Amint küldenek képet az urak, pakolom fel ideBohi írta: Amúgy nagyon várom már a végeredményt, hogy fog mutatni a felni alatta. Meg kíváncsi vagyok, hogy milyen megoldást alkalmaznak, hogy elférjenek a széles felnik a kasztni alatt, ne verjenek bele a sárvédõívben úgy, hogy meg legyen ültetve....
Mindenképp rakj fel képet róla majd! Lesz más is, ha más építésrõl írtatok vagy ennyiben kimerül a dolog?
(amúgy van egy rakás GT alkatrészem, amiket hasznát vehetnéd, ha érdekel. ez is csak az építés szóról jutott eszembe)
E8 - (1983-1987)
- havazoo
- Visszajáró

- Kapcsolat:
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Kiállításra szánt autó is egyben sztem, fõleg ilyen csomival... Azért az a vajbõr belsõ odab@sz, bár soha nem csinálnám így meg az enyém.bubidisc írta:Szép, nem szép. Ezek szubjektív fogalmak.
- Igényes?
- Egyértelmûen.
A beltér is megérne egy misét ahogy az elsõ fotóról látom.

'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Puha csávóknak való masina ez!Bohi írta:Kiállításra szánt autó is egyben sztem, fõleg ilyen csomival... Azért az a vajbõr belsõ odab@sz, bár soha nem csinálnám így meg az enyém.bubidisc írta:Szép, nem szép. Ezek szubjektív fogalmak.
- Igényes?
- Egyértelmûen.
A beltér is megérne egy misét ahogy az elsõ fotóról látom.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Technikailag poen, meg biztos nagyot megy, de vannak ketsegeim a vezethetoseggel kapcsolatban. Saccra 250 lo elsokereken, iszonyat orrnehez autoban... haaat, nem hiszem, hogy nagy kanyarvadasz lenne.
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Vannak már ilyen erõs fwd autók a piacon. Ha elég kemény a futómû, van benne sperr és kicsit kiegyensúlyozták, lehet jó móka, de ez erõsen showcar kategória. Nem hinném, hogy bárhol, bárki kiautózná belõle a 3S GTE potenciálját.montoya írta:Technikailag poen, meg biztos nagyot megy, de vannak ketsegeim a vezethetoseggel kapcsolatban. Saccra 250 lo elsokereken, iszonyat orrnehez autoban... haaat, nem hiszem, hogy nagy kanyarvadasz lenne.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Ez az orrnehéz dolog érdekes lehet... 123 kilót találtam a 4age-re és 143-at a 3sgte-re. Szerintem minimális. Ha azt nézzük a wrc alapja is, jó hogy ott anyjáig lekönnyítik, de egyáltalán nem lesz orrnehéz a kocsi szerintem. Vagy az a 20kiló olyan sokat számítana? Nem hiszem, hogy annyira eltolódna a súlyarány, hogy nagyon vezethetetlen legyen, aksit hátra meg kidobálni a felesleges dolgokat és alig lesz különbség. A 4age -> 2JZ az már neccesebb, de ezt Tibcsi is mondta...bubidisc írta:Vannak már ilyen erõs fwd autók a piacon. Ha elég kemény a futómû, van benne sperr és kicsit kiegyensúlyozták, lehet jó móka, de ez erõsen showcar kategória. Nem hinném, hogy bárhol, bárki kiautózná belõle a 3S GTE potenciálját.montoya írta:Technikailag poen, meg biztos nagyot megy, de vannak ketsegeim a vezethetoseggel kapcsolatban. Saccra 250 lo elsokereken, iszonyat orrnehez autoban... haaat, nem hiszem, hogy nagy kanyarvadasz lenne.
Az más dolog, hogy show car-nak van megépítve ez, így ellensúlyozza az az 1-2száz kiló hifi hátul!
Én azért szemezgetek a 2zzge-vel, mert alu ugye és olyan 115kiló körüli adatot láttam róla (250lbs), még könnyebb mint a 4age... csak kicsit drága szerintem. Ha valakinek van otthon és levinné a vasba, szóljon már!
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Az a +20kg maga a blokk. De nagyobb szívósor, nagyobb leömlõ, nagyobb hûtõ, nagyobb váltó, nagyobb féltengely, plusz merevítés, turbó okán akár intercooler, ilyenek.Bohi írta:Ez az orrnehéz dolog érdekes lehet... 123 kilót találtam a 4age-re és 143-at a 3sgte-re. Szerintem minimális. Ha azt nézzük a wrc alapja is, jó hogy ott anyjáig lekönnyítik, de egyáltalán nem lesz orrnehéz a kocsi szerintem. Vagy az a 20kiló olyan sokat számítana? Nem hiszem, hogy annyira eltolódna a súlyarány, hogy nagyon vezethetetlen legyen, aksit hátra meg kidobálni a felesleges dolgokat és alig lesz különbség. A 4age -> 2JZ az már neccesebb, de ezt Tibcsi is mondta...bubidisc írta:Vannak már ilyen erõs fwd autók a piacon. Ha elég kemény a futómû, van benne sperr és kicsit kiegyensúlyozták, lehet jó móka, de ez erõsen showcar kategória. Nem hinném, hogy bárhol, bárki kiautózná belõle a 3S GTE potenciálját.montoya írta:Technikailag poen, meg biztos nagyot megy, de vannak ketsegeim a vezethetoseggel kapcsolatban. Saccra 250 lo elsokereken, iszonyat orrnehez autoban... haaat, nem hiszem, hogy nagy kanyarvadasz lenne.![]()
Az más dolog, hogy show car-nak van megépítve ez, így ellensúlyozza az az 1-2száz kiló hifi hátul!![]()
Én azért szemezgetek a 2zzge-vel, mert alu ugye és olyan 115kiló körüli adatot láttam róla (250lbs), még könnyebb mint a 4age... csak kicsit drága szerintem. Ha valakinek van otthon és levinné a vasba, szóljon már!![]()
![]()
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Hû de nagyon maffiózós

Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Méghogy az E8 Liftback-bõl nem lehet kihozni szépet 
http://japanesenostalgiccar.com/2012/07 ... is-unreal/

http://japanesenostalgiccar.com/2012/07 ... is-unreal/

Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

+