic beszólás nem kevés és én is köztük vagyok, de ahogy gyarapodunk, azt hiszem ez egyre elkerülhetetlenebb lessz.
Javaslom a BESZÉJÜK MEG és az AKTÍV BESZÉGETÉS topic ok erős használatát ennyi
A BESZÉlJÜK MEG JOBB LENNE. ÉS oda kel egy Egyéb és jóccak.
Hát van OFF topic beszólás nem kevés és én is köztük vagyok, de ahogy gyarapodunk, azt hiszem ez egyre elkerülhetetlenebb lessz.
Javaslom a BESZÉJÜK MEG és az AKTÍV BESZÉGETÉS topic ok erős használatát ennyi
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Ha az ember egy kicsit oda figyelősebb és tekintettel van a topic témájához akkor van annyi ideje, hogy a hozzászólásást ami továbbiakban a témát viszi tovább, tudja folytatni a megfelelő topicba és a meglévő topicot nem offolja össze.
Ennyire egyszerű a dolog!

- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Köszi Balázs!
Nyitottam Minitali beszéljünk rólát!
Nyitottam Minitali beszéljünk rólát!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- B26
- Aktív fóruméletet élõ

SZERINTEM NINCS IGAZAD!Biagio írta:Ha az ember egy kicsit oda figyelősebb és tekintettel van a topic témájához akkor van annyi ideje, hogy a hozzászólásást ami továbbiakban a témát viszi tovább, tudja folytatni a megfelelő topicba és a meglévő topicot nem offolja össze.
MERT NEM MIND ÚGY ÜLÜNK A FÓRUM ELÉ,HOGY ÓRÁKAT RÁÉRÜNK!
VAN,HOGY CSAK ÁTFUTJUK,MONDJUK PL AKI MUNKA KÖZBEN TESZI EZT!
EZÉRT NEM ÉRTEK EGYET VELED!
Balázs
C-POWER!!!!!
C-POWER!!!!!
- konásandrás
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
szerintem nem.Layosh írta: Hát van OFF topic beszólás nem kevés és én is köztük vagyok, de ahogy gyarapodunk, azt hiszem ez egyre elkerülhetetlenebb lesz.
egy-egy eltévedt beszélgetést át kell tenni a helyére, aztán majd mindenki megszokja szépen, hogy mi-merre-hány méter.
a modoknak oda kell csapni kicsit keményebben néha, aztán jólvan.
amikor beidézzük valakinek a hozzászólását a sajátunkba, akkor is elég lenne kiemelni a lényeget, s nem kellene a többoldalas hozzászólást újra végigpörgetni...
E11 facelift
- CindR
- Gyakori látogató

Ezzekkel kapcsolatban szerintem egy járható út van. Szabályzatot kell írni, mint ahogy minden fórum regisztráláskor be kell x-szelni, hogy elfogadod. 100-ból 100 nem fogja elolvasni, de legalább tudunk mire hivatkozni, ha töröljük, vagy moderáljuk a hozzászólását. Másodszor már senki nem csinálja meg, remélem...
Olyan nincs, hogy nincs idő, ilyen alapon beírom a honda fórumba amit szeretnék nektek mondani... Ja, hogy ott nem számít rá senki, hogy a corollákról írok??? KÖNNYEN LEHET... remélem értitek.
Az apróhírdetéseket is korlátozni kell, mert baromira fölösleges mindenkinek új topikot nyitni. Azt már megbeszéltük, hogy legyen az eladó autóknak egy topik, mellé kéne egy egyéb, és oda mehet bármi, akár epres gumióvszer, akár progresszív rugó az ae82-höz.
Mit szóltok? Le is kéne tiltani a következő lépésben a korlátlan topiknyitás lehetőségét...
Persze ehez az kell, hogy ne csak én gondoljam így. Nos? Mi a véleményetek?
Olyan nincs, hogy nincs idő, ilyen alapon beírom a honda fórumba amit szeretnék nektek mondani... Ja, hogy ott nem számít rá senki, hogy a corollákról írok??? KÖNNYEN LEHET... remélem értitek.
Az apróhírdetéseket is korlátozni kell, mert baromira fölösleges mindenkinek új topikot nyitni. Azt már megbeszéltük, hogy legyen az eladó autóknak egy topik, mellé kéne egy egyéb, és oda mehet bármi, akár epres gumióvszer, akár progresszív rugó az ae82-höz.
Mit szóltok? Le is kéne tiltani a következő lépésben a korlátlan topiknyitás lehetőségét...
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86