Régi autó <---> Új autó

Szükség esetén nyissatok bátran új témát, de csak akkor, ha máshova tényleg nem illik.

2, 2 és fél millióból mit vennél?

Vadi új alapfelszereltségü pöcsköszörüt, mert az új autó az új autó és 3 év múlva eladnád
0
0 szavazat
7-12 éves sok-sok extrás, megkimélt szeretnivaló társat
15
68%
1 millió éves öreg szerkezetet és a maradékból megcsinálnád :)
7
32%
Vagy valami öregebb épp hogy célnak megfelel&#245; igás lovat és gyüjtenél pár évet egy nagyobb árfekvésü újra?
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 22

sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: sprintike »

Ugyan.a bogárlámpából is ki lehet hozni dolgokat.először nekem se tetszett,de mondjuk szemöldökkel,stb lehet javítani!
Plussz van az eggyel fiatalabb(a ködlámpás verzió),s az már majdnem csík![/quote]

Persze.Nem is aztmondtam.Mindenből lehet szépet kihozni.Másrészt mindenkinek más tetszik.És én ezt tiszteletben is tartom.
Nekem inkább a hosszú(csík)lámpás autók tetszenek de mindegyikben meglátom a szépséget mint a nőkben:-)))Mindegyikben van valami szép:-)Csak meg kell találni.
DBandesz
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: DBandesz »

sprintike írta:de mindegyikben meglátom a szépséget mint a nőkben:-)))Mindegyikben van valami szép:-)Csak meg kell találni.
Na ezt a dumát a csúnya nők találták ki, az tuti! :D
gaborbol
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: gaborbol »

sprintike írta:Gti -id van és yarist vennél?!Nem lenne kicsi,gyenge és túl újszerűen lelketlen?! :roll:
:lol: :lol:
Yaris verso-ba befér egy teljes méretű máv-euro raklap :)
Nekem bejön a diesel, szeretem őket, ami a yarisba egyedül nem jön be az a műszerfala :(
Van ,hogy évi 50k-et megyek. Munka miatt nekem a rangsor: Méret -fogyasztás-megbízhatóság -kényelem-teljesítmény- kinézet.
A gti "második" autó :) Egy valóra vált régi álom :)
Márc 29. ->USA
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: sprintike »

gaborbol írta:
sprintike írta:Gti -id van és yarist vennél?!Nem lenne kicsi,gyenge és túl újszerűen lelketlen?! :roll:
:lol: :lol:
Yaris verso-ba befér egy teljes méretű máv-euro raklap :)
Nekem bejön a diesel, szeretem őket, ami a yarisba egyedül nem jön be az a műszerfala :(
Van ,hogy évi 50k-et megyek. Munka miatt nekem a rangsor: Méret -fogyasztás-megbízhatóság -kényelem-teljesítmény- kinézet.
A gti "második" autó :) Egy valóra vált régi álom :)
Érthető neked inkább munkaeszköz lenne.Bár én inkább vennék egy corolla vagont.Akár békalámpásból is.Vagy abba nem fér be egy raklap?! :idea: :lol:
Örülök,hogy a te álmod valóra vált.Remélem,hogy az enyém is valóra fog.Eddig HB-et akartam de most nézegettem a LB-ket és látok fantáziát abba is:-)És nem utolsó sorban könnyebben tudnám betenni és kivenni a pici fiamat :wink:
Válasz küldése