01. Pacsker, Kiki / E9 Liftback Gt-i
02. Bohi, Viki / E8 sedan GT
03. Orsi, Lackó / E9 Sedan
04. Szabber, Picur / E10 HB
05. Frool, Noémi / AE86
06. Cslaci, Márti / CE90
07. Neragi, Zsoltee / E11 HB

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Ping-pong versenyt támogatom, én neveznék!Pacsker írta:- Biztosítanak még biciklit, ha valaki szeretne tekerni egy jót
- Lehet ping-pongozni (klubos körökben nagy sikere van. Igény esetén egy kis mini bajnokság?)
- Na és lehet horgászni is ingyen a saját stégrõl!Aki nem tud aludni és korán kel, ott kezdhet!

hmmm... biztos, hogy akarom én ezt látni?Bohi írta:Pacsker írta:- Biztosítanak még biciklit, ha valaki szeretne tekerni egy jót
- Lehet ping-pongozni (klubos körökben nagy sikere van. Igény esetén egy kis mini bajnokság?)
- Na és lehet horgászni is ingyen a saját stégrõl!Aki nem tud aludni és korán kel, ott kezdhet!
![]()
egy jó társasággal belógatom a botom szívesen!![]()
![]()
![]()
![]()
Többiek???

Matyi irta is az elso hozzaszolasban, hogy a jo idot megrendeltek. Ezek szerint tenyleg meleg lesz.bubidisc írta:hmmm... biztos, hogy akarom én ezt látni?Bohi írta:Pacsker írta:- Biztosítanak még biciklit, ha valaki szeretne tekerni egy jót
![]()
egy jó társasággal belógatom a botom szívesen!![]()
![]()
![]()
![]()
Többiek???![]()
![]()
Carina Coupe 1.6 DX