Bohi írta:Én is csak megerősíteni tudom Pacsker véleményét! Ha lehet SENKI NE VEGYEN ALESSIO-T !!!
Szerintem a piacon kapható leggyengébb felnik! Bár nagyon mutatósak az tény, de inkább hozzácsapnék egy tizest vagy veszek egy más felnit amit esetleg fel kell újítani egy kicsit. Hidd el jobban jársz!
Én még jót Alessioról nem hallottam. Tényleg elnézést, ha valakinek alessiója van én meg itt szidom, de akinek eddig dolga volt ilyen márkájú felnivel az nagyon nem volt vele megelégedve. Legalábbis mindenki felhívta eddig erre a figyelmem. Bocs mégegyszer!
én pedig tiltakozom!!! 35ezret mentem Alessio felnin (2006) és semmi baja nem volt az ég világon!
És azért tartom többre, mint a sokak által nagyrabecsült német felniket, mert ez ha nagyot kap, akkor viheted görgőzni, de ha egy keményebb felni kap ugyanolyan nagyot, akkor jobbesetben nem lesz baja, mert (egy darabig) bírja az anyag, rosszabb esetben eltörik a felni... az meg drágább mint a görgőztetés
De szerintem nem a felniket kell megkülönböztetni első sorban, hanem az embertipusokat....
van aki vigyáz rá, és van akit nem érdekel...
kisa.
E12 facelift