Végre egy normálisan megírt teszt.
Normálisan: Nem fanyalog a németek után, hanem leírja azt, amiben a GS nagyon jó.
Igen, a fed. comp. vezérlése még csiszolandó... kit érdekel?! Egy 20 milliós autóval kigurulsz a szalonból úgy, hogy elõtte belövöd a 24 Celsius fokot a klímán és többet nem nyúlsz hozzá. Ki és miért akarja kapcsolgatni?
A klíma kijelzõje ósdi? Kíváncsi leszek, hogy az Audi szuper felbontású kijelzõje fog tovább mûködni, vagy ez az ósdi. Van egy tippem...
De mindez tök lényegtelen! Mindig is egy álomautó marad a GS450h!
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
bepi81 írta:Végre egy normálisan megírt teszt.
Normálisan: Nem fanyalog a németek után, hanem leírja azt, amiben a GS nagyon jó.
Igen, a fed. comp. vezérlése még csiszolandó... kit érdekel?! Egy 20 milliós autóval kigurulsz a szalonból úgy, hogy elõtte belövöd a 24 Celsius fokot a klímán és többet nem nyúlsz hozzá. Ki és miért akarja kapcsolgatni?
A klíma kijelzõje ósdi? Kíváncsi leszek, hogy az Audi szuper felbontású kijelzõje fog tovább mûködni, vagy ez az ósdi. Van egy tippem...
Ezen az "ac" gomb kérdésen Én is röhögtem. Azt gondolja a tesztelõ, hogy nem tudták megoldani az "ac" gomb elhelyezését ? Nyilván szándékosan került a menübe. Automatára állítod, és onnantól csak a hõfkot állítgatod. Az audo rendszert pedig megszokod, és kész. Kellett valami negatívumot is írni....más fogást nem találtak.
Ezen az "ac" gomb kérdésen Én is röhögtem. Azt gondolja a tesztelõ, hogy nem tudták megoldani az "ac" gomb elhelyezését ? Nyilván szándékosan került a menübe. Automatára állítod, és onnantól csak a hõfkot állítgatod. Az audo rendszert pedig megszokod, és kész. Kellett valami negatívumot is írni....más fogást nem találtak.
Apám szerintem azt sem tudja hol kell benne kikapcsolni a klímát...hõfokot állítanak néha azt' jónapot...
Apám szerintem azt sem tudja hol kell benne kikapcsolni a klímát...hõfokot állítanak néha azt' jónapot...
Dettó. Faternak is a Priusba ugye minden érintõrõl megy, hát szerintem azt se tudja mi hol van. Kormányról állítja a hõfokot és ennyi.
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
TRD írta:Szeretem az ilyen agymenéseket..... már régebb óta figyelemmel kísérem....jó kis paripa.
Persze, überállat, az biztos, csak éppen egy alapból 2,3 tonnás luxuslimóból pályagépet csinálni... Egy Suprából (jó, az már-már unalmas) oké, egy GT-86-ból naná (!!!), de egy közel 5,5 méteres sedan-ból?? Miért pont ebbõl a modellbõl? A rengeteg válogatott és egyenként is páratlan minõségû kiegészítõktõl még nem fog 1 tonnát fogyni, hogy megfelelõen is viselkedjen versenypályán... bár, még nem vezettem...
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i