Legyen 6 óra. Természetesen mindenkit megvárunk aki később jön.
A szigetet meg majd helyszínen megbeszéljük. Nemtudom milyen ötlet kimenni. Múlt héten voltunk kint Istuékkal és Erikkel, kijöttek a kpm-esek. Erik alig mert kimenni a kipuja miatt. bele kellett raknunk a folytást egy kulcstartó segítségével Mindenkit egyesével igazoltattak , vizsgálgattak.
Nekem lehet addigra fent lesz az új felnim. Az meg kilóg elől, vagy 2 centit
Azt meg nem nagyon szeretik
Amíg nem orvosolom nem akarok vele jaszkarizni. De megbeszéljük. Akár még ki is mehetünk. Tehát mondjuk péntek 18:00 hm hm hm... Felvonulási tér? (homok óra)
nekünk jobb a felvonulási tér:)
De a hat lehet korai,de 8ig oda érünk!
a sziget meg majd eldől!
Akkor mnejünk a felvonulásira. Nekem mind1 de én nagyon soká fogok odaérni. De pontosan ott a Lurdy mögött lesztek? Mert én mondom 5 ig melózok kb fél hét mire hazaérek 7 től előbb sehogy sem fogok odaérni inkább negyed 8 körül. vagy még később.
Hogyha ennyire gáz a sziget akkor ki van lőve.
A pénteken meg a szombaton meg még rágódjunk akkor. Mert nekem a hétvége az már a horror szinten mozog. Melóznom is kell meg még hat helyre rohangálni.
Figyeljetek csak. Én asszem mégsem megyek sehova. Undorító ahogy a kasztni kinéz. Ha le lessz cserélve az elem majd villogok. De addig inkább nem mutogatjuk magunkat az utakon. Úgyhogy jó dumcsizást és szórakozást.
Mit szólnátok a Lurdy ház mögötti parkolóban holnap este 8-kor és onnan mennénk a felvonulási térre.
8-nál hamarabb én sem nagyon érek oda!
Mit szoltok? Így legalább mindenki odaérhet.
Krisz írta:Mit szólnátok a Lurdy ház mögötti parkolóban holnap este 8-kor és onnan mennénk a felvonulási térre.
8-nál hamarabb én sem nagyon érek oda!
Mit szoltok? Így legalább mindenki odaérhet.
Na jó.
Boxoljátok ki!
Elment az egésztől a kedvem!
Én 20 elött sehová nem mek oda!
A Lurdy lehet egyeseknek (vagyis 2 embernek) jobb,de eddig a többség a felvonulásira szavazott!
És én is azt támogatom!
Azért időben közöljétek a box meccs eredményét!
Nem értem,hogy miért erőltetitek ezt a péntek estét!?Mint kiderült szinte senkinek sem jó,csak 8,de inkább fél 9 után.És este kilenc fél 10-re összegyűlik egy pár ember és nézegeti egymás kocsiját elemlámpával???:)
Miért nem jó egy szombat kora délutáni tali,amikor majd' mindenki ráér,és van egy csomó idő beszélgetni, egymás kocsiját nézegetni,vezetni,sőt akinek van kedve,gyorsulni!?
De én inkább csatlakozom az előttem szólóhoz.Nem akarok beleszólni.Boxoljátok le egymás között,és ha sikerül valamire jutni,és nekem is megfelel az időpont,akkor ottleszek,ha nem akkor meg nem megyek.
Nekem pl a szombat vasárnap teljesen ki van lőve. Döntsük akkor el, hogy mikor hova. Ha jól emlékszem tud jönni Matyi, Balázs, Zoli, Krisztián és én. Ezen kívül Lajos szerintem rábeszélhető , és vele együtt hárman vannak, akik 8tól érnek rá, szóval legyen ez. Mondjuk én így fél 9nél elöbb nem tudok odaérni, főleg nem a "felvonulási" térre.
Más. A Ferenciek tere nem véletlenül az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél van?
CindR írta:Nekem pl a szombat vasárnap teljesen ki van lőve. Döntsük akkor el, hogy mikor hova. Ha jól emlékszem tud jönni Matyi, Balázs, Zoli, Krisztián és én. Ezen kívül Lajos szerintem rábeszélhető , és vele együtt hárman vannak, akik 8tól érnek rá, szóval legyen ez. Mondjuk én így fél 9nél elöbb nem tudok odaérni, főleg nem a "felvonulási" térre.
Más. A Ferenciek tere nem véletlenül az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél van?
Steve!
Ne parázz már!
Ha nem vennéd észre van akinek az elemlámpás autózás jön be!
Ha neked nem,akkor te jössz a nappali talikra!
Ezért kár xapulni egymást!
Szerintem 20-20.30 Felvonulási tér!
Ami a Hősők tere mellett van!
A homokóránál!
Megfelel?