Nos, tegnap visszakaptam a generatort.
Kefecsere, csapagyak csereje, alloresztekercseles es komplett takaritas volt. 32ben megallt az egesz, szep munkat vegeztek rajta.
Ha valakinek kell, cimet es telszamot tudok adni.
E10-hez keresek rádió keretet, vagyis ez gyakorlatilag a középkonzol kerete.
Ha valaki tud esetleg elérhetõ áron nem töröttet, az ne tartsa vissza magát.
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Vagy bontóba. Én a csömöri útiba vettem a középsõ konzolrészt, amibe a rádió, az óra, a középsõ két légbeömlõ és a fûtésszabályzó van, 1000 igaz magyar forintért.
IceRocko írta:Vagy bontóba. Én a csömöri útiba vettem a középsõ konzolrészt, amibe a rádió, az óra, a középsõ két légbeömlõ és a fûtésszabályzó van, 1000 igaz magyar forintért.
Van esetleg elérhetõség eme nagyszerû helynek? Kellene egy könyöklõ.
IceRocko írta:Vagy bontóba. Én a csömöri útiba vettem a középsõ konzolrészt, amibe a rádió, az óra, a középsõ két légbeömlõ és a fûtésszabályzó van, 1000 igaz magyar forintért.
Természetesen van.
06-1-410-0861
06-1-383-1550
1161 Budapest, Thököly utca 21.
A Fogarasi-Csömöri úti felüljáró mellet
Megvolt a privát mobil száma is, de azt sajna nem találom a telómban.
Könyöklõt nem fogsz találni azt garantálom. E10-be nagyon ritka volt a gyári könyöklõ. Ami valahonnan elõkerül, arra le is csapnak kb. 10percen belül. Én is kerestem már. Egyszer TRD fórumtársnál felbukkant egy, de mire mentem hozzá, már nem volt meg sajnos.
Természetesen van.
06-1-410-0861
06-1-383-1550
1161 Budapest, Thököly utca 21.
A Fogarasi-Csömöri úti felüljáró mellet
Megvolt a privát mobil száma is, de azt sajna nem találom a telómban.
Könyöklõt nem fogsz találni azt garantálom. E10-be nagyon ritka volt a gyári könyöklõ. Ami valahonnan elõkerül, arra le is csapnak kb. 10percen belül. Én is kerestem már. Egyszer TRD fórumtársnál felbukkant egy, de mire mentem hozzá, már nem volt meg sajnos.
Akkor belenyúltam. Hát marad akkor a bõrözés max. Szegény már eléggé kopottas és gondoltam találok egyet vhol bontóban gyáriban/gyári alkatrészként esetleg létezik?
Lehet te szerencsésebben jársz és találsz, de én eddig nem jártam szerencsével.
Ha találnál és esetleg a tiedtõl megszabadulnál, akkor gondolj rám, vevõ lennék rá.
Szerintem a bõröztetése sem lehet olyan drága.
Elkezdett morogni a jobb hátsó kerékcsapágyam. Fõleg balra kanyarba hangos, illetve 100 felett. Toyodiy 42409‑19015-es cikkszámot hoz. Tudja vki h melyik beszállító csomagol ilyet? Vagy melyiket érdemes választani?
Elkezdett morogni a jobb hátsó kerékcsapágyam. Fõleg balra kanyarba hangos, illetve 100 felett. Toyodiy 42409‑19015-es cikkszámot hoz. Tudja vki h melyik beszállító csomagol ilyet? Vagy melyiket érdemes választani?
köszi, Gábor
Szinte bármelyik jó lehet. Nem sok cég gyárt, viszont nagyon sok csomagol. Nekem is kellett már cserélni. Febit vettem, az volt a legolcsóbb, és Koyo volt a dobozban. Ha van lehetõséged, nézd meg a boltban, hogy mi van a dobozban.
IceRocko írta:Lehet te szerencsésebben jársz és találsz, de én eddig nem jártam szerencsével.
Ha találnál és esetleg a tiedtõl megszabadulnál, akkor gondolj rám, vevõ lennék rá.
Szerintem a bõröztetése sem lehet olyan drága.
Mindenképpen. Csak elõtte ki kéne találni, hogy ami benne van az egyáltalán gyári-e