Segítség kellene!
- Közlekes
- Gyakori látogató

Ha nem fejeltem el, akkor mindenképpen.
BMW M1, Porsche 935 (slot car) http://carrera-servo.blog.hu/
-
janikatuning
- Aktív fóruméletet élõ

- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1985
- Autód típusa (és generációja): Corolla E8
- Autód felszereltségi jelölése: GT
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
más a sárvédõ, más a motorháztetõ, más a lökhárító, más a hûtõmaszk, más a lámpatest...janikatuning írta:kérdésem az lenne hoyg tegyük fel van egy békalámpás 98as corollám! arra rátudom tenni a 2000-2001es új lámpás frontott? sárvédõk ugyan azok? vagy hogy mûködik tudja valaki esetleg?
1985 - Toyota Corolla AE86 GT - SR20DET BlackTop //// Trackday beater
2006 - KTM 640 LC4 Supermoto ///

- TRD
- Fanatikus fórumozó

- Kapcsolat:
Keress egy ügyes lakatosmahinátort.....janikatuning írta:kérdésem az lenne hoyg tegyük fel van egy békalámpás 98as corollám! arra rátudom tenni a 2000-2001es új lámpás frontott? sárvédõk ugyan azok? vagy hogy mûködik tudja valaki esetleg?
AE92 2.0 GT hatchback (3SGE) 
KE70 ??? Coupe
KE70 ??? Coupe
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1985
- Autód típusa (és generációja): Corolla E8
- Autód felszereltségi jelölése: GT
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
Miért kell hozzá photoshop meg lakatos?? Mindkettõ E11, egyik zenki másik kouki...TRD írta:Keress egy ügyes lakatosmahinátort.....janikatuning írta:kérdésem az lenne hoyg tegyük fel van egy békalámpás 98as corollám! arra rátudom tenni a 2000-2001es új lámpás frontott? sárvédõk ugyan azok? vagy hogy mûködik tudja valaki esetleg?Bár nem tudom,h hogy nézne ki.... elõbb csináltasd meg egy ps-hez értõ emberkével,nehogy csalódj a végeredményben.....
1985 - Toyota Corolla AE86 GT - SR20DET BlackTop //// Trackday beater

- TRD
- Fanatikus fórumozó

- Kapcsolat:
Ja,most hirtelen azt hittem,h az egyik E12.......[Walaki]D`Lair írta:Miért kell hozzá photoshop meg lakatos?? Mindkettõ E11, egyik zenki másik kouki...TRD írta:Keress egy ügyes lakatosmahinátort.....janikatuning írta:kérdésem az lenne hoyg tegyük fel van egy békalámpás 98as corollám! arra rátudom tenni a 2000-2001es új lámpás frontott? sárvédõk ugyan azok? vagy hogy mûködik tudja valaki esetleg?Bár nem tudom,h hogy nézne ki.... elõbb csináltasd meg egy ps-hez értõ emberkével,nehogy csalódj a végeredményben.....
![]()
AE92 2.0 GT hatchback (3SGE) 
KE70 ??? Coupe
KE70 ??? Coupe
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Zárhidig ugyan az szerintem, tehát kell:
-lámpák (+ indexek)
-hûtõmaszk
-bajusz
-lökhárító
-elsõ sárvédõ lemezek
-motorháztetõ
-opcionálisan ködlámpák
Enny pénzt nem ér a tucatból tucatba jutás, akkor inkább egy G6R/TTE lökhárító, kevesebbet kell faragni, és morcosabb, egyedibb lesz. Illetve ha már ekkora faragás, akkor külföldrõl szerezni sprinter carib frontot, és azt felrakni.
-lámpák (+ indexek)
-hûtõmaszk
-bajusz
-lökhárító
-elsõ sárvédõ lemezek
-motorháztetõ
-opcionálisan ködlámpák
Enny pénzt nem ér a tucatból tucatba jutás, akkor inkább egy G6R/TTE lökhárító, kevesebbet kell faragni, és morcosabb, egyedibb lesz. Illetve ha már ekkora faragás, akkor külföldrõl szerezni sprinter carib frontot, és azt felrakni.
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Kedden hív kedves barátom, aladar fórum tagunk. (E10 Lb 4A-FE Gli)
Hétfõn indult volna el és szétrobbant a váltó
Na mondom ezt nem hiszem, aztán végül sikerült kisilabizálni, hogy szétugrott a bal féltengelycsukló (pedig elvileg nem volt szakadt a gumiharang, nem volt kikopva, bakok és futómû is rendben van), majd a féltengely úgy belevágott a váltóházba, hogy az is kilyukadt.
Hívtam TRD-t, egyeztettük az E10-E9 4A-FE váltó felsõ bakfelfogatásáról, harang szélességérõl, féltengely hosszról, elektromos, vs. spirálos jeladó különbségérõl, váltó rudazat csatlakozásáról. Megállapítottuk, hogy tökéletes lesz bele az E9-é is. Szerda reggel már hozta is el András Balassagyarmatról a váltót. Lett féltengely, kuplung és váltóolaj is.
Ma boldogan hívott, hogy az autómban ülök és vezetem...
Ahhoz képest, hogy már keresgélt az autókölcsönzõk közt, hogy kitõl tud horror áron Januárig autót bérelni és hogy a szerelõ ismerõse 65-öt mondott csak egy bontott kérdéses elõéletû váltóra, karácsony elõtt megoldódott a problémája és kevesebb, mint az imént említett váltó árából. Munkadíjjal, új Aisin kuplung szettel, féltengellyel...
Csapatmunka volt! Köszi TRD! Látjátok, többek közt ezért jó, hogy van ez a klub
Hétfõn indult volna el és szétrobbant a váltó
Hívtam TRD-t, egyeztettük az E10-E9 4A-FE váltó felsõ bakfelfogatásáról, harang szélességérõl, féltengely hosszról, elektromos, vs. spirálos jeladó különbségérõl, váltó rudazat csatlakozásáról. Megállapítottuk, hogy tökéletes lesz bele az E9-é is. Szerda reggel már hozta is el András Balassagyarmatról a váltót. Lett féltengely, kuplung és váltóolaj is.
Ma boldogan hívott, hogy az autómban ülök és vezetem...
Ahhoz képest, hogy már keresgélt az autókölcsönzõk közt, hogy kitõl tud horror áron Januárig autót bérelni és hogy a szerelõ ismerõse 65-öt mondott csak egy bontott kérdéses elõéletû váltóra, karácsony elõtt megoldódott a problémája és kevesebb, mint az imént említett váltó árából. Munkadíjjal, új Aisin kuplung szettel, féltengellyel...
Csapatmunka volt! Köszi TRD! Látjátok, többek közt ezért jó, hogy van ez a klub
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- Közlekes
- Gyakori látogató

Sziasztok!
Szakmai gyakorlat + szakdolgozathoz keresek helyet.
A tavalyi cég elérhetetlen, és a tanszék most szólt, hogy három hete kellett volna nekik bevinni az infókat, ezért most minden követ megmozgatok, és remélem találok valamit.
Logisztikát tanulok a BME Közlekedésmérnöki karán, és standard munkakialakítással, gyártósori kézi szereléssel
+ anyagmozgatással és hasonlókkal szeretnék foglalkozni. Keresek lehetõleg Pesten vagy környékén nagyobb mennyiségben történõ gyártással v szereléssel foglalkozó céget.
Ha bárkinek van valamilyen kapcsolata, az dobjon nekem PÜ.t!
Elõre is köszönöm.
Szakmai gyakorlat + szakdolgozathoz keresek helyet.
A tavalyi cég elérhetetlen, és a tanszék most szólt, hogy három hete kellett volna nekik bevinni az infókat, ezért most minden követ megmozgatok, és remélem találok valamit.
Logisztikát tanulok a BME Közlekedésmérnöki karán, és standard munkakialakítással, gyártósori kézi szereléssel
+ anyagmozgatással és hasonlókkal szeretnék foglalkozni. Keresek lehetõleg Pesten vagy környékén nagyobb mennyiségben történõ gyártással v szereléssel foglalkozó céget.
Ha bárkinek van valamilyen kapcsolata, az dobjon nekem PÜ.t!
Elõre is köszönöm.
BMW M1, Porsche 935 (slot car) http://carrera-servo.blog.hu/
-
ksz315
- Aktív fóruméletet élõ

raktározás fehérvár
Székesfehérvári kedves fórumtársat keresek (vagy környékit), aki át tudna venni és elraktározni május 19-ig nekem pár akváriumot, meg még pár apróságot.
E11 liftback 4E-FE 1998 JT.... Volt