Van kedvetek a Totalcar pályanapra kinézni egy kis minitali keretein belül?
Akár nézõnek, akár indulónak. Lesz sok szépség és látnivaló. Nem kell félni a kánikulától sem.
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
A márciusi nagyon jó volt, én csak ajánlani tudom. Még nem mondanám tutira, hogy megyek, de nagyon fogok rajta gondolkodni! (egy kérdõjellel jelentkezek)
Azért tegyük hozzá, hogy elég messze van! Olyan fejfájásom volt, hogy majdnem megzeberedtem de még így sem bántam meg az elsõt. Olyan volt mint egy nagy családi összeröff.
Ha néhányan tudnátok úgy jönni, hogy nem komáromnál hanem Esztergomnál menjünk át akkor egyrészt tudok autókat zárt helyen parkoltatni, gazdaságosabban mennénk kevesebb autóval. A másik, hogy olyan úton jöttem a szlovák oldalon múltkor, hogy besírtok. Valami fantasztikus, huplis tempós kanyarok, 100km-re belátni. Gyönyörû volt! Mehetnénk arra, oda vissza!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Kérjél nekem is igazolványt, ha szigorúbbak a szabályok, mint az elõzõn. Bár szerintem megoldjuk most is.
Klubelnök
Pacsker írta:Kérjél nekem is igazolványt, ha szigorúbbak a szabályok, mint az elõzõn. Bár szerintem megoldjuk most is.
Vályi Pistát kell keresni, Rákérdeztem a totalcaron: "Keressenek engem. A mellények száma limitált, de tavasszal volt elég, talán most is akad. Nem árt azonban némi pályamozgó rutin, az hasznos lehet."
Szóval szerintem nem lesz sokkal szigorúbb.
Ha lesz közös levonulás, kereshetjük együtt. Talán a te géped mellett még engem is profi fotósnak néznek Ha van pályamozgó rutinod, abból kérnék egy adaggal.