Steve!
Azért a gyorsulásra befizetek!
Ha benne vagy!
Ez az elöbb nem ment el!

Mint már említettem,ha jó az időpont megyek,ha nem , nem.Tehát ,rajtad kívül ezen senki nem parázik "xerintem".B26 írta:Steve!CindR írta:Nekem pl a szombat vasárnap teljesen ki van lőve. Döntsük akkor el, hogy mikor hova. Ha jól emlékszem tud jönni Matyi, Balázs, Zoli, Krisztián és én. Ezen kívül Lajos szerintem rábeszélhető, és vele együtt hárman vannak, akik 8tól érnek rá, szóval legyen ez. Mondjuk én így fél 9nél elöbb nem tudok odaérni, főleg nem a "felvonulási" térre.
Más. A Ferenciek tere nem véletlenül az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél van?
Ne parázz már!
Ha nem vennéd észre van akinek az elemlámpás autózás jön be!
Ha neked nem,akkor te jössz a nappali talikra!
Ezért kár xapulni egymást!
Szerintem 20-20.30 Felvonulási tér!
Ami a Hősők tere mellett van!
A homokóránál!
Megfelel?
Cindr!
De ott van!
Tehát box vége!

steve írta:Mint már említettem,ha jó az időpont megyek,ha nem , nem.Tehát ,rajtad kívül ezen senki nem parázik "xerintem".B26 írta:Steve!CindR írta:Nekem pl a szombat vasárnap teljesen ki van lőve. Döntsük akkor el, hogy mikor hova. Ha jól emlékszem tud jönni Matyi, Balázs, Zoli, Krisztián és én. Ezen kívül Lajos szerintem rábeszélhető, és vele együtt hárman vannak, akik 8tól érnek rá, szóval legyen ez. Mondjuk én így fél 9nél elöbb nem tudok odaérni, főleg nem a "felvonulási" térre.
Más. A Ferenciek tere nem véletlenül az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél van?
Ne parázz már!
Ha nem vennéd észre van akinek az elemlámpás autózás jön be!
Ha neked nem,akkor te jössz a nappali talikra!
Ezért kár xapulni egymást!
Szerintem 20-20.30 Felvonulási tér!
Ami a Hősők tere mellett van!
A homokóránál!
Megfelel?
Cindr!
De ott van!
Tehát box vége!
Nem elsősorban magamra gondoltam amikor a gyorsulást írtam.Én ritkán szoktam,de ha van rá igény akkor természetesen benne vagyok.
Jó szórakozást mindenkinek!!
Ui:Balázs nehogy otthon hagyd a tartalék elemeket!

Na hát ez így már sztem korrekt lenne.CindR írta:Tovább folytatva az ötletedet lehetne minden hónap első és mondjuk a harmadik péntekre betáblázni ezeket. Ha előre tudjuk mindig, nagyobb az esély, hogy el tudjuk intézni a munkát is.
Ezt leszámítva, én ma örülnék, ha össze tudnánk jönni. Na most ugye a Felvonulási tér az fix, és akkor jó lenne, ha mindenki 8-fél9 között tudna menni, mert az az időpont több embernek jó. Szóval, így ki tud jönni?
Layosh! Nem éppen a gyorsuláson kaptak össze, de szerintem jobb is elfelejteni az egészet. Amúgy teljesen igazad van ebben a sürün találkozós dologban...

Layosh írta:Na hát ez így már sztem korrekt lenne.CindR írta:Tovább folytatva az ötletedet lehetne minden hónap első és mondjuk a harmadik péntekre betáblázni ezeket. Ha előre tudjuk mindig, nagyobb az esély, hogy el tudjuk intézni a munkát is.
Ezt leszámítva, én ma örülnék, ha össze tudnánk jönni. Na most ugye a Felvonulási tér az fix, és akkor jó lenne, ha mindenki 8-fél9 között tudna menni, mert az az időpont több embernek jó. Szóval, így ki tud jönni?
Layosh! Nem éppen a gyorsuláson kaptak össze, de szerintem jobb is elfelejteni az egészet. Amúgy teljesen igazad van ebben a sürün találkozós dologban...
A másik amit még el szerenék így mondani.
Én tudom nagyon jól, hogy mindenki arra gondol, hogy én is az elsők között ott akarok lenni. Jó kis beszélgetés meg minden.
Ez tény őrült jó dolog. Én sose járok sehova szórakozni. Sőt sehova sem járok a melón kívül. És ez egy rettenetesen jó dolog a talizás.
Viszont ha azt nénzzük, hogy mondjuk kb minden nap késepes lennén sokan találkozni hát akkor kb egy olajtanker tartalma nem lenne elég.
Másrészt én nem vok admin vagy valami. Igaz hogy tapasztalataim sincsenek az ilyen csoportkezelési dolgokban. Csak annyi hogy én minden nap melózok mint hülye.
Figyeljetek eggyezzünk meg abban, hogy tartsuk tiszteletben azt, hogy mindenkinek van valami dolga: (Suli, meló, családi egyéb dolgok), és sajnos ezért nem biztos hogy jó mindenkinek az az időpont amit kitaláltunk. És minél többen lesszünk, biztosan állíthatom hogy egyre nehezebb lessz. Szóval sztem már most az elején állapodjunk meg egy kölcsönös tiszteletben, nehogy a club vagy mások igyák meg a dolog levét.
Remélem nem írtam túl durván.

Presze mindenkinek biztos nem lessz jó. De több az esély hogy jó lessz. Mert akkor már mondjuk kát három héttel előtte tod hogy lessz tali.Bohi írta:Peace emberek! Ha már mindenki Corollás...![]()
![]()
Sajnos ma nem tudok menni, de támogatom CindR ötletét. Lehet jó lenne előre rögzíteni minden hónapban a talik időpontját. Bár így se úgy se lesz mindenkinek jó, akárhogy is csinálunk.
Jó mulatást!

Pacsker írta:Kedves tagok!
Előszöris elnézést, hogy eddig nem tudtam írni. Több napig nem voiltam netközelben, tegnap egész éjjel, meg Anzsival alapoztuk a lökösöket.
Most olvasgatom a fórumot.
Sajnos nem nagyon mosolyogtam, miközben olvasgattam.![]()
Ez a klub arról szól, hogy több embert 1 közös tulajdonságuk miatt összehozzunk. Természetesen ha bennünk van ez az autó iránti szeretet, mivel régi autókról van főként szó, így normális, korrekt, jóindulatú, jó értékítéletű embereket ismerhettünk meg a klubtagok személyében.
Emellett minenki másfajta ember, máshogy nevelkedett, más korosztály, mást tart fontosnak. Ezu így van rendjén.
De kérem! Ne veszekedjetek! Nem erről van szó! Ne szúrkálódjunk!![]()
Van aki nappal mutatná meg szívesen az autóját, van aki este is benne van, van aki gyorsulni szeretne, van aki nem! Szerintem találkoztunk már nappal is, este is, volt már gyorsulás is, konvojozás is. Megpróbálunk mindenkinek eleget tenni, változatossá tenni a klubéletet.
De ez nagyon nem tetszik!
A legfontosabb, hogy mindenkit tartok elég inteligensnek annyira, hogy átgondolja és hipp-hopp rájön, hogy 40 embert nagyon nehéz összehozni 1-1 alkalomra. Van aki dolgozik, van aki suliba jár, van aki éjjeli őrködik (külön kategória) és ne is beszéljünk az egyedi problémákról. Hisz abból van a legtöbb.
Ezeket mind tiszteletbe kell tartani. És nem visszaélni azzal, hogy a másik nem tud eljönni és emiatt még bántjuk is!
Hidjétek el nekem a legrosszabb, hogy nem tud ott lenni minden talin az összes corollás. Nagyon csípek mindenkit akivel találkoztam és egy nagyon jó társaság verődött össze. Szeretném ha ez így is maradna![]()
Pont amiatt, hogy pár találkozóra mindenki előre tudjon egyeztetni időpontot és programot ezért vannak a nagy alálkozóink, mint pl a 2 hét múlva rendezendő 2 napos.
Ezeket ha megfigyeltétek mindig legalább 1 hónappal előre felvetjük, hogy mindenki aki tényleg akar jönni szabaddá tudja tenni magát!
Emellett vannak kisebb találkozóink itt Budapesten, ez az igény miatt jött létre, mivel visszajelzésekből jó néha összeröffenni, autózni beszélgetni 1 kicsit. Azért van ebből több, hogy aki nem tudott eljönni az előzőre, az talán a 2ővel utánira el tudjon stb. Természetes, hogy nem érhet mindenki rá mindegyikre!
Ehelyett mit látok. Nem ám hogy részvétünket nyilvánítanánk a vidéken lakó tagjaink felé és azt sajnálnánk, hogy nem lehetnek velünk, hanem arról megy a vita, hogy milyen napszakba legyen, meg hogy nekem az tetszik nekem meg az. Rosszul esik ne haragudjatok!
A lényeg, hogy próbáljuk magunkat picit visszafogni kérlek titeket! Maradjon a jó hangulat és ne legyen széthúzás!
Elnézést, ha ezzel beletiportam valaki szívébe! nem akartam! Kicsit kellett moderálnom, mert nem akarom, hogy elfajuljon. És köszönöm Balázsnak, meg annak is aki erre figyelmeztetett! Attól, hogy van 1-2 nézeteltérés köztetek, nekem személy szerint nincs senkivel problémám és szeretettel várunk mindenkit a következő talikon. Aztán a 2 naposon meg Balázs és Steve megbeszéli majd ezt egy sör mellett és mosolygunk az egészen, ugye?![]()
Bocsánat még1x!
Ami a mát illeti én akár fél 7től is ott tudok lenni a felvonulásin. Viszont a hozzászólásokat nézve, lehet több embernek lenne jó a szombat napközbe (bár eddig a pééntekre többen jeleztetek vissza) Tehát ha átrakjátok holnapra, tegyétek nyugodtan!
Sajnos én holnap hajnal 5től vasárnap hajnalig dolgozok. De azért érezzétek jól magatokat, ha változik az időpont.
Viszont egyenlőre úgy néz ki, hogy marad a ma. Én ott leszek, fél 7től szerintem. És váriok mindneki sok szeretettel! Aki meg nem ér rá ma sajnálom és a következő minitalit hozák fel ők, hogy mikor legyen. Látjátok így korrekt és igazságos?Így is meg lehet oldani
...
Nem leszek megint netközelben sajnos estig, tehát ha van valami változás a mával kapcsolatosan kérem csörgewssen meg valaki, hogy ne várjak potyára.
Köszönöm!

Nekem az a véleményem,hogy ha többen írják,hogy jó a péntek(s mint kiderült még Gáborék is feljöttek vidékrőlsteve írta:Pacsker írta:Kedves tagok!
Előszöris elnézést, hogy eddig nem tudtam írni. Több napig nem voiltam netközelben, tegnap egész éjjel, meg Anzsival alapoztuk a lökösöket.
Most olvasgatom a fórumot.
Sajnos nem nagyon mosolyogtam, miközben olvasgattam.![]()
Ez a klub arról szól, hogy több embert 1 közös tulajdonságuk miatt összehozzunk. Természetesen ha bennünk van ez az autó iránti szeretet, mivel régi autókról van főként szó, így normális, korrekt, jóindulatú, jó értékítéletű embereket ismerhettünk meg a klubtagok személyében.
Emellett minenki másfajta ember, máshogy nevelkedett, más korosztály, mást tart fontosnak. Ezu így van rendjén.
De kérem! Ne veszekedjetek! Nem erről van szó! Ne szúrkálódjunk!![]()
Van aki nappal mutatná meg szívesen az autóját, van aki este is benne van, van aki gyorsulni szeretne, van aki nem! Szerintem találkoztunk már nappal is, este is, volt már gyorsulás is, konvojozás is. Megpróbálunk mindenkinek eleget tenni, változatossá tenni a klubéletet.
De ez nagyon nem tetszik!
A legfontosabb, hogy mindenkit tartok elég inteligensnek annyira, hogy átgondolja és hipp-hopp rájön, hogy 40 embert nagyon nehéz összehozni 1-1 alkalomra. Van aki dolgozik, van aki suliba jár, van aki éjjeli őrködik (külön kategória) és ne is beszéljünk az egyedi problémákról. Hisz abból van a legtöbb.
Ezeket mind tiszteletbe kell tartani. És nem visszaélni azzal, hogy a másik nem tud eljönni és emiatt még bántjuk is!
Hidjétek el nekem a legrosszabb, hogy nem tud ott lenni minden talin az összes corollás. Nagyon csípek mindenkit akivel találkoztam és egy nagyon jó társaság verődött össze. Szeretném ha ez így is maradna![]()
Pont amiatt, hogy pár találkozóra mindenki előre tudjon egyeztetni időpontot és programot ezért vannak a nagy alálkozóink, mint pl a 2 hét múlva rendezendő 2 napos.
Ezeket ha megfigyeltétek mindig legalább 1 hónappal előre felvetjük, hogy mindenki aki tényleg akar jönni szabaddá tudja tenni magát!
Emellett vannak kisebb találkozóink itt Budapesten, ez az igény miatt jött létre, mivel visszajelzésekből jó néha összeröffenni, autózni beszélgetni 1 kicsit. Azért van ebből több, hogy aki nem tudott eljönni az előzőre, az talán a 2ővel utánira el tudjon stb. Természetes, hogy nem érhet mindenki rá mindegyikre!
Ehelyett mit látok. Nem ám hogy részvétünket nyilvánítanánk a vidéken lakó tagjaink felé és azt sajnálnánk, hogy nem lehetnek velünk, hanem arról megy a vita, hogy milyen napszakba legyen, meg hogy nekem az tetszik nekem meg az. Rosszul esik ne haragudjatok!
A lényeg, hogy próbáljuk magunkat picit visszafogni kérlek titeket! Maradjon a jó hangulat és ne legyen széthúzás!
Elnézést, ha ezzel beletiportam valaki szívébe! nem akartam! Kicsit kellett moderálnom, mert nem akarom, hogy elfajuljon. És köszönöm Balázsnak, meg annak is aki erre figyelmeztetett! Attól, hogy van 1-2 nézeteltérés köztetek, nekem személy szerint nincs senkivel problémám és szeretettel várunk mindenkit a következő talikon. Aztán a 2 naposon meg Balázs és Steve megbeszéli majd ezt egy sör mellett és mosolygunk az egészen, ugye?![]()
Bocsánat még1x!
Ami a mát illeti én akár fél 7től is ott tudok lenni a felvonulásin. Viszont a hozzászólásokat nézve, lehet több embernek lenne jó a szombat napközbe (bár eddig a pééntekre többen jeleztetek vissza) Tehát ha átrakjátok holnapra, tegyétek nyugodtan!
Sajnos én holnap hajnal 5től vasárnap hajnalig dolgozok. De azért érezzétek jól magatokat, ha változik az időpont.
Viszont egyenlőre úgy néz ki, hogy marad a ma. Én ott leszek, fél 7től szerintem. És váriok mindneki sok szeretettel! Aki meg nem ér rá ma sajnálom és a következő minitalit hozák fel ők, hogy mikor legyen. Látjátok így korrekt és igazságos?Így is meg lehet oldani
...
Nem leszek megint netközelben sajnos estig, tehát ha van valami változás a mával kapcsolatosan kérem csörgewssen meg valaki, hogy ne várjak potyára.
Köszönöm!
Tegnap sajnos nem voltam netközelben,és most csodálkozva nézem,hogy mennyire túl lettek reagálva a dolgok.
Azt hiszem többen félreértettek.Amikor a szombati talit javasoltam nem azt tarottam szem előtt,hogy sötét van vagy világos.Hanem azt,hogy ne kelljen munkából rohanva,kapkodva a találkozóra sietni.Talán egy kicsit nyugodtabban összeszedettebben lehetett volna másnap találkozni,és így az esetleg messzebbről,vidékről érkezőknek is lett volna egy lehetősége.Elnézést ha félreérthető voltam!
A másik dolog,ha már a tiszteletnél tartunk: "Ne parázz", "tanulj meg olvasni", "drága barátom" ????????
Kevés dolgot tolerálok rosszabbul mint a tiszteletlenséget.Aki ismer ezt jól tudja.Aki meg nem ismer,azt meg arra kérem,hogy gondolkodjon el egy picit mielőtt leír valamit,mert lehet,hogy ez másnál már nem megy át a küszöbön.Ezt a stílust még a régi haverjaimtól sem tűröm el.
Ez egy közösségi fórum.Mindig lesznek vélemények,és ellenvélemények.Azért vagyunk itt,hogy ezt megvitassuk.Lehet ezt suttyó módon,és lehet intelligensen is,mint ahogy CindR tette!Inkább próbáljunk az uttóbbinál maradni!
Nagyon-nagyon igyekeztem,hogy fínom és nőies maradjak!Remélem sikerült!Részemről ezennel az ezzel kapcsolatos vitát lezárom!